torstai 5. heinäkuuta 2012

Esittelyssä: Yhteistyö Designiston kanssa

Nyt palaan aiheeseen josta olen teille aiemmin vihjannut, nimittäin mitä mahtavimpaan yhteistyöhön Designisto Designlainaamon kanssa. Taholta otettiin minuun yhteyttä ja innostuin yhteistyöstä niin kovin etten voinut olla vastaamatta myöntävästi!

Design designlainaamo on merkkilaukkuihin erikoistunut liike, josta voi lainata aitoja designlaukkuja ja saavuttaa pientä arjen luksusta. Designisto designlainaamo valikoimissa on tällä hetkellä Louis Vuittonin, YSL:n, Chanelin, Mulberryn, Marc By Marc Jacobsin, sekä Burberryn laukkuja. Samalla Designisto tukee kestävää kehitystä, aina ei tarvitse ostaa uutta ja omaa.

Lainaamo toimii kokonaan netin kautta ja varauksen tekeminen on hyvin yksinkertaista. Sivuilta näkee reaaliaikaisen laukkukohtaisen varaustilanteen monien kuvien kera. Designiston sivuille ja laukkuja pääset ihastelemaan osoitteesta https://www.designisto.fi/
Pitemmittä puheitta siirrytään näiden kolmen upean yksilöiden antiin:
Louis Vuitton Artsy Empreinte, Color: Ombre
Jo viime talvena ihastelin pariin otteeseen Vuikkarin Empreinteä. Saadessani kuulla saavani sen muutamaksi viikoksi testattavaksi olin täysin onneni kukkuloilla. Vihdoin ja viimein sain tämän ruskean kaunottaren edes hetkeksi hoiviini ja niimpä se on näkynyt mukana mitä useimmissa asukuvissa, sekä päivittäisessä käytössäni.

Lisää kuvia laukusta yhdistettynä asuihin näet täältä; Artsyn matkassa, sekä vilaukselta From Michael Kors postauksessa.
Ihastuin laukun yksinkertaiseen muotoiluun kultaisilla yksityiskohdilla höystettynä eikä varmasti tarvitse kahta kertaa miettiä nappaisinko tämän ihanuuden omakseni jos tilaisuuden saisin. Toisin sanoen laukku aiheutti meikäläisessä aikamoisia intoiluja ja vielä kertaalleen olen käynyt sitä vuikkarilla hypistelemässä.

Vaikka kyseessä on Artsy-perheen pienin koko laukku veti sisäänsä sellaisen määrän tavaraa ettei sitä uskoisi kokoa katsoessa. Sanomattakin selvää, että näiden kolmen laukun ehdottomaksi lemppariksi nousi tämä Empreinte, joka väistämättä tarttui käteeni päivittäisissä arkimenoissa.
Chanel Quilted Cotton Club-pochette
Täysin yllärinä pohjalta löytyi Chanelin Quilted cotton club pochette, joka kauniin rusehtavan pronsissen sävyn vuoksi on monikäyttöinen, sekä täydellisesti yhdistettävissä eriväristen asujen kanssa. Itse mielsin sen samantien kokovalkoisten asujen kanssa käytettäväksi.

Chanelin clutch sopii hyvin iltakäyttöön ja siihen kuuluvan hihnan avulla sen saa myös helposti heitettyä olalle ettei laukkua tarvitse koko iltaa kädessä kantaa. Laukun kruunasi Chanelin laukuille tyypillinen tikkimäinen pinta, sekä ketjumainen hihna.
Shirt/ Lindex, Shorts/ H&M, Shoes/ Zara, Necklace, ring/ Cubus, Bag/ Chanel
Aikaisemmassa julkaisemattomassa asukuvassa päältäni löytyi Lindexin valkoinen pitsinen pemplum helmainen toppi, H&M tummansiniset sailor shortsit, Cubuksen vakio kaulakoruni, sekä Zaran harmaanruskeat remmiset korkkarit.
Viimesempänä laukkuna, muttei todellakaan vähäisempänä sain testattavakseni Vuittonin Evan vaaleassa Azur-kuosissa. Muistatte varmaan että olen aina ollut varauksella mitä tulee Azuriin. Toisena päivänä kuosi on miellyttänyt enemmän silmääni kuin toisena päivänä vähemmän.

Täytyy myöntää, että saatuani Azur Evan ihka ensimmäistä kertaa käyttööni olen alkanut tykkäämään sen vaaleasta kuosista. Olen aina ollut sitä mieltä, että tämä kuosi sopii joillekkin äärettömän hyvin, mutta omalla kohdallani se ei vaan kolahda, eikä kuosi tahdo imarrella milläänlailla. Nyt on kuitenkin tämän tytön mieli muuttunut.

Pitemmittä puheitta Azurin matkaan;
Blouse/ H&M, Shorts/ H&M, Shoes/ Zara, Bag/ Louis Vuitton
Kun lähdin suunnittelemaan asua Azurin ympärille tiesin heti, että haluaisin sen olevan mahdollisimman hempeä, vaaleanpunainen ja tyttömäinen. Yhdistin jo kertaalleen nähtyihin hennesin valkoisiin shortseihin vaaleanpunaisen solmittavan rusettipaidan, Zaran vaaleanbeiget kiiltonahkaiset korkkarit kultaisilla yksityiskohdilla, sekä säihkyvät korut. 

Vaikka Azur-kuosi on todella vaalea samalla se on myös hyvin hallitseva kuosinsa puolesta, siksi miellän itse laukun mahdollisimman yksivärisen ja vaalean asun kaveriksi. Kun laukku on itsessään huomiota huutava asun kannattaa jättää mahdollisimman neutraaliksi. 
Louis Vuitton Eva clutch, Azur
Azur Eva on myös nähty aikaisemmin eräässä asussani mm. Roosat pöksyt ja Azuria-postauksessa, sieltä löytyy lisäkuvia laukusta käytössä.

Kuinka ihanaa olisikaan saada aito designlaukku, josta aikaisemmin olet vain haaveillut? Nyt sinullakin on siihen mahdollisuus, sillä olemme yhdessä Designiston kanssa päättäneet järjestää teille ihanille lukijoilleni mahdollisuuden saada juuri valitsemasi iltalaukku omaan käyttöösi. Kenties juuri joku näistä kaunottarista? Nyt voit päästä hetkeksi kokemeaan arjen pientä luksusta!

Toimi näin: Surffaa Designiston sivuille https://www.designisto.fi/ ja ilmoittaudu uutiskirjeen tilaajaksi. Arvonta suoritetaan 20.7. uutiskirjeen tilanneiden kesken ja pääpottina on vapaa valintainen iltalaukku 3vrk omaan käyttöösi (sis.postikulut). Lahjakortti on voimassa 3kk, joten tilaus iltalaukusta tulee tehdä tänä aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ei muuta kuin onnea kisaan ;)

16 kommenttia:

  1. Olet sä kyllä vaan niin upea ilmestys :) Kyllä saa miehesi olla ylpeä tuollaisesta naisesta! Ihan täydelliseltä pakkaukselta vaikutat, niin sisältä kuin ulkoakin <3
    Ja varmasti moni muukin mies tuollaisen naisen kainaalonsa nappaisi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kauniisti sanottu ♥ Nöyrät kiitokset sydäntä lämmittävästä kommentistasi! :)

      Poista
  2. Niiin täydellisiä asuja voi että!!<3 mun haavelistalla on just toi eva clutch sekä empreinte vaaleana.. ehkä vielä jonain päivänä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Empreinte löytyy tämänkin likan haavelistalta ehdottomasti! Maybe someday ;)

      Poista
  3. Laihduitko huomattavasti juoksun avulla? Näkyikö tuloksia heti vai myöhemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Täytyy sanoa, että olen aina inhonnut juoksemista enkä näin ollen ole juossut kilojani pois. Aamulenkkejä tosin muutamat tein aina viikossa, mutta kaikkein toimivin ja huomattavasti rasvaa polttavin liikuntamuoto oli spinning! Tuloksia näkyi suht nopeasti sillä spinning kiinteyttää vartaloa hyvin tehokkaasti jo lyhyessä ajassa.

      Poista
  4. Löysin sun blogin kaksoisolennon! Mä jopa luulin, että sul on kaks blogii ku niin sama tyyli(myös samoja vaatteita), sisustus, ulkoasu ja toi profiilitekstikin melkee sama! :D

    http://hintofluxury.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Olen itse pistänyt merkille saman! Todella hullunkuriselta vaikuttaa..

    VastaaPoista
  6. Vau, tuo LV:n Empreinte on kyllä upea laukku! Täytyy laittaa harkintaa jos vaikka piristäisi arkea ja valitsisi jonkun laukun lainaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikös olekkin! Itsekkin olen tämän testauksen jälkeen ruvennut kuolaamaan sen perään :) Kaunis muotoilu ja upea pinta, love it!

      Poista
  7. Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta luulen että näin sut eilen. Jumbon h&m miesten osastolla töissä. Vaikka et blogissasi kasvojasi esittele niin ne vaatteet ja sun hiukset.. Jotenkin tuntui heti, että se olet sinä :) ei ole pakko julkaista kommenttiani enkä tarkoittanut tällä kommentillani mitään pahaa. Ihana blogi sulla, kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Täytyy sanoa, että minä se en ollut, joku kaksoisolento on ilmeisesti siellä viipottanut, sillä itse viettelin vapaapäivääni ihan muissa maisemissa kuin täällä pk-seudulla :) Ja suuret kiitokset!

      Poista
  8. Sulla on todella kaunis tyyli, klassinen & ajaton. Pidän todella ! :) Löysin blogisi vasta hetki sitten, ja siitä asti seuraillut silmätarkkana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsivie kun olen ihan totaalisesti missannut kommenttisi, pahoittelen :( Suuret kiitokset kauniista sanoistasi ja aina on ihana saada uusia lukijoita! :)

      Poista
  9. Voi miten kauniit nuo zaran vihertävät kengät! Tyylisi on upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi Liisa! ♥ Kengät ovat kyllä rakkautta ja vieläpä niin mukavat jalassakin! :)

      Poista

Suositut tekstit