tiistai 31. heinäkuuta 2012

Päivänasu 31/7/

Huomasinkin juuri kauhukseni, että tänään on heinäkuun viimeinen päivä! Huomenna on jo elokuu eli ollaan virallisesti lähempänä syksyä buu.. :( Eilen raivasin vaatekaappeja ja huomasin, että olen tainuut pistää kiertoon kaikki neuletakkini ja neuleeni. Niitä täytyy koluta kun ruvetaan valmistautumaan syksyn tuloon. Aika hullunkurista, että kaupoista melkein löytyy tähän aikaa vuodesta jo talvitakit?

Jottei koko teksti nyt mennyt synkistelyksi niin kurkataan hiukan kesäisempään asuuni. En taida päästä yli enkä ympäri valkoisen ja navysinisen yhdistelmästä ja siksi tänään päälleni valikoitui seuraavaa;
Shirt/ Zara, Denim/ Lindex, Shoes/ Zara, Bag/ Prada, Jacket/ Zara, Bracelet/ Cailap by Bloggers
Eilen vaatekaappien järkkäilyjen yhteydessä löysin housukaapistani nämä Lindexin tummansiniset farkut kullanvärisillä yksityiskohdilla, enkä tosiaan muistanut edes omistavani näitä. Tällä hetkellä kun olen kovin mieltynyt tummansiniseen ja kultaan niin eipä olisi pökät voineet osua kohdalleni parempaan saumaan.

Tykkään kovasti housujen 3/4 pituisista lahkeista, sekä yksityiskohtaisista kullanvärisistä vetoketjuista joita löytyy niin edestä, kuin lahkeestakin.
Zaran valkoinen laskostettu paita pääsi jälleen toimittamaan raikkaan valkoisen-aseman virkaa. Lisää asun kullanvärisiä yksityiskohtia löytyy mm. paidan kauluksesta kullanväristen niittien verran vaikka kuvissa näyttää ilmeisesti hopeisilta?

Jalkoihin sujautin nudet kiiltonahkaiset korkkarini, joiden plato on sekin kullanvärinen. Loppusilauksen tekee ehdottomasti lemppari Pradani yksityiskohdat. Jopas oli kullanvärisiä yksityiskohtia kerrakseen!
I just love this bracelet!
Mitäs tykkäätte? Kiitos muuten kovasti kaikille suunnattomasta kiinnostuksesta myynnissä olevaani Neverfullia kohtaan. Kävin kurkkaamassa kohdetta ja yllätyin totaalisesti kun huomasin siihen tulleen enemmän huutoja kun olisin voinut uneksia. Kiitos! Nyt takuulla tiedän laukun saavan hyvän kodin teidän huutajien ansiosta :)
Tällä hetkellä olen ollut neljä päivää aika tuuliajolla ja arkirytmi on kärsinyt aikalailla. Neljän tunnin yöunia, epäsäännöllistä ja epäterveellistä ruokaa, salitaukoja... Vaikka kyseessä on muutama hassu päivä on oloni suorastaan aivan karsea! Ehkä olen liian kriittinen itseäni kohtaan, mutta tällainen elämäntyyli ei sovi itselleni alkuunkaan :( Voin parhaiten niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin kun päivääni kuuluu annos liikuntaa, terveellistä ruokaa sekä vähintään 8tunnin yöunet. Siitä on minun rutiini tehty!

Täksi illaksi varasin paikkani pumppiin, kun eilinen kaatui mun kolmen tunnin "päikkäreihin" eikä siinä unenpöpperössä jaksanut raahautua yhtään mihinkään. Ennen sitä pitäisi laittaa pölyhuiska heilumaan ja imuri ojennukseen! Ei muuta kuin aurinkoista tiistaipäivää sinne!

30 kommenttia:

  1. Jälleen nappivalinta! Voisitko joskus tehdä postauksen treeneistäsi ja ruokavaliostasi? Kiinnostaisi tietää miten muut treenaa + jos siitä sais itelle jotain vinkkejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Karola! :) Voisin aivan varmasti tehdä viimeistään siinä vaiheessa kun olen päässyt taas takaisin ruotuun ;)

      Poista
  2. Ihanan raikas kokonaisuus! Kyllä menee meidän maku vaatteiden ja sävyjen kanssa niin yhteen :)
    Ja mitkä upeat kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih aivan järjetöntä totuttelua taas kysien kanssa olemiseen, mutta eiköhän se siitä :) Todella mieleiset niistä kuitenkin tulivat! Kiitos kovasti!<3

      Poista
  3. Nyt se kohde on suljettuna huuto.netissä? Mitä tapahtunut..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan käsittämätöntä nimittäin mulla ei ole lainkaan hajua mitä on tapahtunut! Laitoin heidän ylläpitoon viestiä ja toivon todella, että asia selviäisi mikä se ikinä onkaan ja saisin laukun takaisin palstalle :/ Muussa tapauksessa laukku tulee tänne myyntiin blogikirppiksen muodossa!

      Poista
  4. Olen lukenut blogiasi pari viikkoa mutten ole kommentoinut. Kiva ja inspiroiva blogi :)

    Olisiko huutiksen kanssa käynyt niin että olet liikaa mainostanut sitä täällä? Joku kateellinen vinkannut siitä ylläpidolle? Huutiksen säännöissä sanotaan ettei kohde saa olla muualla myynnissä. Jos ne katsovat että kohdetta on mainostettu täällä niin paljon että on myös tätä kautta myynnissä tms. Harmi juttu kyllä! Toivon mukaan asia selviää!! Etenkin kun kohteissasi oli huutoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Voi miten ihana kuulla ja kiva, että uskaltauduit kommentoimaan! :)

      Voih senkun tietäisi.. En kuitenkaan ole myynyt kohteitani missään muualla kuin ainoastaan huuto.netissä ja ilmoittanut täällä, että sieltä voi käydä huutamassa. Olen huomannut monien bloggareiden toimivan näin eikä heidän tunnuksiaan kuitenkaan ole suljettu :/ Harmittaa aivan vietävästi juurikin sen takia, että kohteissa oli huutoja ja olisin saanut sitä tarvitsemaani lisätilaa kaappeihin.. Ei auta kuu muin selvittää asiaa ja toisessa tapauksessa pistää blogikirppis tänne ensimmäistä kertaa pystyyn! :)

      Poista
    2. Mä en edes ehtinyt huutamaan, kun huomasin että kohde suljettu ylläpidon toimesta. Mitä ihmettä? :O Toivottavasti asia selviää.

      Poista
    3. En todellakaan ymmärrä! Tylysti ylläpidolta tuli sähköposti: tunnuksesi on suljettu ilman sen kummempia syitä? Nyt itse joudun olemaan heihin yhteydessä selvittääkseni heidän omia sotkujansa.. Buu :( Jos asia ei selviä väännän tänne ihan oman blogikirppikseni! :)

      Poista
  5. Hih, voisit lahjoittaa minullekin vähän tuota treenailumotivaatiotasi, oma motivaatio katosi jo kauan sitten keväällä pitkän kuumeilun seurauksena :( Kesäkuntoprojekti siirtyy sitten ensi kesäksi, mutta sen haluan aloittaa jo hyvissä ajoin, vaikka saman tien ;) Tänä kesänä ei ole tehnyt mieli paljoa mekoissa ja shortseissa kulkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua raukkaa! :( Usko pois ei sitä intoa aina täältäkään löydy, mutta omalla kohdallani olen todennut sellaisen hyväksi, että menee vain vaikkei tekisi mieli lainkaan! Silloin huomaa, että oho kannattipas eikä se niin kauheaa ollutkaan. Seuraava kerta tuleekin sitten luonnostaan ilman sen suurempia ponnisteluita ;) Pitkän tauon jälkeen putkesta on todella vaikea saada kiinni.. tiedän :(

      Jos yhtään lohduttaa empä usko, että tässä kovin montaa shortsipäivää on enää edessä. Katse siis ensivuoteen ja toivottavasti minäkin löydän ne treenipainotteiset postaukset niin voidaan kaikki tsempata toisiamme kohti 2013 pyykkilautavatsoja ;)

      Poista
    2. Eilen nappasinkin juoksutrikoot ja lenkkarit kaapista, ja lähdin tunnin lenkille osaksi juosten ja osaksi kävellen. Ja voi vinde se teki hyvää ja tuli niin energinen olo! Sen energian voimin lähdettiin vielä myöhemmin illalla poikaystävän ja koiran kanssa tunnin kävelylenkille, joten kyllä se tästä lähtee!:) Vielä kun salikortille saa ladattua lisää aikaa, niin pyykkilautavatsa odottaa! ;)

      Ja kiitos kovasti tsempeistä, sinun blogisi ja sali-intoilusi saa kyllä omankin motivaationi kasvamaan! :)

      Poista
    3. Niinkö! Sanoinhan, että alku on aina vaikea josta tulikin mieleen oma motivaattori lause;

      "The hardest thing is to start, but once you start, you won't want to stop"
      Pätee kyllä ehdottomasti ;) Voi miten kiva kuulla taytynee siis vääntää ne liikuntapostauksetkin jos niistä saisi vieläkin
      enemmän irti! :)

      Poista
  6. Alan himoitsemaan tuota kultaista rannerengasta yhä enemmän, vaikka olenkin maailman surkein rannekorujen käyttäjä. Voisitko käydä jeesimässä mua mun blogissa, pitäisi keksiä Karen Millenin mekon kanssa asusteita ja hyviä ehdotuksia otetaan vastaan :) (tiedän että sulta löytyy ideoita parhaasta päästä ;) <3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin aivan upea! En ole koskaan pitänyt kullasta vain juurikin ollut hopen ystävä niin henkeen ja vereen, mutta näköjään kaikki voi muuttua päinlaelleen ;) Täytyykin käydä heti kurkkaamassa ja opastamassa jos musta siihen on :D

      Ja sinä saat etsiä minulle ton Zaran mustan pemplumtopin jos se eteen tulee nimittäin se kuulemma myytiin loppuun saman päivän aikana.. :( Jäi siis kaukaiseksi haaveeksi :D

      Poista
    2. Mulla alkaa ensi viikolla työt niin otan asian hoidettavakseni mitä pikimmiten! :D Olenkin yllättynyt väivalinnastasi tällä kertaa ;)

      Poista
    3. Joo mulla on meneillään joku ihme "verhoudutaan mustaan" ja olen niin koukussa tumman ja valkoisen yhdistelmään ettei tosikaan! Voi kiiitos nappaat mulle heti jos kävelee vastaan!!<3

      Poista
  7. Ja blogikirppis pystyyn heti!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö vähän siltä näyttää, että blogikirppis on väännettävä pystyyn! :)

      Poista
  8. Ihastuttava asu!
    Tykkään erityisesti noista farkkujen lahkeissa olevista vetoketjuista.
    Koska olet housut ostanut, mahtaakohan niitä vielä löytyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitän ja kumarran! :) Minä myös! Valitettavasti farkut ovat alkukesän ostos enkä oikein usko, että niitä enää löytynee :( Pökät ostin Jumbon liikkeestä (jossa niitä muuten näin vain ja ainoastaan) joten jos mahdollista kannattaa suunnata ehdottomasti sinne! :) Toivottavasti vielä löytyisi!

      Poista
    2. Ok :)
      Mun blogissa on sulle tunnustus!

      Poista
    3. Käyn oitis kurkkaamassa! :)

      Poista
  9. Voi että olet taas niin tyylikäs! Aivan ihana asu jokaista yksityiskohtaa myöden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi nyt kyllä tämä tyylitaituri puhuu ihan omasta puolestaan! Ja onnea uudesta (matkalla olevasta..) laukkurakkaudesta ♥ Great choice ;)

      Poista
  10. Ihanat kynnet. :) Ja asu on kyllä tyylikäs ja jotenkin kivan raikas.

    VastaaPoista
  11. Onpa kyllä kiva blogi, ihan on lukijaksi alettava! :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit