torstai 19. heinäkuuta 2012

DIY embellished collar

Kivaa perjantaita kaikille! Tässä vaihessa lomaani on jäljellä enää vaivaiset kolme vajaata päivää ja sinne hupeni se kaksi viikkoa aikamoisella vauhdilla. Lisäloma tulisi enemmän kuin tarpeeseen enkä todellakaan ole valmis vielä työkuvioihin :( Miksi loman loppuminen on aina yhtä haikeeta? Onko siellä muita ketkä aloittavat maanantaina jo arkikuviot?

Viime postauksessa nähdystä kaulakorusta oli alunperin tarkoitus tehdä pieni Do it yourself-prokkis ja väkersin sen kanssa toista tuntia. Vielä projekti on vähän keskeneräinen sillä ylimääräiseksi jääneet ketjut pitäisi poikkaista ja ommella siististi kaulukseen kiinni, mutta se tulisi näyttämään kutakuinkin tältä;
DIY Necklace/ Glitter, Earings/ from Sweden
Alunperin idea lähti rullaamaan lookbookissa nähtyyn pemplum toppiin, jonka kaula-aukko oli todella koristeellinen. Tarvitset siis ainoastaan yksinkertaisen topin, sekä statement kaulakorun. Omani löysin Glitteristä ja katsottuani sivusilmällä heillä näytti olevan vaikka minkälaisia vaihtoehtoja. Ainoastaan mielikuvitus on rajana! Itse valkkasin omaan tyyliini sopivimman - kristallimaisen kaulakorun.
Shirt/ H&M Trend, Shorts/ H&M, Bag/ LV, Bracelet/ H&M
Koru olisi myös sopinut hyvin ihan valkoisenkin yläosan kanssa, mutta ei olisi ehkä päässyt paremmin oikeuksiinsa. Tämä trendin toppi on muutenkin ollut vähäisellä käytöllä, joten oli aikakin tuunata sitä parempaan jamaan! Jos se nyt päätyisi useammin päälle uudistuksen myötä.

Topista muuten puheenollen Helsingin keskustan Aleksanterinkadun H&M myymälöissä, sekä Foorumissa näytti paitaa vielä löytyvän ja vielä alennuksesta, joten jos kolahti niin sinne kurkkimaan! 
Jalkoihin sujautin uudet helmisandaalini joihin olen tykästynyt niin kovin, että melkeimpä nukun ne kainalossa. Ainaisen rannekello-sormus-comboon tuli pieni muutos ja nappasin ranteeseeni muutama kuukausi takaperin ostamani H&M:n hiuspampulat. Toimii muuten hyvin siinäkin!

Vielä olisi etsintä käynnissä rusetti rannekorusta ja edelleen nielen tappiotani Louis Vuittonin favorit braceletista. Jos ruudun toiselta puolelta löytyy joku onnekas omistaja ja haluaisit luopua ota yhteyttä sivupalkissa näkyvään sähkäriini pikimiten! Olisin valmis maksamaan reilusti jos sen vaan käsiini saan :) Vernis vaihtoehto käy myös!
Ei muuta kuin aurinkoa sinne ja palataan taas piakkoin! :)

10 kommenttia:

  1. Kiva idea, mutta paidan peseminen saattaa tuottaa vähän hankaluuksia... nuo Glitterin korut kun tuppaavat menettävän värinsä jo vähästäkin kosteudesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö.. Jälkiviisaus. Aloin ompelemisen jälkeen itsekkin miettimään, että mites pesettäminen sitten onnistuu :D

      Poista
  2. Tulipa todella kaunis toppi! Aivan ihana yhdistelmä. :)
    Kannattaa pestä käsin, tai jos pyykkikoneessa haluaa pestä niin pesupussissa. Koru voi tosin silti kärsiä konepesusta. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos Katariina! Ja kiitos vinkistä :) Tai sitten liotan paitaa niin, ettei koruosa ole vedessä lainkaan.. :D Menipä vaikeaksi!

      Poista
  3. Voisitko laittaa blogiin sun treeniohjelmaa ja mitä ylipäätänsä teet salilla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyisi ihan tosissani paneutua tähän aiheeseen paremmin :) Useimiten suosin ryhmäliikuntatunteja, mutta tulee sitä ihan salillakin käytyä n.3kertaa viikossa :) Eli pitää ryhtyä tuumasta toimeen!

      Poista
  4. Kyllä tuli kivan näköinen tuosta topista! Ja aiempaan viestiin yhtyen, eli toiveena treeni ohjelmaa ja vaikka jotain ruokavaliosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Chrissy!! :) Kiva, että kiinnostusta löytyy siltä puolen :) Itse suosin todella proteiinipitoista ruokavaliota, mutta tarkempia ruokajuttuja ja tietoa liikunnasta täytyykin ruveta väsäämään! :)

      Poista

Suositut tekstit