tiistai 15. toukokuuta 2012

Sama laukku - kaksi asua

Eilen seilailtuani Mytheresan nettikaupassa ja Miu Miuhun törmänneenä rupesin suunnittelemaan asuja tuon kys. Bow leather-laukun ympärille. Tämä likka ei ainakaan mennyt siihen laukkuun ihastumaan ei.. 

Maanläheisillä ja klassisilla linjoilla mennään. Jotain hyötyä kai tästä nudehulluudestakin on nimittäin kuinka helppoa voi olla tuon värin yhdistäminen niin värikkäisiin, kuin neutraaleihinkin sävyihin. Käy mielestäni ihan kaikkien kanssa, eikä kesälaukuksi ole taas liian vaalea, koska voisi tehdä tiukkaa pitää se puhtaana.
Ekassa asussa halusin pysyä hieman fiinimmässä lopputuloksessa. A-linjainen paita ja ruskeat korkeavyötäröiset shortsit vaaleisiin kiiloihin yhdistettynä. Simppelit vaaleat korut ja vaaleanbeige bow bag.

Toisessa asussa puolestaan yhdistin Basic valkoisen kauluspaidan armyvihreiden housujen kaveriksi. Vielä en ole tätä comboa kokeillut, mutta on sovituksen alla. Ihanat Burchit sävyssä Tan ja MK:n kultainen rannekello. Hitsivie kun niin tykkään tuosta suuresta kellosta, mutta toisaalta en tiedä onko se sittenkään mun juttu? Kaiken lisäksi himoitsisin sitä juuri kultaisena - kuin taas päinvastoin käytän aina hopeaa. Sovittamalla voisi selvitä! Kumpi look puree paremmin?

6 kommenttia:

  1. Oi voi, voisin napata itselleni kaikki kollaasissa olevat jutut, ihania:)

    Laitahan muuten kuvaa niistä wedgeistä jotka palautit, himoitsin samoja kenkiä mutta jos ne on ihan kamalat niin voi jäädä tilaamatta...

    Lisäksi olisi kiva saada kuvaa sun hiuksista!

    Kiitos ihanasta blogista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä myös!! :) Laitan ilmanmuuta kuvia niistä, kunhan saan vain aikaiseksi postauksen tehryä! Ne tosiaan oli aika ... joten en suosittele tilailemaan ainakaan sitä samaista mallia heiltä :/ Kiitos sinulle kivasta kommentistasi ja mukavaa päivänjatkoa!! :)

      Poista
  2. Molemmat tosi kauniita asuja :) Nyt on ollut sen verran lämmintä että etenkin tuo shortsi-look viehättää! ^^


    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on munkin henk.kohtainen lemppari! Tuollaiset osaset kun saisi vaatekaappiin.. dreamin!<3

      Poista
  3. Kiitos ihanasta blogistasi!
    Millaisen kaulakorun laittaisit safari-lookiin?
    Eli safarille ääni.
    Terveisin, Luna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Luna :) Itse varmaankin yhdistäisin simppelin kultaisen kaulakorun. Jotain tämän tyylistä:

      http://www.hm.com/fi/product/00339?article=00339-A :)

      Poista

Suositut tekstit