sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Persikkaa

Kivaa sunnuntaita kaikille! Ennen töitä ehdin napsasta teille kuvan tämän päiväisestä työasusta. Tänään oli sellainen fiilis, että pakko saada jotain ihan muuta päälle kuin nudea ja valkkasin viime kuussa hankkimani Zaran persikkapaidan ensimmäistä kertaa päälle. Vaikka kuvassa näyttää ihan nudelta on paita todellisuudeessa todella kauniin persikkainen ja oikein passeli vitivalkoisen jakun kaveriksi.

Olen muuten huomannut jakun monikäytännöllisyyden ja sen takia se onkin päätynyt monena päivänä peräkkäin päälleni. Väri kun on tuollainen, että melkeimpä mitä tahansa siihen yhdistettynä. ei voi epäonnistua! Loisto hankinta siis kaikinpuolin :) Kenkulit jäi kuvaamatta, mutta kiilakoroilla jaksoin kipitellä koko päivän.
Tämä likka tuli juuri salilta ja on ihan kuoleman väsynyt. Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa aamuvuoroon ja töiden jälkeen käyn kurkkaamassa jospa mahdollisesti aikaisemmin höpöttelemäni statement kaulakoru olisi rantautunut liikkeisiin.. Siitä lisää, jos vaan saan sen käsiini! :) Asiasta toiseen löysin viime viikolla huutiksen ihmeellisestä maailmasta vaikka mitä kivaa ja yhden kivan paketin sain jo perjantaina. Kiireessä olen ehtinyt sen kokonaan esitellä, joten tässä muutama kuva uusimmista tulokkaista. Lisää kuvia saatte vielä, kun ehdin testailla jonkunlaisia asukokonaisuuksia näiden uutukaisten ympärille:
H&M:n modern classicin nudeinen silkkitunika vyöllä. Aivan ihana päällä, olen kyllä ihan totisesti tykästynyt tähän! Hihat sai vielä käännettyä ylöskin ja karsii näin hyvin tuota hiukkasen liian suurta kokoa. Kuva vääristää väriä pahasti, mutta ensimmäinen paita on Lindexin vaaleanruskea nappipaita. Tässäkin hihat sai rullattua ylös ja toinen on myös Lindexin heiniä nudeinen sifonkipaita. Kylläpäs kävi tuuri taas meikäläisellä :) Tämä ihana myyjä hihkaisi myös lukevansa blogiani, joten ruudun toiselle puolelle suuret terkut! ;)
Muutamat ovat kyselleet miten ihmeessä teen tällaisia löytöjä - vastaus on oikea hakusana. Sillä löytää ja pärjää pitkälle. Mahdollisesti kannattaa myös kirjottaa materiaali hakusanaan niin aivan varmasti löytyy sitä mitä lähtee etsimään. Tässä taas nähdään, että toisen turha voi olla toisen aarre.. :) Nyt sänky kutsuu ihan väistämättömästi, joten kuullaan huomenna!

(Loppuun biisi joka ei sitten millään lähtenyt tänään pois päästä soimasta..)


8 kommenttia:

  1. Toi biisi on hyvä! Ja heei oletpa ruskea, käytätkö päivettäviä voiteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voi vitsit se jää soimaan päähän! En suosittele kuuntelemaan haha.. En käytä tällä hetkellä mitään, vielä on noita solkun rippeitä :) Toivottavasti kohta pääsisi nauttimaan ihan omasta auringosta! :)

      Poista
  2. Kattelin tota paitaa tänään Zarassa kun käytiin J:n kanssa pyörimässä duunin jälkeen. Siellä oli taas kaikkea ihanaa ihan liikaa :( Sovitin parit pinkit housut, mutta en sit ostanu :D

    Ps. Mua niin naurattaa kun kaikki kysyy tosta sun rusketuksesta, että mitä itseruskettavaa käytät :D:D Saiskin purkista tollasen rusketuksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme et siellä oli vielä näitä, yleensä kaikki menee aina samantien! No sen uskon, siks en ookkaa vähää aikaa sinne menny :( Huomenna vois ehkä kipaista "ohimennen".. ;) Vitsi ku saiski, säästyis rahat ja ois ympäri vuoden ihan yyber rusketus ;) Kelpaa!

      Poista
  3. Kerroit että sulla on huutonetissä vaatteita myynnissä, saisko suoraa linkkiä sun myynnissä oleviin tuotteisiin ettei tartteis etsiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taisin hihkaista, tässä suoralinkki huutikseen: http://www.huuto.net/fi/showfeedback.php3?fbuser=1930132 :)

      Poista
  4. Heippa, ja kiitos postauksesta, oon nimittäin miettinyt, että miten joku löytää huutiksesta jotain noin kivaa :) Ilmeisesti mun hakutekniikka on ollut väärä, joten täytyy uusin hakusanoin yrittää uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva, että oli apua! Ja aivan ehdottomasti löytyy, kun vain taitaa tämän jalon hakusana tekniikan ;) Toivottavasti tärppää!

      Poista

Suositut tekstit