lauantai 5. toukokuuta 2012

Lauantain asua

Tänään työpäivän päätteeksi jäin hiukkasen kaupoille pyörimään ja tämännäköisessä vaatetuksessa mentiin. Työasun unohdin ihan täysin kuvata, mutta eipä siinä ollut kauheasti kuvaamisen arvoista. Bleiseri on uusin huutislöytöni ja täysin uusi sellainen. Katselin tätä itsekkin aikoinaan Mangosta, mutta jostain syystä jätin ostamatta. Olen aina rakastanut bukleejakkuja ja muutenkin hyvin istuvia takkeja, joten lisää täydennystä vaaleaan jakkukokoelmaan!

Päällä oli viime vuotinen Zaran valkoinen kerrostettu toppi, joka muuten sopii minkä tahansa jakun kaveriksi, jotenkin malli on vaan niin passeli. Täysi luottopaitani, jos bleiseriä pitää päälle heittää. Kaulassa jo ehkä liikaakin nähty vaalea statement kaulakoru ja päällä tämä ihanainen Mangon jakku.
Nappasin tänään yläkaapista dustbagin kääröistäni vanhan Vuikkarin Galliera Gm laukkuni ja voi pojat sitä onkin ollut ikävä. Niin tilava ja lukeutuu niihin omiin ihka ensimmäisiin vuittoneihi. Ajanpatinaa näkyy, mutta  on se paljon arvokkaamman näköinen, kuin uudet muovisen näköiset vuiskat. Asiasta toiseen onnistuin muuten hajottamaan toistamiseen takana olevan Malm-lipaston vetolaatikon väli "palkin" työntämällä sinne ihan liikaa vaatteita sisään..

Olisi aika ehkä perustaa jonkunlaista blogikirpparia tännekkin puolelle, kun ei meinaa laatikotkaan enää mennä kiinni.. Kannatusta?
Juuri äsköisessä postauksessa mietinnän alla olevat baltsut olen ajatellut pitäväni. Ehdin napata nämä kuvat aikaisemmin tänään ja tajusinkin, että vitsit kyllä ne mustat perus baltsut mun kenkäkaapista uupuukin. Eikä muuten sovi ainoastaan vaaleanbeigejen vaan myös mustien housujen kanssa. Matskusta vielä puheenollen tiedättekö miten hyvät nämä ovat sateisena kesäiltana! Ei ime vettä sisäänsä ja voi huolella pomppia lätäköissä ;)
Ja tadaa mun söpöläiset! Viime vuonna hankin Vivienne Westwoodin baltsut ja matskultaan ne ovat ihan identtiset. Molemmissa muovimainen materiaali ja edessä "reikä". Sen tiedän, että kauheasti ei nämä baltsut hengitä ja töissä varmaan saa monesti kääntyä takaisin kun kengät putoilee jalasta.. Noh kai sen kestää..

Tämä likka lähtee nyt salille treenailemaan ja nauttimaan tuosta loppujen lopuksi muuttuneesta aurinkoisesta säästä :)

18 kommenttia:

  1. Sun jokainen asu on ihan samanlainen. Jos kaapissa on jo kymmenen valkoista bukleebleiseriä, kaksikymmentä nudea röyhelöpaitaa, viisi vuittonin monogramlaukkua ja kolmet rusettibaltsut, mitä järkeä on ostaa samanlaisia vaatekappaleita vaan kokoajan lisää? Ymmärrän että ovat sinun tyylisiäsi, mutta miksi tuhlata rahaa sellaiseen jollaista omistaa jo? Jos sinulla on jo tuon tyyliset mustat kumimaiset ballerinat, miksi tarvitset toiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Tyylini on samanlainen ja se jos mikä on juuri minua :) Tyylini on kymmenen valkoista bukleebleiseriä, kaksikymmentä nude röyhelöpaitaa, viisi vuittonin monogramlaukkua ja kolmet rusettibaltsut! Rakastan näitä vaatekaappini kulmakiviä, enkä saa niistä tarpeekseni - siksi hankin niitä :) En tarkoittanut samantyylisiä vaikka vahingossa satuin näin kirjoittamaan vaan samaa materiaalia olevat ihan toisen väriset ja muuten eri malliset ilman rusettia. Miksi nyt naiset ylipäätänsä ostavat toiset kappaleet jotakin jos omasta takaa löytyy jo yhdet hyvät? Toiset ostavat samaa housua kymmenessä eri värissä, toinen taas samantyylisiä takkeja samassa värissä :D Kyllä minusta pientä hamstaruksen vikaa löytyykin, sitä en kiellä.. :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. Omasta vaatekaapistani löytyy tuo samainen jakku, se on ihana! Tykkään kanssa hirveästi bukleetyyppisistä jakuista, joskin tuo on vielä ainokainen omistamani sellainen :)Uudet baltsutkin näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bukleetyyppiset jakut on siitä hyviä, että niistä saa muutettua asun sopivaksi eri tilanteisiin. Yhdistämällä juhlavamman yläosan bukleejakusta saa hyvin juhlallisen asun, kun taas yhdistämällä jotain rentoa, se on juuri sopiva ihan päivä käyttöönkin.. :) Vihdoinkin kenkäkaapissani on mustat ballerinat! Niitä kun en ole koskaan vielä omistanut :)

      Poista
  3. Voin kuule tulla tonkimaan noi sun kaapit niin ei tarvii kirppikselle mitään viedä ;)

    VastaaPoista
  4. Hihi, juuri hommasin samat baltsut :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih aikamoinen tuuri! Mitä itse pidit baltsuista? :)

      Poista
  5. Täällä ainakin toivotaan blogikirppistä :) Miten ihmeessä sä löydät aina ihania juttuja huutiksesta, oon yrittäny katella sieltä vaikka mitä mut ei löydy mitään ihania nudejuttuja :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää pistää korvan taakse! Tosin tällä hetkellä on kyllä huutiksessa myynnissä omiakin rytkyjä ;) Oikeilla hakusanoilla, niillä tärppää! :)

      Poista
  6. Täällä kannatetaan blogikirppistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan hautumaan! :) Huuto.netistä tosin löytyy tälläkin hetkellä vaatteitani myynnissä.. :)

      Poista
  7. voi miten söpöt ballerinat! ja jotenkin tosi tukevan näköiset! oon ettinyt pitkään just tommosia mustia joissa olisi vähän isommat rusetit. kun tuntuu kaikissa löytämissäni olevat vaan semmosen pienistä langoista solmitut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin!<3 Tukevat ne ovatkin, mutta silti hyvin mukavat jalassa. Täälläkin ollaan etsiskelty tällaisia tummempia versioita, mutta missään ei tunnu olevan.. Kannattaa kurkata Brandokselta, heillä oli ainakin jokunen aika sitten Friis&Co:n mustat rusetilliset kiiltonahka baltsut :)

      Poista
  8. Voi näitä sinun asujasi, aina yhtä kauniita ja raikkaita :) Ihmettelen muuten, miten aina onnistutkin tekemään noita mielettömiä löytöjä Huutonetistä! :D Myös nuo uudet baltsusi ovat supersöpöt ja kuinka kätevät nuo olisivatkaan kesäsateilla!

    Baltsuista puheen ollen käännynkin puoleesi, eikö sinulta löydy A-Pairin nudet kiiltonahkaiset ballerinat? Olen katsellut niitä Brandoksen alennuksesta ja mietin kovasti, viitsinkö tilata niitä.. Millaiset ne ovat jalassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinun ainaisia ihania kommentteja kuules! :) Kannattaa satsata aika paljon siihen hakusanaan, oikealla hakusanalla löytää taatusti juuri sitä mitä etsiikin! ;) No älä muuta sano, voi ihan huolella tanssia sadetansseja :D Kyllä löytyy ja olen kovasti tykännyt niistä! Aluksi eivät olleet ihan kauhean hyvät jalassa, mutta muutaman käyttökerran jälkeen mukautuivat hyvin omaan jalkaan, joten suosittelen tilaamaan! Plussana vielä äärettömän suloinen ulkomuoto!

      Poista
  9. Ihan pakko kysyä: Mistä tuo kaulakorusi on? Merkki? Se on toooosi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kaulakoruni on ostettu viime talvena Cubuksesta! :)

      Poista

Suositut tekstit