keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Burch, Tory Burch

Tiedättekö sen tunteen kun jotain ihanaa saa päähänsä eikä se lähde sieltä millään pois? Ihastuin jo viime kesänä näihin Burchin revoihin, mutta silloin se tuntui vain kaukaiselta haaveelta. Tänä kesänä taas monien blogeissa näkyneet revat herättivät jälleen meikäläisessä ihastumista ja vitsin pimpulat, kun nämä tanin väriset versiot Linnun blogissa näin se oli menoa sitten.

Selailin itseni Shopbopin sivuille ja tein ihka ensimmäisen tilaukseni heille. Hiukka jännitti, kun olen kuullut monen moista tarinaa niin tullimaksu-sotkuista, kuin palautuksistakin. Aloin selailemaan googlesta myös suomenkielisiä sivuja, jos vaikka joku suomalainen liike sattuisi moista revaa myydä ja löysinkin, nimittäin Tampereelaisen Cottonin. Kyselin heiltä reva-mallia tästä herkullisen konjakkisesta sävystä, mutta valitettavasti se ei tällä hetkellä heidän valikoimiinsa kuulunut.
Jälleen näpyttelin itseni Shopbopin sivuille siinä toivossa, että kokoja vielä olisi jäljellä ja olihan niitä. Tullit maksoin kenkien maksun yhteydessä, kun shopbop ei euroopan sisäinen yritys ole. Miukkarin tilauksessahan en joutunut muuta kuin postikulut (19euroa) maksamaan, eikä tulleja kertynyt päälle, koska tuote tuli Saksasta.

Tuote saapui todella pian, vaikka oli viikonloppukin siinä välissä. Sain paketin suoraan kotiovelleni, eikä tarvinut enää lähteä pakettia postista tai mistään muualtakaan hakemaan. Oma kengän kokoni on 38, joten valkkasin näistä koon 8, joka oli täysin nappivalinta, joten te muut tilausta suunnittelevat ottakaa ihan normaalia kengän kokoa vastaava koko ainakin tästä reva-mallista.
Tory Burch Reva Flats
Tällä kertaa en joutunut pettymään tuotekuviin ja todelliseen tuotteen väriin, vaan kengät olivat juuri sellaiset kuin ajattelinkin niiden olevan. Väri on yhtä herkullinen kuin kuvissa ja tykkään ihan hirmuisesti tuosta kultaisesta logosta tuossa päällä. Ehkä täällä aletaan pikkuhiljalleen lämpeämään kullalle pienissä määrissä. Kulta kaikenlisäksi näyttää äärettömän hyvälle rusketuksen kanssa, tätä mieltä olen aina ollut ;)

Suosittelen ottamaan Cottoniin yhteyttä, jos ihan klassisen musta tai tummansininen reva kutkuttaa. Lisäksi heiltä löytyi Burchin ballerinaa nudena, sekä jonkunlaista kiilakorkoakin. Postittavat suomeen ilman postikuluja, ainoastaan tuotteen hinnalla. Sain heiltä lisäksi superhyvää palvelua sähköpostitse ja lupasit ottaa yhteyttä kun he saavat taas tätä kenkää tanin sävyssä, itse vaan olen niin hätähousu, etten millään malttaisi odotella.. :) Cottonin sivuille pääset tästä.

Suositteko itse klassisen mustia versioita vai jonkun muun värisiä? :)

34 kommenttia:

  1. Onnea uudesta hankinnasta, aivan ihanathan nuo ovat! :) Ja tuo tan-väri on eniten omaankin mieleen! Odottelen jo innolla noiden näkymistä tulevissa asukuvissa, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! :) Itsekkin pidän tuosta sävystä ihan hirmuisesti perus klassisen mustien sijaan :) Näitä tulee varmasti näkymään jatkossa.. ja paljon ;)

      Poista
  2. Itse tilasin shopbopilta torstaina revat mustina, eikä vielä ole tullut. Oli juurikin ollut ongelmia tullin kanssa ja soittelin UPS:ille asiasta ja sanoivat että hoitaa asian kuntoon ja balsit pitäis tulla joko tänään tai huomenna.

    Tää tosiaan oli mun eka tilaus shopbopilta ja sain pettyä heti :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ompas tosi harmillista kuulla! :( Maksoithan tullit heti maksuvaiheessa? Ettei vain siitä olisi tullut erillisiä ongelmia? Toivottavasti baltsut täyttävät odotuksesi kymppinä, ettet mitään sotkuja enää muista, hih :) Kyllä ne sieltä varmasti pian saapuvat luoksesi!<3

      Poista
    2. Maksoin tullit samantien :/ Toivottavatsi tulee huomenna, tänään ei ole kuulunut..

      Poista
    3. Ihme juttu.. :/ Pidän täälläkin peukut pystyssä, että tänään saisit vihdoin kotiutettua ne ihanuudet!!! :)

      Poista
  3. Itse tilasin myös shopbopilta musta revat ja olen ollut tyytyväinen, toimitus tapahtui muutamassa päivässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekkin heidän supernopeasta toimituksesta! Kun suomessakin saa odotella jotain perus Elloksen/Nellyn paketteja sen viikon, mutta heiltä saapuu ihan muutamassa päivässä, super!! :)

      Poista
  4. Voi miten ihanat! Itsekkin ottaisin Revoista jonkun muun väriset kuin ne ainaiset mustat. Nuo sun omat on aivan täydelliset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö niin! Muutenkin musta harvoimmin tuntuu omalta väriltä niin kyllä nämä ovat nappivalinta kesään ;) Voiiii kiitos Anne<3

      Poista
  5. oi ihanat! Ja toi kiiltonahkaversio on todella kiva vaihtoehto! Pysyiskö ehkä parempana pitempään kun pehmeänahka? Mut todella kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kelly! :) Itsekkin pidän henkilökohtaisesti tästä kiiltävämmästä versiosta enemmän ja veikkaankin, että tuon kiiltävän ja liukkaan pinnan ansiosta sitä onkin helpompi puhdistaa ja täten pysyvät paremmassa jamassa! :)

      Poista
  6. Kauniit kengät! Mulla itselläni on ihan liikaa mustia korkkareita..pitäisi varmaan laajentaa skaalaa hieman. Mä tykkään värikkäistä asusteista, näyttävistä kynsistä jne. Mutta kenkien suhteen vaivaa tylsyys.
    Laittelitkin mulle palautetta viime kommenttiini. Bloggaamista oon silloin tällöin miettinyt, mutta toistaiseksi koen homman liian vaivalloiseksi. Ehkäpä pieni arkuuskin vaivaa; aika paljon tulee seurailtua blogeja ja tuntuu välillä aika hurjalta se, miten paljon bloggaajat saavat ns. kuraa niskaansa. Käsittämätöntä käytöstä todella. Mä varmaan hyppisin seinille pienimmästäkin pahasta sanasta =D. Onneksi on teitä rohkeita. Rohkeina pidän myös teitä, jotka eivät paljasta kasvojaan.
    Rakastan kaikkea naisellista hömppää: laukkuja , kenkiä, vaatteita, kosmetiikkaa koruja.. On ihana saada teiltä bloggaajilta ideoita ja inspiraatiota.:)
    t. Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen kyllä nudea niin henkeen ja vereen, etten juurikaan lämpeä edes värikkäille asusteille.. Ehkä se sieltä vielä tulee.. joskus ;) Bloggaamista ei kyllä kannata aloittaa, jos siihen ei ole inspiraatiota, eikä kovin paljon halua, silloin siitä tulee niin helposti "pakkopullaa" ja inspis loppuu siihen paikkaan. Se on täysin totta ja niin sitä kuraa saa niskaansa melkeimpä yhtä paljon ihan kasvottomatkin bloggaajat. Muistan aluksi suhtautumisen näihin juuri tuolla asenteella, että melkein revin pelihousuni, mutta hiukan nahkaa kasvattaneena olen oppinut asentoitumaan niihin eri tavalla ja eipä ne nykyään paljon päivääni hetkauta :) Voin myöntää, että istekkin nautin enemmän muiden juttujen lukemisesta, kuin omien postausten väsäämisestä, kuitenkin tästä on tullut niin arkea, että tuntuisi kieltämättä hullunkuriselta jos enää ei olisi paikkaa mihin höpötellä joutavia ja esitellä päivänasuja :) Kiitos minnie kivasta kommentistasi!

      Poista
  7. Oi ei, nuo on niin täydelliset! Minulla loksahti suu auki, kun näin nuo ensimmäisen kerran Shopbopilla ja kuola valuu edelleenkin noita katsoessa.. :D Itselläni oli kuitenkin enemmän tarvetta mustille, joten päädyin niihin. Ensi kesänä sitten jos noita vielä myydään, niin voisin hankkia nuo kaunokaiset mustien Revojen kaveriksi hih ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonnaliini! :) Vinkkivinkkinä, että shopbopilla taitaa olla meneillään aika hyvä alejuttu, joten arvaa vaa harmittaako, että ehdin juuri tilata nämä täydellä hinnalla! Sinne vaan kurkkimaan, jos vaikka vahingossa tilaus menisi perille ;) Upeat nämä ovatkin, mutta niin ovat mustatkin! :)

      Poista
    2. Apua, älä yhtään yllytä! :D Itse asiassa köhköh olin jo ihan vaan leikkimielisesti kokeilemassa Shopbopin kassalla, riittääkö se alekoodi tohon summaan (250puntaa vai mikä olikaan), mutta jostain syystä se ei ottanut sitä? Tai koodi kyllä rekisteröityi, mutta summa on yli sen vaadittavan vasta tullien jälkeen, niin en tiedä pitääkö se olla jo itse tuote sen hintainen.. Nojoo, kunhan haaveilin ;) Onneksi kohta pääsen ostamaan jotain kivaa itselleni pääsykoeuurastuksesta!

      En malta odottaa kenkuleiden näkymistä asukuvissa! :)

      Poista
    3. Haha, en en.. ;) Juuri mietittiin tuota työkaverini kanssa, että se 50dollaria taidetaan miinustaa ainoastaan, jos tuote on se 250puntaa, eikä vasta tullien jälkeen 250puntaa, mutta ei tuolta shopbopilta tee tiukkaa hankkia jotain muutakin siihen kylkiäiseksi.. :D Voi kuule kenkiä tullaan näkemään ihan kyllästymiseen saakka! Täällä tosin taas odotellaan mitä oletkaan keksinyt pääsykoe uurastuksen palkinnoksi! ;)

      Poista
  8. En kestä, oon nyt nähnyt näitä samoja balleriinoja meklkein joka blogissa ja kauhea hinku ostaa omat. On ne vaan niin ihanat ja toi kiiltonahka näytää myö todella hyvälle. Tarkoitus olisi kyllä palkita itseni jotenkin maanantain jälkeen, kun koko yliopiston viimeinen tentti on ohi ja kesäloma alkaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä vasta mainio syy hankkia jotain todella ihanaa mistä on haaveillut kauan! :) Multa tosin löytyy aina joku "syy" miksi olen ansainnut hankkia tämän ja tämän jutun.. haha :D Joskus (joskus tosiaan..) täytyy palkita ja hemmotella itseään! :)

      Poista
  9. Hei heitin sua haasteella mun blogissa, toiovottavasti ehdit tekemään! :)

    VastaaPoista
  10. Oon vasta äskettäin löytänyt sun blogin ja tykkään tosi paljon. Oot niin ystävällinen kaikille lukijoillesi ainakin kommenttien perusteella! :) jatka tähän tyyliin, mä oon ainakin ihan koukussa! :))

    -mai

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti!! :) Sanotaanko nyt näin, että ilman ihania lukijoitani tuskin täällä jaksaisi päivittäin höpötellä omiaan :) KIva kuulla ja toivottavasti viihdyt blogini parissa!<3

      Poista
  11. Hih, samat ovat tulossa minunkin kotia kohti :) Tilasin viime kuussa jo ne mustat, mutta oli ihan pakko tilata nämäkin kun tuli tuo ale :D Jotain muutakin pientä kivaa löytyy myös paketista ;) Mua jännitti tuo väri aikapaljon, kun olen yrittänyt googlettaa kuvia kengistä ja ne tuntuu joka kaupan sivuilla näyttävän eriltä! Saan omani vasta maanantaina, sillä pohjois-suomeen pakettien tulo kestää päivän kauemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi vie itse ehdin tilata juuri ennenkuin alkoi tämä kolmen päivän ale juttu.. kyllä hiukkasen harmittaa! :/ Sama täällä! Kyllä ne kuitenkin onnekseni olivat juuri yhtä ihanat kuin olin kuvitellutkin, elleivät ihananemmatkin ;) Onnea uusien ihanuuksien johdosta! :) Väri on niiiin nappi kuin olla ja voi!

      Poista
  12. Heh, mä niin ymmärrän sua ajatuksesssa "kun saa jtk päähänsä eikä se lähde sieltä pois" ! Oon ihan samanlainen, ja yleensä se sitten päätyy siihen että kyseisen asian/tavaran sitten ostaa. Ennemmin tai myöhemmin :) xx J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Kerrankin joku joka ymmärtää mistä puhun! :D Siinä vaiheessa se tosiaan lakkaa pyörimästä ja vitsi jos et hankikkaan sitä niin kahta kauheemmin se rupeaa siellä morkkiksen rajoilla pyörimään.. :D

      Poista
  13. Esittelit aikaisemmassa postauksessa Friis & Companyn rusettiballeriinoja. Ovatko ne mielestäsi kokoa vastaavaa mitoitusta ja ovatko hyvät jalassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ballerinat ovat ihan normaalia mitoitusta, joten kannatan valkkaamaan ihan oman koon kenkulista :) Mitä tulee mukavuuteen, nämä ovat mielestäni kaikkea muuta.. valitettavasti. Oma pottuvarpaani ainakin jäi tuohon "reikään" kokoajan kiinni (:D) eikä muutenkaan kenkien mukavuus ole huipussaan. Jos tämän olisin tiennyt, olisin varmasti jättänyt hankkimatta. Kotona tepasteltuna kenkulit vaikuttivat ihan mukavilta, mutta käytössä sitten ei.. :( Toivottavasti tästä oli apua kenkäostos-päätökseen!

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
    2. Kiitos nopeasta vastauksesta ja kiva kuulla rehellinen mielipide kengistä! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin. :)

      Poista
  14. Moikka! :) Itsekin olen näitä kenkiä tilailemassa, mutta koko hieman mirtityttää.. Oma kokoni on 37, joten järkeilisin, että 7 koko näistä olisi hyvä. Vähän kuitenkin epäilyttää, sillä olen kuullut näiden olevan hieman tiukemmat, että pitäisikö ottaa 7,5. Esim H&M kengissä minulla on 37 täydellinen. Eli itse asiaan, olisitko ehkä voinut mitata jalkasi pituuden kun seisot lattialla ja mikä on noiden 38-kokoisten revojen sisämitta? :) Helpottaisi päätöksen tekoa, kun tietäisi vähän noita jalan/kengän mittoja ja voisi siitä sitten suhteuttaa :D Kiitos jos ei hirbeästi vaivaa ole! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)

      Suosittelen ehdottomasti ottamaan tismalleen samankokoiset kuin mikä on normaali kengän kokosi. Itse valkkasin koon 8, joka oli juuri eikä melkein nappi omaan 38 jalkaani. Ilmanmuuta, eli näiden 38 sisämitta on n. 25cm - täysin normaali sisämitta näissä 38 kengissä :) Toivottavasti tästä infosta oli apua! Ja jos sulla on mahdollisuus kannattaa käydä kokeilemassa tuolla Tampereen Cottonissa noita kenkuleita, niin silloin saat ainakin 100 varman tiedon siitä mikä koko on oikea sinun jalallesi :)

      Kiitos kommentistasi ja mukavaa päivänjatkoa ♥

      Poista
  15. Voi kiiitos valtavasti!! :) Tilaan sitten vain sen 7 koon ilman mitään sen kummepaa häsläystä enää :D <3

    VastaaPoista

Suositut tekstit