tiistai 29. tammikuuta 2013

Vanha esittelemätön saapaspari

Vaikka tuli niin kovasti uhottua, että paraikaa pyörivistä alennusmyynneistähän en mitään turhaa aijo ostaa niin tulipahan taas sanansa syötyä;D Mitkään tekosyyt eivät olleet salittuja, mutta hätähän keinot keksii;) Vaikka kuluneena syksynä tuli osteltua saapikasta jos toistakin niin hei, kokoelmahan suorastaan kirkui tummanruskeita kaunottaria rinnalleen..

Kahtena talvena kovassa käytössä oleville tekonahkasaappaille kykenin vihdoin näyttämään vihreää valoa roskakorin suhteen ja syyssaappaiden etsintä alkoi vähän niinkuin puhtaalta pöydältä. Kai nyt yhdet laadukkaat ja helkutin hyvännäköiset (:D) saappaat vielä armahdetaan?
Guess Sissy Active Rubber
Ja kyllä, oikein näette kyseessä on jälleen kumpparit. Mikähän ihme niissä sitten vetoaakin? Siinä vaiheessa kun saapasparista löytyy niin kiiltonahkaa, kuin pieniä kauniita yksityiskohtiakin niin tämä likka on täysin myyty! Ja näistä, näistähän löytyi kaikki - kiiltonahka, sekä kaunis tikattu "nahka" osiokin. Minun silmääni varsinainen löytö, jonka ainoastaan puupää olisi jättänyt kaupanhyllylle notkumaan 

20 kommenttia:

  1. Saappaita ei voi olla koskaan liikaa ;) Ja kumpparit on vielä käytännöllisetkin.

    Sulla on ihan mielettömän ihana tyyli ja blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi! ♥
      Ja siinä olet kyllä varsin oikeassa! Vielä kun kyseessä on tällaisia alelöytöjä niin eihän niitä voi jättää hyllylle, eihän? ♥

      Poista
  2. Oletko pystynyt tänätalvena lähtemään kumisaappaat jalassa ulos lumeen? Itse tilasin alkutalvesta Hunterin kumisaappaat LOSKAkelejä varten. Ja kuinkas kävikään, yksi ainut vesisade päivä ollut koko talvena ja sekin oli uudenvuodenaatto. Niin siis pointtini oli se, että ovatko kumisaappaat lumella liian liukkaat? Nimim. Kovasti haluaisin jo Hunterini käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kyllä olen! Olen itseasiassa tepastellut koko talven kumisaappaissa, enkä ole kokenut, että olisivat yhtään sen liukkaammat kuin normaalit saappaatkaan :) Rohkeasti vaan testaamaan! Hunterin pohjista en juurikaan tiedä, mutta kunhan sieltä muutama kuvio löytyy niin etköhän sinä pystyssä pysy! :)

      Poista
  3. Ah, ihan täydelliset. Uskomatonta, kuinka kumpparitkin voivat olla noin kauniit! :D♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samaa mieltä! ♥ Jostain syystä kumppareissa on tänä vuonna ollut ainakin mun silmääni tuplasti paremmat mallit kuin talvisaappaissa! Nyt on sitten vinopino odottelemassa tulevia vesisateita ;)

      Poista
  4. kumisaappaat ei ole kiiltonahkaa vaan kumia...

    VastaaPoista
  5. Kiiltokumia! :) Pikkasen repesin! :D

    VastaaPoista
  6. Ihanat saappaat oot bongannut! Huuto.netistä muuten löysin Monclerin pipon myynnistä ja ajattelin heti sua:D Ei ihan sama malli mitä etsit aikasemmin mutta ajattelin kuitenkin vinkata;)http://www.huuto.net/kohteet/aito-moncler-musta-naisten-pipo/253411530

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan mielettömästi linkkivinkistä! Täytyy käydä kurkkaamassa se piakkoin, sillä omaa Moncleriani en ole vielä käsiini saanut :)

      Ja saappaat, ne olivat varsinainen löytö ♥

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Heippa Noora!

      Saappaiden alkuperäinen hinta taisi olla 170e, mutta itse maksoin näistä alennuksen jälkeen 100euron verran :)

      Poista
  8. They're amazing! I can't explain how much i love your blog! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww Megan, you're such a wonderful person! ♥ I'm impressed that :)

      Poista
  9. Upeat saappaat!!
    Olisi kiva nähdä asukuvia näiden kanssa;)

    VastaaPoista
  10. Upeat saappaat!!
    Olisi ihanaa nähdä asukuvia näiden kanssa;)
    Juuri klikkasin itselleni tuon parin verkkokaupasta..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitosta vaan Jo! ♥ Ja onnea uusista kaunottareista sinullekkin ;) Nämä ovat osoittautuneet kyllä joka pennin arvoisiksi! Loskakeleillä voi lällätellä muille kun omat varpit pysyvät kuivina :D

      Niin ja asukuvia täytyykin kehitellä! ♥

      Poista

Suositut tekstit