torstai 10. tammikuuta 2013

Pipo laiskalle pipon käyttäjälle?

Empä olisi koskaan uskonut lämpeäväni pipoille, mutta niin se mieli vaan muuttuu. En ole juurikaan ollut minkään sortin pipon käyttäjä, mutta nähtyäni tarpeeksi monella tyylitaiturilla suuria karvatupsusia pipoja olen alkanut itsekkin haaveilmaan moisista. Ja tottakai mitä suurempi tupsu sen parempi!

Ja mistä näitä sitten löytää? Kolusin niin Stockan kuin Ajattarenkin, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän mistään, joten ei muuta kuin Shopstyle auki ja etsintäpuuhiin! Ja kas, kyllähän minä sieltä omani viimein löysin. Nimittäin tämän suloisen suurella karvatupsulla varustetun Monclerin Bobble hatin. Sävy vaihtoehtoina beigeä, harmaata, kuin mustaakin - jokaiseen makuun jotakin. Ja vinkkinä, näitä kuulemma löytyy myös Della Margan valikoimista, joten ensi viikolla katse kohti Margaa :) Mitäs tykkäätte?

34 kommenttia:

  1. Olen katsellut tuota samaa pipoa mustana mutta hinta on yli 200e, liikaa minulle piposta kun olen niin nopea hävittämään pipoja ja hanskoja talvisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta ja voipi olla, että pipoon panostaminen menee loppuvuoden puolelle. Näille keleille kun tuskin tarvitsee enää sen kummemmin pipoa :/ Lisäksi kaipaisin pipolle vielä lisää eri sävyjä, kuten nougattia ja tummanharmaata, joten täytyy varmaankin odotella.. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hih, niin minustakin! ♥ Ja juu, hinta on aivan liian suolainen ;/ Jospa mun tuurilla se olisi vaikka alelaariin tiensä löytänyt ;) (kaikkea saa toivoa!:D)

      Poista
  3. Wow! Such a lovely blog! I love your style and bags <3 Your outfits are so feminine!

    I'm following you now! Hope you can visit me too!

    Kisses xoxox

    http://www.voguerka.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oww, thank you so much Voguerka! I'm so glad that you find my blog.. ♥ And I hope you will enjoy it!
      Have a nice evening!

      xx

      Poista
  4. Ällöttävä, tuonkin rätin takia jonkun eläimen on tarvinnut kärsiä. Olisit vaan ilman pipoa ja laittaisit ne raatohuppus päälles

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tiedät, että kyseisessä pipossa on käytetty aitoa turkista? Piponi kriteereissäni ei suinkaan ole aito turkis vaan karvatupsu, josta tekstissä mainitsin :) Ja kyllä, olen todella ällöttävä pipojen metsästäjä.

      Poista
    2. Pipon tiedoissa lukee ketun karva, opettelisit lukemaan.

      Poista
    3. Joku muu niitä eläimiä kuitenkin tappaa tai ne kuolee muutenkin itsestään. Who does give a shit? Punavuorihipsterit? Noloja otuksia. Ja kyllä moncler käyttää vain aitoa karvaa, mikä on ihan oikein, paremman näköinen kuin köyhä tekoturkis.

      Poista
    4. Anonyymi: Kyllä minä sen tiedostan, että kyseisessä pipossa on aitoa turkista käytetty se tosin ei ole kriteerini pipoa etsiessäni. Mutta kiitos että ilmaisit, helpottaa kovin tätä lukutaidotonta :)

      Poista
    5. Irina: Itse olen todennut, että on täysin ajanhukkaa "kinastella" turkistarhauksesta, sillä se on asia josta ei koskaan pääse yksimielisyyteen. Enhän edes tiedä kenen kanssa asista keskustelen - tuntemattoman. Jokaisella on siihen oma kantansa ja se suotakoon ihan jokaiselle!

      Tosin ihmettelen sitä kuinka hyökkäävästi asiaa puoltavat ilmaisevat itsensä. Miksi asiasta ei voi keskustella asiallisesti? Asiaan on varmasti monta näkökulmaa ja kuulisin niitä mielelläni, tosin niin, ettei kumpaakaan osapuolta loukata.

      Poista
  5. Hollies Stockholm merkiltää löytyy muuten myös samannäköisiä pipoja (löytyy nettikaupoista etsimällä hollies pom pom) ja hinta on ehkä vähän enemmän paikallaan, about 50e ja niissä myös tollainen tosi ällöttävän ihana muhkea turkistupsu:D Vaikka ihanahan tuo Monclerin olisi jos ei hintaa katsoisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Bella!

      Hei kiitos ihan mielettömästi vinkistä! Aloinkin heti koluamaan nettikauppoja ja totta tosiaan, hyvin samantapaisia olivat! ♥ Ja kaiken lisäksi olivat vielä sopuhintaisiakin! 200euroa piposta tosiaan on todella suolainen hinta vaikka kuinka ihana olisikin :/ Täytyy perehtyä valikoimiin vielä paremmin, tiedä vaikka tässä olisikin tuleva ensimmäinen piponi ;)

      Poista
  6. Jos sulla on instagram niin käyppä kattomassa semmonen käyttäjä kun fashiondreamzz! Niillä taitaa olla sun kuva siellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö, voi että täytyykin käydä kurkkaamassa.. Tuntuu aina niin hämmentävältä nähdä oma kuva jossakin :D

      Poista
  7. Hei, kävin tänään Della Margassa katsomassa varaamiani Chanelin korvakoruja. Kysyin samalla Monclerin pipoista, heillä oli enää jäljellä kaksi punaista pipoa ilman tupsua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, salaa jopa toivoin, ettei kyseisiä pipoja enää löytyisi - se helpottikin ostopäätöstä ihan itsestään. Monclerilta tosin voisi saada pipoja tilattua, mutta taidan odottaa suosiolla ensi talveen ja katsella sen hetkisiä valikoimia :) Tiedä vaikka löytyisi vieläkin suloisempia versioita! Kiitos Anniina kun kysäisit! ♥

      Poista
  8. Minuakin kiinnosti pipon hinta, mustan ostoa tosiaan pohdin jo syksyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni vastaavan hinta oli punnissa 225 eli euroissa n. 274euroa. Olen lisäksi kuullut, että Marga vetää muutamia kymppejä vielä välistä, joten pipon hinta olisi varmaan noussut lähemmäs 300euron.. Vai muistivatko he hinnan? :)

      Poista
  9. Söpön näköinen pipo, mutta tosiaan itselleni ainakin liian tyyris kun kyseessä on kuitenkin vaan pipo :) Ja mitä aitoon turkistupsuun tulee niin itsekin kyllä valitsisin ehdottomasti tekoturkista olevan ja suosittelin sitä muillekkin. Nykyään kun vielä saa niin aidon näköisiä ja tuntuisia tekoturkiskauluksia, tupsua tai vaikka koko turkkejakin.
    Mutta toki kaikki tekevät omat valintansa myös tässäkin asiassa eikä tosiaan toisten syyttely puolin tai toisin johda mihinkään. Itse olen vain niin eläinrakas että ei ole sydäntä näitä käyttää ja sen myötä omilla teoillani tai ostamatta jättämisellä en tue turkistarhausta.

    Kiitos kivasta blogista, löysin tämän vasta ja aion jäädä seuraamaan jatkossakin :)
    -Muru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Muru kannanotosta tuohon aiheeseen liittyen! Juuri tällaista asiallista keskustelua kaipasinkin :) Ja se on totta, että nykypäivinä tekoturkiksistakin saa jopa niin aidon näköisiä ettei niitä juurikaan erota toisistaan.. Lisäksi se on reilusti halvempi materiaali kuin aito turkis ja tottakai siten myös eläinystävällisempi :)

      Ja pipo tosiaan on hiukkasen liian suolaisella hintalapulla varustettu vaikka niin ihana onkin ;/ Taitaa tuossakin maksaa enemmän merkki kuin siinä käytettävät materiaalit.

      Olipas kiva kun löysit tänne ♥ Toivotan sinut tervetulleeksi! :)

      Poista
  10. Tämä on alennuksessa Ajatarella. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Kävin siellä n.3viikkoa sitten enkä edes löytänyt koko pipoa! Voi apua, täytyykin kipaista huomenna siellä pikimmiten ♥ Muistatko mitä sävyjä heillä oli vielä jäljellä? Kiitos Bambi kun tulit vinkkaamaan, tästä oli suuri apu :)

      Poista
  11. Voisitko linkittää tähän asun missä sinulla on päällä valkoinen hm sifonkipaita jossa on edessä taskut ja kultaiset napit? :) en löytänyt sitä itse

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tarkotitko kenties tätä asua? :)
      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/11/paivanasu-2211-12.html

      Poista
    2. Kyllä juurikin tuo :) se on kyllä upea, olisitko kiinnostunut sen myymään? (Olettaisin että sinulla on koossa xs)

      Poista
    3. Voi vinde, ihan lähitulevaisuudessa en ole sitä myymässä :/ Hennesin nettiä tuli muutaman kerran haukkana vahdittua josko sinne olisi tullut lisää kokoja ja sattuman kaupalla sain viimeisen koon itselleni. Jos kuitenkin jokin taho saa mieleni muuttumaan ilmoitan siitä :)

      Toivottavasti löydät paidan vielä! :)

      Poista
  12. Tämän tyyppisia pipoja on Hpi of swedenillä, itselläni on sellainen ja hinta edullisempi (n.70 €) :)



    - K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka K!

      Kiitos vinkistä :) Tosiaan kaikki look-a-like vinkit/linkit otetaan ilomielin vastaan! ♥

      Poista
  13. Joo, tykkkään itseasiassa tosi paljon. Ihana ja suloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! ♥ Tähänastisista pipoista ehdoton lempparini! Ehkä sitten ensi talvena :)

      Poista
  14. Itse sain aivan älyttömän upean ja ennenkaikkea uniikin turkistupsu pipon ihan diy-prokkiksella :) Ostin hennesiltä mustan, tiukahkon palmikoidun pipon ja ompelin siihen suuren supikarvaisen tupsun! Hintaa tälle tuli yhteensä n. 30 euroa, eli rutkasti vähemmän kuin että olisin kaupasta ostanut :) Kehujakin olen paljon saanut ja ihmiset ovat kyselleet mistä piponi on hih ;)

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei S,

      Tuo voisikin olla mitä mahtavin idea! Tehdä piposta juuri sellaisen kuin itse haluaa! Toistaiseksi en ole löytänyt mieleistä (jos Moncleria ei lasketa), joten kiitos, diy-projekti laitetaan vinkkinä korvan taakse ;)

      Poista

Suositut tekstit