tiistai 15. tammikuuta 2013

Helpotusta laukun organisointiin

Tiedättekö sen tunteen, kun kotioven edessä joudut kippaamaan koko laukun lattialle löytääksesi noh.. ainoastaan kotiavaimesi? Täältä löytyy ainakin yksi lähes päivittäin tuota harrasteleva ja kuinka se ottaakaan kaaliin kun huomaat etteivät avaimet olleetkaan siellä pienessä sievässä taskussa johon ne alunperin sujautit.

Muun muassa tänään tein päätöksen, että nyt saa moinen touhu loppua kun jälleen kerran kasasin tavaroita laukkuuni.. lattialta :D Ja mitähän sitten tarkoitan? No avainpussukkaa, tietysti!

Louis Vuitton Monogram Key Pouch

Ja nyt, nyt en suinkaan tahtoisi ostaa pientä pussukkaa uutena vaan ajattelin näin muuten vain kysäistä sattuisiko sieltä ruudun toiselta puolelta löytymään kuvan mukaista Monogram Key Pouchia ylimääräisenä kaapin pohjalta? Huuto.netissä seurailin kahden viikon ajan huudossa ollutta avainpussukkaa, mutta niinkuin aina unohdin viime hetkellä huutaa kohdetta.. Eli se siitä pussukasta sitten.

Vahdit on edelleen aktivoitu, mutta ainahan kannattaa täältäkin puolelta kysäistä! Mahdolliset yhteydenotot; secretluxury@live.fi tai vaihtoehtoisesti kommenttiboksiin. Mutta nyt treenit kutsuu, mukavaa tiistaita kaikille!

22 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kätevin keksintö ikinä, vaikka ei heti uskoisikaan! Omat avaimeni eivät ole kertaakaan olleet tuon pussukan hankkimisen jälkeen kateissa, ei kotona eikä laukun pohjalla :) Toivottavasti saat vielä omasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä uskoisikaan! Miten tuollaisesta pikkuruisesta pussukasta voikin olla niin suuri apu tavaroiden organisoimisessa? Vielä ei ole second hand rintamalla tärpännyt, mutta huuto.netin palstaa päivitellään täällä varsin ahkerasti ;)

   Poista
 2. Tuota samaa pussukkaa olen itsekin himoillut! Ehkä joku päivä sen raaskin ostaa! ;D

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole enää tuon hankinnan jälkeen ole ollut avaimet kertaakaan kadoksissa;) Mä tein viime viikolla yhden hyvän LV löydön netistä ja nyt odotellaan että se saapuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mitähän ihanaa olet löytänyt? ♥ Mä olen kyllä niin malttamaton tällaisten kanssa eli sneak peekia kehiin ja sassiin, hih :)

   Poista
  2. Löysin yhden lompakon, mutta se olikin todella pieni joten menee eteenpäin :) Täytyy varmaan käydä viikonloppuna katsomassa Vuittonilta lompakoita :)

   Poista
  3. No voi kurjuus! Kuvista tulee niin helposti hahmotettua tuotteen koko väärin :( Toivottavasti kuitenkin saat lompakollesi uuden kodin! Huuto.netissä ei Vuiskan kohteilla kauaa nokka tuhise, sinne vaan! ♥ Minkälainen lompakko sinulla on kiikareissa? :)

   Poista
 4. Tuo olisi tosi kätevä, kun isojen laukkujen ystävä olen, niin useimmiten ne avaimet hukassa laukunpohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen perustellut itsellenikin ;) Ja lisäksi Vuiskan laukuille ominainen D-rinkula löytyy jokaisesta laukusta, joten pussukka on kätevästi siirrettävissä laukusta toiseen. Aivan loistava!

   Poista
 5. Minulla on käytössä juuri kuvan yksilö, suosittelen lämpimästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että te saatte minut yhä vakuuttuneemmaksii pussukan kätevyydestä! :)

   Poista
 6. Tuota minäkin olen himoinnut ikuisuuden! Toivottavasti sinua onnistaa löytää tuota second handina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, sitä toivon minäkin! Et uskokkaan kuinka otti kaaliin tuo unohdus huudon viime hetkellä.. Ei voi muutakuin pitää peukut pystyssä ja toivoa uutta tilaisuutta huutis rintamalle :)

   Poista
 7. Täällä haaveillaan samaisesta pussukasta ;)
  Kerranki LV:llä on jotain ihanaa paljon halvemmalla kuin muut mistä haaveilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näimpä, vaikka Vuitton onkin korottanut hintojaan aika mukavasti edellisvuoden hintoihin nähden! Muistaakseni tämänkin pussukan hinta on noussut muutamia kymppejä ainoastaan tässä vuoden sisällä.. Saa olla ajoissa liikenteessä ellei halua kohta maksaa vieläkin tyyriimpiä hintoja :D Tiedä milloin uusi hinnankorotus astuu taas voimaan.

   Tosiaan, ostaisin pussukan oikein mielelläni käytettynäkin! Tällä hetkellä tosin näyttäisivät olevan enemmän kuin kiven alla.. :/

   Poista
 8. mitä tuommoinen maksaa uutena? en löytänyt mistään hintaa ..olen surkea käyttämään LVn sivuja..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko käydä katsastamassa hinta itsekkin, siihen malliin on tuo Vuitton noita hintoja korottanut :D Tätä nykyä hinta (nettikaupan mukaan) 130euroa, eli Hkin Vuittonilla n.135-140euroa :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. No sieltä aivan taatusti löytyisi (ja löytyykin) mutta itse olen sen verran arkajalka, että haluan olla 100% varma aitoudesta eli tästä syystä en niinkään suosi ulkomaisia huutokauppoja. Suomalaisissakin huutokaupoissa kun tuota feikkiteollisuutta harrastetaan varsin ahkerasti :/

   Lisäksi aitouden varmistaminen täällä, sekä mahdolliset palautukset ym. kulut, tullit jne. menevät minun mittapuussani hitusen liian monimutkaiseksi ;)

   Poista
 10. Juuri hankin tuon viikonloppuna ja tykkään: puhelin ja muut tavarat kassissa pysyvät naarmuttomina ja avainnippu on helppo bongata kassin pohjalta! :)

  Onnea etsintöihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ihastelinkin jokunen aika sitten suloista ruskeaa boksia postauksestasi ja mietinkin mitähän ihanaa olet käynyt hankkimassa! ♥ Tässä sitä odotellaan josko joku tahtoisi omasta pussukastaan luopua, mutta näyttäisi siltä, että ensi viikolla on itse piipahdettava Vuiskalle tuota ihmepussukkaa katsomaan ja testailemaan :)

   Poista

Suositut tekstit