keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pradat kokovertailussa

Yksi kiireen pyörteisiin joutunut ilmoittautuu! Uusi vuosi alkoi suhtkoot työntäyteisellä viikolla, kunnon treeneillä ja hiukkasen terveellisemmällä ruokavaliolla (niinkuin meillä kaikilla tuntui alkavan..) Tänä vuonna en sen kummempia uudenvuoden lupauksia tehnyt, sillä se tarkoittaa myös sitä, että niistä on oikeasti pidettävä kiinni. Sen sijaan lupasin jättää heräteostokset ostamatta, kiinnittää enemmän huomiota laatuun kuin määrään ja kierrättää, niinkuin viime vuonnakin ahkerana huuto.netin käyttäjänä ;)

Kierrätyksestä puheenollen myös tummanharmaa Pradani sai uuden kodin! Vielä en kuitenkaan ole saanut suurempaa kokoa hankittua, sillä tällä hetkellä se näyttäisi olevan loppuunmyyty. Täytyy siis vain kärkkyä sivustoa ja napata se haukanlailla kun se sinne ilmestyy.
Prada Saffianot tote black (BN1802), clay grey (BN1786)
Nyt kuitenkin itse aiheeseen, sillä muutama teistä lukijoista oli toivonut postausta Pradojen kokoeroista. Ennen postitusta ehdin napsasta teille muutamat kuvat laukkujen välisistä eroista. Kokoelmastani löytyy siis kahden kokoista Pradaa niin suurinta kuin toiseksi suurintakin. Musta Saffiano Tote (BN1802) löytyy minulta kaikista suurimpana ja oikeanpuolimmainen clay grey sävyinen (BN1786) toiseksi suurimpana.

Vaikka kyseessä on muutamien senttien välinen ero on se käytössä merkittävä. Jokainen meistähän kuitenkin valitsee laukun koon omien tarpeidensa mukaan. Minä lukeudun niihin, jotka raahaavat puolta omaisuutta aina mukanaan vaikka kyseessä olisikin ihan tuiki tavallinen shoppailureissu. Millään ei tunnu pärjäävän pelkällä lompakolla ja pienellä meikkipussilla vaan on löydyttävä niin neuletakkia kuin hiuslakkaputeliakin. Toki nämä kaikki yllämainitut mahtuvat myös tuohon pienempään versioon, mutta itse pidän siitä, että laukkuun jää tilaa myös tavaroiden lisäksi :)
Tässä vielä osviittaa laukkujen välisistä mitoista. Mustan Saffianon leveys 40cm, harmaan 35,5cm. Mustan Saffianon korkeus 30cm, harmaan 26cm. Kyse on siis todellakin huiman pienistä eroista! Ja vaikka kyseessä on noin mitättömät sentit on se laukun tilavuudessa paljonkin. Jos teistä löytyy samanlaista omaisuuden raahaajan-vikaa niinkuin minusta suosittelen kallistumaan suurimpaan kokoon ja vähemmän tarvitseville pienempään kokoon. Toivottavasti saitte kuvista irti kaiken tarpeellisen :)

Ja kysymys kuuluu; Kumman koon valitsisit omiin tarpeisiisi?

31 kommenttia:

  1. No ei kyllä ole huima kokoero :) Minä ehkä kallistuisin tuohon pienempään sillä kannan usein mukanani vain puhelimen,lompakon ja kalenterin. Tosin, tällä hetkellä minulta uupuu iso laukku kokoelmasta mutta sellaisen olen jo Vuittonilta löytänyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan olekkaan, mutta sitten kun kurkistaa laukkujen sisäpuolelle niin hitsivie kyllä se muutamakin sentti tekee ihmeitä laukun tilavuudelle! :) Ilmanmuuta jos pärjää pienemmällä määrällä tavaraa niin loogisesti kannattaakin valita se pienempi koko! Itse kannan aina kunnon säkkiä mukanani;D

      Oj! Onkohan kyseessä se mitä luulen? ;)

      Poista
  2. Mulla on myös sama uuden vuoden lupaus. Eli jätetään heräteostokset kauppaan ja panostettaan laatuun ja määrään. Poikaystävä totes jo että ei tule halpavuosi :) hihi. Muutamaan kertaan olen jo miettinyt miksi sanoin hänelle lupauksestani, sillä kaupungilla ollessamme olen ihastunut johonkin edulliseen ja ollut jo kantamassa sitä kassalle, kunnes häneltä tulee kommenttia lupauksesta :) toisaalta ihan hyvä että jaksaa muistuttaa mutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua mitä oon kirjoittanut :) eli siis panostetaan laatuun ei määrään :)

      Poista
    2. Hih, se on hyvä, että on huomauttelija vieressä niin ei pääse antamaan vahingossakaan lupauksilleen periksi! ;) ja mitä tulee heräteostoksiin olen huomannut, että ennen pitkään ne ovat juuri niitä jotka killuvat siellä vaatekaapissa hintalappujen kera.. Tähänkin pätee niin osuvasti sananlasku enemmän on vähemmän!

      Poista
    3. tarkotit varmaan "vähemmän on enemmän" ?

      Poista
    4. Hupsistakeikkaa, taisi tulla pieni ajatuskatkos :) Juurikin näin!

      Poista
  3. Isompi :D mukana aina puoli elämää kun lähtee liikenteeseen...hups !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika täälläkin;D Ja vaikkei sitä tavaraa paljon joskus olisikaan niin silti on säkki aina mukana ;)

      Poista
  4. Isomman varmaan valitsisin minäkin! :) Mahtuuko pienempää 13' läppäri, tuliko sulla kokeiltua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei unohdin ihan täysin tuon sinun toiveesi läppärin sovittamisesta laukkuun! :/ Mietin, että voisikohan nuo mitat auttaa asiaa? Jos vaikka sitä kautta selviäisi mahtuuko 13' läppäri laukkuun :) Muistaakseni A4 meni poikittain pienempään Saffianoon helposti! :)

      Poista
  5. Iso ehdottomasti, minulla on myös tapana kantaa koko elämä laukussa, yleensä myös iso läppäri (varmaan 17") ja ipad ja laturit ja kamera ja sitten vielä ne "tavalliset" kuten kalenteri, meikkipussi, nippu työpapereita, hajuvesi, sateenvarjo, irtokyniä, bleiseri, ehkä jotain välipalaa, vesipullo ihan ehdottomia.. mutta yleensä mun laukku saattaa helpostikkin painaa sen kolmisen kiloa tuossa olalla :) Jos nyt saisin vaihdettua koneeksi tuon kevyen Macbook Airin voisi elämä vähän helpottua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa kyllä kertakaikkisen tutulle :D Miten ihmeessä yksi neiti voikaan tarvita niin paljon tavaraa mukaansa? Ihan kun ei pienemmälläkin määrällä pärjäisi.. ;D

      Poista
  6. Oletko maistanut fastin protsku vanukasta, kumpi on parempi maku toffee vai suklaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen maistanut ainoastaan suklaanmakuista ja se ainakin oli superhyvää! :)

      Poista
  7. Kummatkin ovat ihania ja haavelistalla, juuri noissa väreissä<3 Pienemmän ottaisin kyllä enemmän.
    Täällä kaipaillaan asu- ja treenipostauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kelpuuttaisin Saffianon vaikka kaikissa niissä herkullisissa sävyissä! ♥ Ja sattuipas osuvasti sillä asukuvia on tulossa vielä tällä viikolla! :)

      Poista
  8. Onko mitään nettikauppaa, josta noita saisi tilattua Suomeen? Onko syvyydessä eroja vai onko samat? Kestääkö käyttöä hyvin? ;) Ettei esim. "kahvat murru" niin kuin mun Michael Korsin laukulle kävi.. Ikävää oli maksaa siitä kuitenkin likemmäs 400e :(

    Ihana blogi, tyylisi on niin kovin klassinen :) Inspiroivaa! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Pradan omilta nettisivuilta saa kyseistä kaunotarta;
      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags

      Sieltä olen itsekkin omani tilannut, eikä mennyt kuin muutama hassu arkipäivä kunnes laukku oli jo perillä! :) Omani on kestänyt käytössä vallan hyvin, tosin vesisateilla en ole sitä vielä ulkoiluttanut, joten kosteuden vaikutusta laukkuun en osaa sanoa. Kahvat ovat pysyneet priimoina, eikä saumaus ole lähtenyt kulumaan. Materiaali vaan on hiukan arempaa ja saattaa ottaa helposti pieniä huomaamattomia naarmuja pintaansa ;/ Muuta huonoa sanottavaa minulla ei laukusta ole!

      Laukkujen leveys sivusuunnassa on molemmissa versioissa 17cm. Suuremmassa koossa korkeus on 30cm, joten tämä on luonnollisesti syvempi kuin tuo pienempi Saffiano, jonka korkeus on ainoastaan 26cm.

      Ompas tosi harmillista :( Varsinkin kun kyseessä ei ole mikään muutaman kympin laukku;/ Tiedätkö käytetäänkö Korsseissa aitoa nahkaa? Tosin sekään ei takaa murtumista, sillä mm. Miu Miun laukuista olen kuullut samaa.. :(

      Kiitos kaunis ihanista sanoistasi ♥

      Poista
  9. Odottelen innolla kierrätystäsi eli kohteita huuto.netissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmoittelen taatusti kun saan lisättyä uusia kohteita tunnarilleni! :) Täytyisi joku päivä käydä kunnolla vaatekaappeja läpi ja laittaa reilulla kädellä ylimääräisiä vaatteita kiertoon, näin saisi kätevästi vaatekaappiin lisää tilaa myös uusille kesäisimmille tulokkaille.. :)

      Poista
  10. Itse tilasin juuri vuodenvaihteessa tämän laukun mustana ja tuossa pienemmässä koossa ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen <3 Nyt ei sitten laukkuja ostellakkaan vähään aikaan mutta toisaalta en mitään muuta laukkua haluaisi nyt käyttääkkään, niin tykästynyt tähän uutukaiseen olen :)
    Ja tosiaan hyvin mahtuu itselleni kaikki tarpeellinen tuohonkin kokoon, A4 kokoiset lehtiöt, läppäri ym päivittäiset pikkutavarat. Laukku on ihanan jämäkkää nahkaa ja kaikin puolin viimeistellyn oloinen ja tuntuinen eli mitään huonoa sanottavaa ei minullakaan laukusta ainakaan vielä ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uudesta kaunottaresta! ♥ Laukun malli on myöskin päässyt minun suosiooni, että jos joskus tulee tarvetta hankkia (ei nyt ainakaan lähitulevaisuudessa, mutta jos joskus..) niin takuulla käännyn Saffianon puoleen eri väriskaalassa :)

      Pienenä vinkkinä, että kannattaa olla hyvin varovainen materiaalin kanssa, sillä osuessaan se ottaa helposti huomaamattomia pikku naarmuja pintaansa :/

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, täytyypä olla varovainen :)

      Poista
    3. Itse diggaan enemmän isommasta :)

      ....MILLOIN TULEE ASUKUVIA!?:D Ei ole vieläkään tullut yhtäkään talviasu postausta ja asu uuden Pradan kanssa. Sitä odotellessa <3

      Poista
    4. Kyllä tuo suurempi koko vie munkin kohdallani voiton, ehdottomasti :) Työkiireet verottaa, joten tästä syystä asukuvia ei ole hetkeen näkynyt, tosin siihen tulee alkuviikosta muutos kun viettelen varsin leppoisia vapaapäiviäni ;) Joten tulossa on!

      Kiva kun jätit kommentin ♥

      Poista
  11. Millä nimellä sulla on huuto.netissä kohteita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tällä hetkellä minulla on ikivanha tunnari käytössä vielä hetkisen (vondutchh)
      Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus tehdä yhteinen tunnari ystäväni kanssa, jonka kautta myisimme molemmat tavaroitamme :)

      Poista
  12. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut kotisi seinien väriä, olisitko ystävällinen ja kertoisit tuon värikoodin/maalin jolla seinäsi on maalailtu? :) Aivan upea. Onko se enemmän greige vai kokonaan vaaleanharmaa? Kiitos kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kurjuus mutta valitettavasti en tiedä maalista sen enempää, sillä se on aikoinaan saatu isäni työpaikan remonttikohteesta ylijääneenä :/ Olisikohan se muistaakseni ollut Tikkurilan maaleja? Käsittääkseni kahta eri maalia oli sekoitettu tuon sävyn saamiseksi. Sävy on kylmän harmaa, ilman greigen vivahteita.

      Ääh, pahoittelut ettei minusta ollut juurikaan apua :/ Toivottavasti kuitenkin löydät vastaavan! ♥

      Poista

Suositut tekstit