tiistai 27. marraskuuta 2012

Work outfit

Nyt tulisi näytille vähän vanhempaa työasua. Olettekin tuosta Old outfit details-postauksesta nähneet tämän kyseisen työasuni "detaljeita" tai oikeastaan sneak peekia ja nyt sitten palaset on koottu yhteen ja tälläinen asu niistä syntyi!

Tummasinisestä Zaran bleiseristä on tullut tämän tytön suosikki vaatekappale ja tuntuu, että mitä tahansa siihen yhdistääkin kaikki tuntuu matchaavan yhteen. Siitä on tullut myös huonojen vaatepäivien pelastus silloin kun tuntuu ettei vaatekaapista yksinkertaisesti löydy mitään päällepantavaa eli aamukiireissä ehdoton valinta.
Niinkuin jo tuossa aikaisemmassa postauksessa hihkaisin on kamelin ja tummansinisen lyömätön yhdistelmä vienyt tämän tytön sydämmen mennessään. Comboa nähdään niin tässä asussa, kuin muutamassa muussakin tulevassa asukuvassa. Ja veikkaampa, että yhdistelmä on tullut jäädäkseen ja sitä tullaan taatusti näkemään jatkossakin!

Kuvan paita on uusi vaatekaappini tulokas ja voi että tuo sävy! Maltan tuskin odottaa, että pääsen pitämään tätä kesällä shortsien ja kiilakorkojen kanssa.. Puuh <3 Paidan puolestaan löysin viime shoppailureissullani hennesistä ja näköjään se on rantautunut myös netin valikoimaan. Paitaan pääset tästä!
Blazer/ Zara, Shirt/ H&M, Pants/ Dr.Denim/ Ballerinas/ Tory Burch, color; tan
Paidasta löytyi myös kiva hieman kermaan taittava sävy, joka ihan pikkuriikkisen jäi tuonne takaraivoon kummittelemaan. Yritän nyt kuitenkin pysyä kovana ennen joulun tuloa enkä sorru ostamaan turhuuksia.. ainakaan ihan kamalasti ;)

Moni teistä varmasti odottelee ennen joulua alkavia alennusmyyntejä kuten minäkin ja tästä syystä vaatekaapin tyhjennys operaatio on ollut hetken aikaa käynnissä. Hyllyille kun on saatava lisää tilaa uusille turhuuksille ja vanhoista päästävä eroon. Tämä on tätä naisenlogiikkaa parhaimmillaan;D
Bag/ LV Galliera GM, Watch/ MK, Necklace/ Nimesi.fi
Mitäs muuten tykkäsitte asusta? Toimiiko teidän mielestä kamelin ja navy sinisen yhdistelmä? 

Nyt minä painun yöpuulle, sillä huomenna mulla on tavallista aikaisempi herätys töihin (4.30) ja täytyy tähdätä siihen, että ylipäätänsä herään enkä jää sängyn pohjalle torkuttamaan herätyskelloa :D (On muuten helvetillisen huono tapa..) Wish me luck! Teille muille iltavirkuille ihanaa illanjatkoa! :)

37 kommenttia:

  1. Toimii! Pistää miettimään pitäiskö omaankin vaatekaappiin hankkia jotain kamelin väristä :D Oon huomannut että Artsy on jäänyt sulla vähemmälle käytölle ja Gallieraa oot taas ruvennut käyttään enemmänkin. Vaihteleeko sun suosikit noissa LV- laukuissa kausittain? :) ja vielä LV vai Prada? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mun laukku suosikit vaihtelevat aika vahvasti kausittain! Yleensä nappaan omiin tarpeisiini sopivan veskan eli silloin kun ei ole paljon kannettavaa Eva menee näppärästi olalla ja Speedy taas päinvastaisesti :) Mun Artsy on ehkä hiukkasen liian suuri arkipäivän tarpeisiini nähden ja näin ollen se toimii parhaiten viikonloppulaukkuna :)

      Auts nyt pistit pahan! Tähän sanon, että kyllä se LV on, mutta Prada tulee hyvänä kakkosena ;)

      Poista
  2. Tosi kiva asu, oli pakko käydä klikkaamassa toi paita itelle kun näyttää niin ihanalta tuo väri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Bella! Ja tosiaan paita on luonnossa vielä paljon nätimpi kuin kuvissa :)

      Poista
  3. Toimii todella hyvin! Mä katselin tuota paitaa valkoisena mutta taidankin kallistua kamelin väriseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastelin sitä vaaleampaa versiota! Veikkaan kuitenkin, että yksi sävy yhdessä mallissa saa toistaiseksi luvan riittää ;)

      Poista
  4. Hei ihan pakko kysyä kun et ole ainut joka bleisereitä käyttää ympäri vuoden, että millanen sun päällystakki on? Vai kulkeeko bleiseri töihin jossain erillisessä kassissa? Itse en saisi survottua bleiseriä takin alle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleikku kulkee useimmiten laukun pohjalla ja valikoituu päälle vasta kun olen saanut ulkotakkini narikkaan :) Tällä hetkellä käytän niin muhkeaa talvitakkia, että bleiseri soveltuisi sen alle hyvinkin, mutta tuntuu mielestäni jotenkin epämukavalta.. :/

      Poista
  5. Ihana paita, ja navy ja kameli sopii hyvin yhteen!

    hillahilla.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti H! :) Tuo paidan sävy on niin herkullinen, että voisin kuvitella sen myös valkoisen bleiserin alle ♥

      Poista
  6. Todellakin tuo kamelin ja tummansinisen yhdistelmä toimii :) Galliera on ihana laukku ja oon miettinytkin että haluaisinko sen vai Artsyn.. Pitää ehkä mallailla liikkeessä sitten lopullista päätöstä tehdessä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos multa kysytään niin molemmat ovat loistavia ;) Toki jokainen ostaa omiin tarpeisiinsa sopivan! Tsemppiä laukkuvalintaan ja tulehan hihkaisemaan kumpaan lopulta päädyit! ♥

      Poista
    2. Juu, tulen sitten. Voi olla että tässä kestää, kun riippuu siitäkin millon ehdin Helsinkiin seuraavan kerran. Niin ja saanko päätöstä sillon vielä tehtyä edes :D

      Poista
    3. Hih, no mutta Reetta vähän kalliimpia ostoksia onkin hyvä kypsytellä rauhassa :) Eipä ainakaan tule hutiostoksia!

      Poista
  7. Mun mielestä sopii todella hyvin värit yhteen, tosi kaunis asu!

    VastaaPoista
  8. Moikka! Onko tuo sävy ihan kamelinruskea? Minulla on tuo sama paita mutta valinnanvaraa oli vain valkoisen ja kanervanbeigen välillä... Kamelinruskea on meinaan ehkä lempisävyni ruskeista ja tuo olisi aika jees sen värisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tiedätkö, eilen kirjoittaessani postausta en millään saanut päähäni tuon paidan sävyn "virallista" nimeä ja keksin siihen nopeasti vastaavan eli olet aivan oikeassa! Paidan sävy ei ole kameli vaan ennemminkin nougatin sävyinen..

      Paidasta ei tietääkseni ollut saatavilla kun ainoastaan tämä ruskea,valkoinen, sekä musta, joten kyseessä on sama paita jonka todennäköisesti omistat! :)

      Poista
  9. Rakastan noita kultaisia yksityiskohtia!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niin minäkin!! Erityisesti bleiserin hihoissa vilkkuviin kullanvärisiin nappeihin.. ♥

      Poista
  10. Nyyh miksen löyä tota paitaa H&M:n netistä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa klikkaa ensimmäisen kuvan alla näkyvää "tästä!" linkkiä! Se vie suoraan kuvan paitaan :)

      Poista
    2. Oivoi, ois varmaa pitäny lukee koko teksti tarkemmin.. :D Mutta kiitos paljon! :)

      Poista
    3. Hih, no se on tuollain salakavalasti ujutettu lauseeseen ;)

      Poista
  11. moi!
    kyselin sulta aikasemmin noista lv:n lompakoista ja pyysit,että kerron mihin päädyin.Hassua menin katsomaan sarah tai alexandraa ja mukaani lähti viennois monogarammina.Malli kaikista sopivin omaani käyttöön ja tuntui omalta.Muissa malleissakaan ei mitään valittamista,mutta käyttöominaisuudet ratkaisivat.
    -hölmöjä kyselevä onnellinen lompakon omistaja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Olipas kiva kun palasit tänne! ♥ Muistan kun vertailimme lompakoita keskenään ja taisin sinulle sanoakkin, että paikan päällä suosikki voi vielä vaihtua moneen kertaan ennen lopullista päätöstä :) Jos se heti tuntui omalta, silloin olet tehnyt oikean päätöksen sen suhteen ;)

      Lisäksi Vuittonien lompakoissa on mielettömän hyvä laatu, joten saat taatusti nauttia lompakostasi vielä useita useita vuosia ♥

      Poista
  12. Kiitos hirmuisesti Reetta! :)

    VastaaPoista
  13. Ihana asu taas!! <3

    Lisää näitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vinde minä kiitän ja kumarran ♥ Laitetaan tilaukseen ;)

      Poista
  14. Moikka!

    Mulla olis toivepostaus pyyntö! :) Voitko tehdä postauksen kaikista sun laukuista ja kengistä kun sulla on niin paljon niitä!!:) Olisin todella kiitollinen! <3

    Ja kiva asu taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      No ihan takuulla voin tehdä! ♥ Laukkukokoelma ei minulla ole juurikaan tästä postauksesta kasvanut http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/02/my-vuittons.html , ainoastaan muutaman näistä olen myynyt, Neverfull taas on tullut lisäyksenä ja tietty Prada vielä kylkiäisenä :) mutta kengistä voin aivan varmasti tehdä erillisen postauksen! :)

      Poista
  15. tykkäilen melkoisesti noista sun tory burcheista :) kelpaisi tännekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, minä myös kelpuuttaisin näistä myös mustat versiot kaappiini :) Sen lisäksi, että ovat upeat ulkoisesti niin ovat myös melkoisen hyvät jalassakin!

      Poista
  16. Hei S, ihailen aina viimeisteltyjä ja hienostuneita asukokonaisuuksiasi <3 Kun löysin tämän blogin muutama kuukausi sitten, ajattelin, kuinka tylsää kun kasvosi on aina rajattu pois. Huomasin kuitenkin palaavani blogiisi ja juttujesi ääreen - alkuhämmennyksen jälkeen en ole edes kaivannut kasvojesi näkymistä kuvissa ja se toisaalta tuo blogiin paljon paljon syvyyttä lisää. Kasvojen poisjättäminen kuvistasi on myös saanut minut arvostamaan Sinua bloggaajana enemmän. Kiitos ihanasta blogistasi, olet aivan hurmaavan oloinen tyyppi! Onnellista joulunodotusta <3 PS. Blogisi kautta arvottu Designiston lainalaukku pääsee juhlistamaan kanssani tänään firman pikkujouluihin....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Iiris!

      Tiedätkö, blogin alussa olin varma siitä, että haluan pysyä niin sanotusti "anonyyminä", mutta pikkuhiljaa olen jopa totutellut ajatukseen, että tulisin joskus vielä näyttäytymään. Blogi kuitenkin on niin kauan rullannut kasvottomana, etten juurikaan ole ajatellut näyttäytymisen olevan niin justiinsa ajankohtainen ;) Oli kuitenkin mukava kuulla, että loppupeleissä kasvottomuuteni ei haittaa vaan saatte ammennettua saman inspiraation vaikka ette tiedä kuka ruudun toisella puolen kirjoittelee ♥

      Haluan vielä kiittää sinua Iiris kauniista kommentista :) Rankan työviikon jälkeen suupieliä nostattava kommentti oli täysin paikoillaan ♥

      PS. Onnea hirmuisesti arvonnan voitosta! Saako kysäistä minkä kaunottaren pikkujouluihin valkkasit? ;)

      Poista
  17. Hei S,
    varmastikaan kasvosi eivät häviä muulle kokonaisuudelle, joten jäämme odottelemaan innolla, minkä näköinen tyttö siellä kirjoittelee :) valitsin designiston valikoimasta Chanelin kullanhohtoisen pikkulaukun. yhdistin sen mustaan pitsitunikaan (vilan upside-dress) ja superskinny mustiin ruusukuvioituihin (punaisia ruusuja, kullanhohtoisia ruusuköynnöksiä) farkkuihin ja korkeisiin kiilakorkoihin. tykkäsin kovin! -Iiris

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, kuullostipa asukokonaisuus hyvältä! Chanel varmasti kruunasi kokonaisuuden ♥
      Ja kasvottomuuteen vielä, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;) Eihän sitä tiedä jospa ottaisin vuodelle 2013 tavoitteeksi rohkeuden ja kirjoittelisin blogia kavojen kera, hih :)

      Poista

Suositut tekstit