keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Inspiraatiota kollaasin asusta

Oho, ompas siitä vierähtänyt taas aikaa kun olen viimeksi tänne raapustellut. Yksi painava syy tähän on myös tuo rajoittunut päivänvalo, joka pakottaa ajoittamaan pokkarilla kuvaamisen aamupäivään. Ja kun teen useimmiten aamuvuoroja, töistä kotiin päästyä on jo sen verran hämärää, että kuvista tulee todella epäselviä ja pimeitä. Tähänkin pulmaan varmasti auttaisi tuon kivikautisen rotiskon vaihtaminen uuteen tuliterään järkkäriin, mutta ainakin toistaiseksi hanke saa jäädä tulevien ostosten tieltä..

Mutta eipä siitä sen enempää. Yhtenä aamuna valo kuitenkin riitti kuvaamiseen ja halusin kokeilla I Would like to wear-postauksen kollaasi asua kun asun elementit melkein löytyi kaapistani. Mustat burchit olisi tottakai voinut korvata konjakin värisilläkin versioilla, mutta saappaat menkööt sään puolesta.
Blazer/ Zara (new), Shirt/ H&M, Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers
Kollaasin lailla yhdistin navy sinisen bleiserin vaaleanpunaisen rusettipuseron kanssa. Burchit korvasin tosiaan säänmukaisilla saappailla ja Vuiskan kalenteri vaihtui Pradan toteen. Ei ehkä lähelläkään kollaasin asua, mutta tykästyin kovin tummansinisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmään, että alunperin asun ajatus lähti siitä :)

Mutta empä pistäisi pahaksenini jos mustat Toryt omistaisin ja saisin ne asuun yhdistettyä. Tällä hetkellä olen yrittänyt bongailla mustia revoja ties mistä ja voisin ihan hyvin kuvitella hankkivani ne myös käytettynä. Huutista on tullut ahkerasti selattua kenkien toivossa, kun hämärästi muistan kesällä niitä nähneeni siellä vaikka millä mitalla. Ironista, mutta silloin kun tarvetta olisi niin ei taatusti löydy mistään.. Saa siis rohkeasti laittaa meiliä mikäli joku tahtoo omista revoista koossa 38 luopua!
Denim/ Lindex, Rain boots/ Valentino
Viime viikolla piipahdin ostoslistani kanssa Zarassa ja kerrankin löysin kaiken mitä olin hakemaan lähtenyt mm. tuo Zaran katalogikuvissa vilkkunut tummansininen bleiseri ja ai että mä niin tykkään siitä! Alkuperäisistä kuvista en tosin huomannut olkapäiden pieniä toppauksia mitkä ovat aina olleet mulle iso ei huonon istuvuuden takia. Yllätyin kuitenkin kun vetäisin bleiserin päälleni, sillä puhvit sulautuivat niin hyvin bleiseriin ettei niitä juurikaan näkynyt. Onneksi.

Siispä bleiseri lähti oitis mukaani! Olen etsinyt tovin jos toisenkin mahdollisimman klassista ja yksinkertaista tummansinistä bleiseriä ja olen ehkä jo huojentunut kaiken sen etsimisen jälkeen, että se vihdoin sattui löytymään ;)
Bag/ Prada (BN1786) color: clay grey
Ja kyllähän sinne Zaran kassiin jotain extraakin tiensä löysi, luonnollisesti ;) mm. viime talvena ohi suun mennyt "löytö" löytyikin Zarasta tännä vuonna yllättäen uudelleen ja vihdoin sain omani. Ostoksista kuitenkin lisää myöhemmin!

Ostosten esittelyn lisäksi tällä viikolla mahdollisesti luvassa blogini ihka ensimmäinen arvonta. Joten olkaahan kuulolla! Aurinkoista ja energistä keskiviikkoa ruudun toiselle puolelle :)

14 kommenttia:

  1. Aivan super ihana asukokonaisuus! Chic! :)

    Annmarie
    http://blogit.iltalehti.fi/bisou-nordic/

    VastaaPoista
  2. Mua harmittaa älyttömän paljon kun ostin revat. Niin kauniit kun ne onkin, ne ei vaan sovi mun jalan muodolle :( omani (koko tosin 36) on myynnissä huuto.netissä :) toivottavasti saisin myytyä ja ne löytäis kodin jossa niitä pidettäis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin säikähdin aluksi tuota tiukkuutta, sillä minunkin versiot olivat hyvin tiukat ja vaati muutamia kertoja ennenkuin mukautuivat jalkaan sopiviksi.. :/ Jos koko olisi oikea ostaisin ne sinulta aikailematta :)

      Poista
    2. Oonkin yrittäny käyttää mahdollisimman paljon ja eläny siinä toivossa että ne muotoutuis mun jalkaan sopiviksi, mutta eii.. Jalat on joka käytön jälkeen älyttömän kipeät pikkuvarpaan luun kohdalta ja aina on rakkoja ja vesikelloja :(

      Poista
    3. Ompas tosi tosi harmi kuulla! :( Sulla on vielä ne mattapintaiset versioit joiden olen ajatellut olevan mukavemmat jalassa kuin nämä mun kiiltonahkaiset, mutta taitavat olla kaikki revat missä materiaalissa tahansa samaa kastia :(

      Poista
  3. luulin että tää on joku vanha postaus..aina samat kuvat ja samat jutut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, kieltämättä. Tästä huomaa kyllä selvästi inspiraation puutteeni, sekä sen, että olen vähän kahden vaiheilla blogin pitämisen kanssa :/ Jostain syystä samaa kipinää ei enää löydy tähän hommaan..

      Poista
  4. Tosi kaunis asukokonaisuus! :) Tykkään blogistasi, joten älä vain lopeta!

    VastaaPoista
  5. Tosi kaunis asukokonaisuus! :) Oli pakkopitempiaikaisena lukijana kommentoida, että älä vain lopeta, tykkään kovasti blogistasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos LeAnn suupieliä nostattavasta kommentista <3 Onhan se totta, että kirjoittajan inspiraatio useimmiten näkyy myös postauksista siksipä olen ajattelut pienimuotoista "virkistyslomaa" bloggailusta jollen muuta keinoa tähän hätään keksi :)

      En kuitenkaan usko, että te musta lopullisesti eroon pääsette ;)

      Poista
  6. Ihana asu jälleen <3
    Aina kiva lukea näitä sun postauksia ja olisi harmi jos lopettaisit bloggaamisen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana, sinä se jaksat aina päivääni piristää jättämällä kommentin ♥ Niinkun tuossa tokaisinkin, pieni virkistysloma bloggailusta voisi tehdä terää mutta muuten ette musta eroon pääse ;)

      Poista

Suositut tekstit