keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Dear Santa..

Sain ihanan ja hyvin ajankohtaisen haasteen Oma Koti Valkoinen-blogin Miialta, jonka tarkoituksena oli listata omia joululahjatoiveita. Vielä en ole itsekkään ehtinyt sen kummemmin miettimään joululahjatoiveitani, mutta tuli niitäkin sitten mietittyä tätä postausta kirjoitellessa :)

Niinkuin edellisvuonna myös tänäkin vuonna panostan ennemmin laatuun kuin määrään. Siksi minun listani ei kovin pitkä ole, mutta sitäkin mieluisampi. Nyt toiveiden kimppuun!

1. Louis Vuitton Monogram Lurex shawl, black
Mitä joulu olisi ilman omaa lahjaa itselleen? Hih, tämä kuuluu jo rituaaleihin. Kerrankin on oikeasti hyvä syy hemmotella itseään ja ostaa jotain mistä on pitkään haaveillut. Lahja itselleni tulee näyttämään tältä!

2. Zaran lahjakortti
Oiva apu tuleviin alennusmyynteihin ;)


3. Louis Vuitton Monogram Luck It Bracelet
Uskooko kukaan jos kerron, että olen pyöritellyt tätä rannekorua mielessäni jo lähes vuoden? Jostain syystä en ole itse raaskinut ostaa sitä ja mikäs sen parempi lahjaidea. Tämä ihanainen keikkuu listallani ensimmäisenä.

(Kuvat lainattu)
Tällaiselta näyttää minun haaveilu/joululahjalistani. Löytyykö teidän listaltanne kenties samoja juttusia? Nyt puolestaan haastan teidät kaikki listaamaan omia joululahjatoiveitanne! Uteliaana on supermukava lueskella muiden toivomuksia, joten linkkailkaa ihmeessä omia joululahjatoiveitanne (tai postauksia) kommenttiboksiin! :)

Iso kiitos vielä hellyyttävälle Miialle haasteesta 

46 kommenttia:

  1. Aika "vaatimattomia" joululahjatoiveita läheisillesi meinaat esittää.. :) Kukin tyylillään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis onko n. 100€ maksava rannekoru ja lahjakortti (jonka toivottua arvoa ei postauksessa määritelty mitenkään) oikeasti niin hurjia että täytyy tällainen kommentti jättää? :D Ja nämähän ovat vain TOIVEITA. Joissakin perheissä on tapana edulliset lahjat ja joissakin hieman hintavammat (joita on ehkä määrällisesti vähemmän), jotkut eivät osta lahjoja ollenkaan. Jokainen varmasti itse omalla kohdallaan tietää mitä millaisia lahjatoiveita "kehtaa" läheisilleen esittää.

      Ja luulenpa, että jos luksusmerkin rannekorun tilalla olisi toivomuksena huomattavasti kalliimpi puhelin, tv, kamera tms ei se siltikään aiheuttaisi yhtä paljon paheksuntaa.

      Poista
    2. Huivin kustannan ihan suosiolla itse itselleni niinkuin tuossa kirjoitinkin jos luit tekstin :) Ainahan saa toivoa, eihän tässä mitään olla vielä saatu, tiedä vaikkei joulupukki muistaisi tänä vuonna ollenkaan ;)

      Poista
    3. Itse olin juuri tuohon aikaisempaan kommenttiini lisäämässä, että harva laskee muiden pikku "humpuukien" yhteissummaa joita jouluna saa. Jo sillä summalla saisi toivomani rannekorun kustannettua. Myös tässä kyse on puhtaasti priorisoinnista.

      Toiset rakastavat kun saavat paljon pikkuruisia paketteja kun itse suosin sanontaa "vähemmän on enemmän". Jokainen toivoo tyylillään juuri niinkuin sanoitkin :)

      Toiselle anonyymille kiitos kommentista! ♥

      Poista
    4. Miksi vain toiselle anonyymille kiitokset kommentista? Yhtä hyvin oisit voinut sanoa, että kiitokset molemmille kommenteistanne. :) Melko syrjäyttämistä ;)

      Poista
    5. Toisen anonyymin kommenttiin vastasin kahden kommentin verran, mutta toiselle anonyymille en vastannut ollenkaan, siksi kiitin häntä kommentista :)

      Poista
  2. Ui, tuo mustakin huivi on niin kaunis! Tänään juuri postasin näistä LVn huiveista ja sinutkin siinä tekstissä mainitsin, toivottavasti tämä ei haittaa <3
    Ja tuo uusi paitasi sopisi täydellisesti myös siihe valkoiseen bleiseriin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että täytyykin käydä heti vilkaisemassa! Pöh päinvastoin, ei tällaisesta voi olla kuin otettu, hih ♥

      Poista
  3. Ihania juttuja löytyy sinun listaltasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tiia! :) Kivoja juttuja löytyi sinunkin listaltasi kun kävin kurkkimassa :)

      Poista
  4. Itse toivoin puhelinta ja sen tulenkin kuulemma saamaan, mutta mullakin on tapana lahjoa itseäni :) Ostin jo kellon ja huomenna menen ostamaan Mulberryn huivin. Ja nämä tietysti pysyy paketeissaan jouluun asti, vaikka olenkin etuajassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten Paula pystyt välttämään kiusausta kun tiedät, että ihanat paketit ovat aivan lähelläsi.. :D Minä en tuohon kieltämättä pystyisi! Mulla kävi ainakin viime jouluna Vuiskan lompakon kanssa niin, että se oli minulla käytössä jo ennen joulua ja jouluaatoksi paketoin sen uudelleen;D

      Myös minulla on joka vuosi ollut tapana hankkia vähän hintavammat lahjat itse itselleni :) Hitsi kun ne veronpalautukset tulevatkin aina niin hyvään saumaan.. ;)

      Poista
    2. En tiedä, ei ole yhtään ollut vaikeaa vaikka kellonkin ostin jo I Love Me-messuilta yli kuukausi takaperin. Huivin kanssa voi tosin tulla kiusauksia jo ihan kelinkin puolesta, mutta pakko silti malttaa ja ottaa vanhat reuhkat pariksi viikoksi käyttöön :) Tämä on itselleni oikeastaan ensimmäinen vuosi kun lahjon itseäni näinkin rankalla kädellä, nämä tosin ovat myös "palkintoja" itselleni säästämisestä :D Ja materialisti kun olen...

      Poista
    3. Sinä olet siinä tapauksessa kyllä aikamoinen sissi kun pystyt olemaan ihan viilipyttynä ;D Minäkin lahjon itseäni ties millä tekosyillä, kummasti niitä vaan aina keksii :D Hätähän ei lue lakia ja kun uusi laukku on saatava niin uusi syykin on saatava.. ;D

      Poista
  5. Mä oon tosi huono toivomaan mitään, vaan ostan sit yleensä pitkin vuotta itselleni niitä "lahjoja" :) Kalliimmat hankinnat kustannan aina itse, kun suurin osa sukulaisistani ei ymmärrä mitä järkeä on maksaa useampi satanen esim. laukusta ;)
    http://ninni-prettyinpink.blogspot.ca/2012/11/christmas-wish-list.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa varsin tutulle virrelle ;) Vaikka pitkin vuotta on tullut täälläkin osteltua pienimuotoisia lahjuksia itselleen niin kyllä vaan on pakko käyttää tämä joulun tarjoama loistava tekosyy itsensä lahjomiselle vielä toisenkin kerran! :D

      Poista
  6. Ihania lahjatoiveita! Omaan lahjatoivelistaan kuuluu lahjakorttia Cottonille,koruja,MK-kello,nuolija ja paistinlasta. Viimeiset kaksi varmaan ainakin saan :"D ja lupaus tosta lahjakortista tuli myös :D Noi nuolija ja paistinlasta on tullut tässä taloudessa rikottua ja sulatettua muodottomiksi (varsinainen kokki! ja joo en todella tiedä miten! :"D ) Toivottavasti pukin kontista löytyy tuo toivomasi LV:n Luck It Bracelet :) Mukavaa Joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah olet siis yhtä loistava kokki niinkuin minäkin! Minä taasen onnistun joka kerta polttamaan puurot pohjaan ja nyt yksinkertaisesti tyydyn valmispuuroihin, sillä kattilat on heitetty alimpaan ... :D Joten taidan lisätä kokopäiväisen kokin vaatimattoman listani jatkoksi ;D

      Minäkin toivon hartaasti vaan jos on tontut käyneet yhtään kurkkimassa taitaa braceletti jäädä ainoastaan kaukaiseksi haaveeksi ensi vuoden joululahjalistalle.. :D

      Ihanaa joulun odotusta sinulle! ♥

      Poista
  7. Ihania juttuja toivelistallasi <3 Tuo rannekoru on todella kaunis! <3

    Ihanaa iltaa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos Miia! ♥ Rannekoru on rakkautta ensi silmäyksellä ;)

      Kiitos vielä kerran kivasta haasteesta ja rentouttavat torstai-ilta terkut lähtevät sinne pikana! ♥

      Poista
  8. Ihania lahjatoivomuksia sulla :)
    Mulla on listalla jonkin verran lv:n juttuja, lahjakortteja, mk:n kello, lauren conradin kirjat, essence viinilaseja, gantin harmaa huivi, tory burchin korvikset ja hajuvesi... <3
    Eli siis aikamoinen lista enkä kaikkia tuu todellakaan saamaan, mutta varmasti jotain noista saan ja jotain ostan sitte ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi pojat mitä lahjatoiveita sinulta löytyy! ♥ Kuullostipas ihan täydelliseltä listalta :)
      Noh, aina kannattaa yrittää. Jää vähemmän sponsoroitavaa itselleen ;) Hih!

      Poista
  9. Hahah, mulla on joka vuos kunnon lista ;) Oon niin jouluihminen henkeen ja vereen ja joululahjoja on aina ihana saada ja tietty antaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan sinua Jennifer täysin mitä tulee jouluihmiseen! Odotan joulua jopa enemmän kuin kesän ja kevään tuloa.. ♥

      Poista
  10. Onpas kiva lista, voisin itsekin ottaa noi ihan samat jutut! ;D Miten muuten sun lv-huivit on pysyneet kunnossa? Vai esiintyykö niitä ongelmia mitä niistä on kuullut puhuttavan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Himppe! Oli muuten äärettömän vaikea keksiä sopivia joululahjoja.. Ihmettelenkin, sillä koskaan ei tuon suhteen ole ollut minkään valtakunnan ongelmia! Taisi olla poikkeus tänä vuonna :)

      Huivini puolestaan on kokenut samaa kohtaloa kuin muillakin.. valitettavasti :( Langan vetäytymiä, nukkaa.. Puolestaan tuo jämäkämpi Denim versio ei ole näyttänyt vuosienkaan käytönjälkiä missään. On se vaan surullista pulittaa huivista tuommoisia summia kun se ei normaalia kulutusta pysty kestämään :/

      Poista
  11. Ihan samanlaisia toiveita kuin minunkin listallani voisi olla, hih. Suosittelen kyllä hankkimaan tuon Luck It- rannekorun, se on käytetyin rannekoruni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Hjenn olen sitä niin useasti blogistasi ihaillutkin ♥ Kyllä tuon ruskean ja kullan yhdistelmä on aika vastustamaton kerta kaikkiaan! Täytyy pitää peukut pystyssä, että tuolla upeudella pukki minua tänä vuonna muistaisi :)

      Poista
  12. http://www.gilt.com/sale/women/essentials-fall-shoes/product/162258866-elorie-bella-ballet-flat
    Ajattelin taas tulla vinkkailemaan potentiaalisia ballerinoja sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih! Olipas siinä upeat ballerinat kerrakseen! Sai minut heti muistamaan aiemmat hihkaisemani Halogen ballerinat :) Joista tulikin mieleeni postin matkassa para-aikaa saapuvat ballerinat.. ;) Palaan tulokkaisiin mahdollisimman pian!

      Poista
  13. muistelisin että olisit etsinyt jotain tälläisiä tory burchin baltsuja? http://www.theoutnet.com/product/180248 ajattelin vinkata,kun huomasin nuo tuolla :) tuolta ei muuten sitten tule tulleja tms.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas ystävällisesti tehty kun linkitit nuo Burchit minulle :) Olen kuitenkin tehnyt jo tilauksen eräistä kaunokaisista ja odottelen niitä kuumeisesti kotiin saapuviksi ♥

      Poista
  14. Ah ihania lahjoja, kelpaisi mullekin ;) Monogram Shawl on joskus saatava, mutta en osaa ikinä valita väriä :D Haluaisin ehkä lurexisen sen paremman keston vuoksi, mutta siinä on mielestäni huonommat värit :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Vuittonin paketilla ei voi mennä pieleen ♥

      Tiedätkö mäkin olen harmitellut tota seikkaa! Tavallisesta shaalista löytyy vaikka mitä herkkuvärejä, mutta shaalista ainoastaan ne perus sävyt :/ Tästä mustasta tosin tykkäsin enemmän lurexisena, kuin tavallisena! Jotenkin mallista tulee kivasti esille tuo kaksivärisyys! ♥

      Poista
    2. Mulla on lurex enkä ymmärrä miten se muka kestää paremmin kuin tavallinen? Siitä lähti lankoja jo viikon jälkeen ja snadisti on nukkaakin. Harmi juttu, ajattelin tosiaan että se kestää vuosia.

      Poista
    3. Ihan totta? Minä en ole koskaan kuullut Lurex versioista mitään huonoa.. Olen lukenut, että ovat kestäneet kulutusta ja pysyneet hyvänä juurikin tuon lurex langan ansiosta, joka tuo siihen tietynlaista "jämäkkyyttä". Olipas surku kuulla tällaisia uutisia, että ovat samaa kastia kaikki lurex langasta huolimatta! :/

      Vuitton saisi kyllä panostaa tuohon hinta-laatusuhteeseen. Kukaan tuskin haluaa pulittaa monta sataa euroa huivista josta ei ole muuhun kuin hetken huviin :/ Olen jopa kuullut villiä huhua siitä ettei Vuittonilla edes noteerata tähän huiviongelmaan mitenkään vaan kohautellaan olkapäitä. Käsittämätöntä!

      Poista
    4. Mulla on noin kolme vuotta vanha lurex ja siinä ei ole nukan nukkaa, eikä lankojakaan ole yhtään lähtenyt! Käytän sitä lähinnä syksyllä ja talvella (tumman ruskea), mutta muuten olen käytänyt sitä paljon.
      Haluaisin tuon saman mustan mös - denim harmaakin olisi kiva, mutta jos laatu on surkea...

      Gloria

      Poista
    5. Moikka Gloria!

      Minun perus shawlini on käytönjälkensä näyttänyt tässä kuluvan neljän vuoden aikana mutta Denim shaali puolestaan on pysynyt täysin priimana. En tiedä vaikuttaako laatuun se, että pidän huiveistani suhteellisen hyvää huolta ja yritän käsitellä niitä varoen (En käytä niitä vesi/lumisateella, vältän vetoketjun läheisyyttä, enkä käytä samaa huivia kokoajan vaan juurikin kuivilla keleillä etenkin kesällä)

      Lurexista olen puolestaan kuullut pelkkää hyvää ja uskonkin sen kestävyyteen. Jo pelkästään lurex huivin tuntu verrattaessa perus shaaliin eroaa kuin yöllä ja päivällä!

      Poista
  15. Löytyykö sulta mitään ehdotonta suosikki hajuvettä ? Yksi tai useampi.. Olisi mukava postaus lemppareista ja mitä hankintalistalla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti löytyy! Olen täysin vannoutunut Viktor&Rolf Flowerbombin käyttäjä ♥ Se tuosta joululahjalistalta uupuukin, mutta uskon äitini tietävän tämän sillä olen tuoksun häneltä saanut neljänä vuotena peräkkäin :)

      Tarkoitatko hankintalistalla ihan yleisesti mistä tällä hetkellä haaveilen? Ihan varmasti voisin postauksen aiheesta tehdä ♥

      Poista
  16. Juuri sellainen pistaus olisi kiva ! :)

    VastaaPoista
  17. Itsellä edessä uuden tuoksun metsästys.. Vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa ;D täytyy mennä tuoksuttelemaan tuota, en ole koskaan sellaisesta merkistä kuullut.. Ja jälleen ylistystä blogillesi, tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään pidät makeista tuoksuista niin uskon, että pidät tästä! Olen aina ollut sellainen hajuvesi/per vuosi, eli kyllästyn tuoksuihin todella äkkiä. Ennen mulla oli joka vuosi uusi tuoksu käytössä, mutta löydettyäni tämän on siitä tullut ehdoton suosikkini! ♥

      Ja kiitos ihanista sanoistasi, lämmitti jokaista nystyrää tuon puolen tunnin pakkasessa odottelun jälkeen, hih :)

      Poista
  18. ihania lahjatoiveita, en pahastuisi yhtään jos omasta paketistani löytyisi nuo ;D jos uuden mustan huivin myötä haluat luopua jommasta kummasta vanhasta huivistasi, niin minä ostan erittäin mielelläni ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en pistäisi pahaksi itsekkään ;) Hei täytyykin pitää mielessä! Denimistä tuskin tahdon ihan lähitulevaisuudessa luopua, mutta jos Verone shaali rupeaa kyllästyttämään pidän sinut ajantasalla! ♥

      Poista

Suositut tekstit