torstai 8. marraskuuta 2012

Boucle jacket yes or no?

Tosiaan niinkuin ehdin avittamaankin Zara reissun kassiin päätyi jotain muutakin kun hakusessa olleet juttuset. Pidempiaikaiset lukijani varmasti muistavat hämärästi postauksen viime talven tienoilta, kun harmittelin ohi suuni mennyttä vaaleaa bukleejakkua. Postauksen jakusta voit lukea tästä.

Samaa näköä kieltämättä löytyy ja yllätyksekseni, jakun löysin lastenosastolta! En ole tajunnutkaan, että kokotaulukon 13-14 years vastaa hyvin ihan XS-kokoa! Tästä syystä jakun helma on hiukkasen lyhyempi kuin normaalisti.
Zara boucle jacket, 25,95e
Pieni dilemma mulla kuitenkin on. En nimittäin osaa päättää pidänkö jakun vai en. Aluksi olin äärettömän iloinen löydöstäni, mutta takaraivossa kuitenkin kummitteli ajatus tuleeko tätä sittenkään käytettyä. Pikkuisena miinuksena muunmuassa tuo helma, siitä tulee pikimmiten mieleen bolero kuin jakku..

Mitäs näin kuvien perusteella itse olette mieltä? Pitäisittekö vai ette? Te ketkä jakusta kiinnostuitte enemmän, sen löydätte täältä! Hintaakaan tällä ei ollut kuin 25,95e, mutta kannattaako heräteostoksilla taas kaappia täyttää kun tyhjennysoperaatiokin on käynnissä?

12 kommenttia:

  1. mielestäni se näyttää hieman pieneltä, ehkä helman lyhyys tekee sen :) Ihana blogi ja tyyli sinulla:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä :/ Hakusessa kun kuitenkin oli jakku eikä missään tapauksessa bolero! Hih, voi kiitos! ihana kuulla <3

      Poista
  2. Mun mielestä toi on ihana :) Eikö yhtä isompi koko ois parempi vai meneekö muualta liian isoks ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se onkin mutta ehkä hitusen liian pikkuruinen niinkuin sanoit :( Mulla on jakusta nimittäin koko 11-12years haha :D Isompaa kokoa jakusta en ole löytänyt mistään! Tuntuu, että se koko on täysin kiven alla ja joka paikasta myyty loppuun! Hmm..

      Poista
  3. Apua, miten lapille voi olla bukleejakkuja?! :D Mihin tämä maailma on menossa! Itsekin olen välillä vieraillut Zaran lastenosastolla ja löysin sieltä täydellisen karvaliivin, juuri sopivasti 160cm-kokoa. Jätin sen kuitenkin hyllyyn, mutta tosiaankin kannattaa välillä käydä kurkkimassa niitä pikkuneitien vaatteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah älä muuta sano! :D Oli siinä muutaman myyjänkin ilme näkemisen arvoinen kun suoraan naistenosastolta loikkasin lastenosastolle mallailemaan pikkuruista bukleejakkua oikein peilin eteen :D No ei vaan! Kyllä siellä näytti olevan vaikka mitä ihania juttusia, mutta taidan ainakin toistaiseksi jättää ne _oikeille_ lapsille ;)

      Poista
  4. Liian lyhyt malli ainakin paidan ja housujen kanssa pidettäväksi,. Jos alla olisi esim yksivärinen mekko, saattaisi toimia.
    Bolerolta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä oikeassa ja samaan päädyin minäkin! "Bolero"jakku lähti siis palautukseen ja hyvä niin. Hutiostoksille ei ole enää varaa, ainakaan vaatekaapin mielestä.. :)

      Poista
  5. Toihan on just passelin kokoinen! Tykkään, kun se on vähän lyhyemmän mallinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnossa se kuitenkin näytti vielä tuplasti lyhyemmältä kuin kuvassa ja palautukseen se lopulta lähti :/ Täytyy toivoa, että vastaavanlaisia tulisi ihan isoillekkin tytöille ;)

      Poista
  6. Hyvä että meni palautukseen, nimittäin hieman hassultahan tuo näyttää kun helma on noin lyhkänen,TOSIN, esim. korkeavyötäröisen hameen kanssa se olis erinäköinen :) Anyways hyvä päätös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, jo se tunne kun tarvii edes vaatteen kohdalla epäröidä mielestäni kertoo paljon! Veikkaan, että olisi jääyt vaan kaappiin pölyttymään :) Hyvä näin!

      Poista

Suositut tekstit