maanantai 6. elokuuta 2012

Maanantain detaljit

Mitä ihaninta ja aurinkoisinta maanantaita sinne ruudun toiselle puolelle! Tämä päivä oli oikea onnenpäivä. 2,5tunnin liskojenyön jälkeen tuskin voi odottaa päivästä tulevan yhtään sen parempi, mutta väärässä olin.. Onko mitään parempaa kuin saada tietää pääsevänsä kolme tuntia aikaisemmin töistä nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteista? No ei taatusti! ;)

Onnellisena kaupan herkkuhyllyn kautta kotiin, kahvit kiehumaan ja biksut päälle - taatusti onnistunut maanantai taattu! Kun aurinkokin pilkahteli heti aamutuimaan päätin verhoutua päästä varpaisiin nudeen ja jättää suosiolla tummat sävyt kaappiin odottelemaan syksyn tuloa. Niihin kun ehtii pukeutua jatkossa ihan tarpeeksi..
Necklace/ Cubus, Watch/ Dkny, Ring/ Myfiina.com
Nyt asuni tulee palapelissä sillä aamulla en saanut julkaisukelpoisia otoksia koko asusta.. :D Pahoittelen! Päältäni löytyi kuitenkin suhteellisen yksinkertainen nudepläjäys. Nude yläosa yhdistettynä vaaleanbeigeihin H&M housuihin jotka ovat vilkkuneet asuissani tiuhaan tahtiin. 

Cubuksen kaulakorua ei ole tullut vähään aikaan käytettyä (oikeasti en edes muistanut enää sen olemassa oloa..) joka mielestäni toi kivaa extraa ja näyttävyyttä yksinkertaiseen silkkipaituliin. Hopeanvärisillä koruilla mentiin vaikka laukun kultaiset yksityiskohdat menivät ristiin.. 
Trousers/ H&M, Shoes/ Zara, Bag/ LV Artsy GM
Siinä pientä sneak peekiä päivänasustani detaljien muodossa. Illalla suuntaan bodysteppiin (mun ehdottomaan lemppariin!) ja lähden rakkaan siskoni luokse kyläilemään. Ihana ilta tiedossa :) Huomenna vapaalla joten toivonmukaan kattavampaa postausta luvassa. Jos aurinkoa piisaa voisin kuvailla tuoreimpia ostoksiani, sekä muutamaa alehankitaa vaikka niin kovasti vakuuttelin etten alesta en mitään osta.. jepjep..

Huomiseen kamuset!

11 kommenttia:

  1. Hi. I'm a faithful fan of your blog but it's a huge pity that it's not written in english :(
    You look fabulous!!

    VastaaPoista
  2. Missä kuntokeskuksessa käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Ladylinessa on tullut nelisen vuotta käytyä :)

      Poista
  3. Millä värillä värjäät hiuksiasi (colormaskin lisäksi...?) näyttää täydelliseltä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Nyt muutamana kertana olen värjännyt tukkani Syossin hiusvärillä, olisiko sävyn nimi ollut mahonki :)
      Tämännäköinen paketti;

      http://nuko.lv/vesel/matu-kr/syoss-color/syoss-color-hair-color-4-2-mahogany-brown.html

      Poista
  4. Heippa! Otat tosi hyvännäköisiä kuvia, mitä kameraa käytät ja millä asetuksilla otat kuvat? Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Voi taitaa olla ennemminkin kuvamuokkausohjelman ansiota ;) Itse kuvailen ihan perus pokkarilla Canon Ixus 9015, eikä kuvien laatu todellakaan mikään kovin hääppönen ole :) Kiitos sinulle ja mukava kun seurailet!

      Poista
  5. Hyvä kokonaisuus varmasti, vaikka osissa olikin. Värimaailma jo pelkästään on kaunis.

    VastaaPoista
  6. Hei! Todella kiva blogi sulla, jatka samaan malliin!:) ps. huomasin sattumalta toisen blogin, mikä muistuttaa erittäin paljon sinun blogiasi..taitaa kopsata aika paljon sinulta ideoita ja kirjoitustyyliä..hehheh :)http://hintofluxury.blogspot.fi/2012/08/ruokapoydantuolit.html#comment-form

    VastaaPoista

Suositut tekstit