maanantai 20. elokuuta 2012

Keskiviikon asu huivin kera

Heippa! Täällä puolen ruutua heräiltiin vasta vaikka kello näyttää jo melkein yksi päivällä.. Ihanaa kun saa viettää vapaapäivää noinkin aurinkoisissa merkeissä! Viime viikolla kun sää näytti uhkaavasti jo syksyn merkkejä, mutta tänään niistä ei ole tietokaan.. jee :)

Kuvista ei varmaan huomaa ispiraation puutettani? Pahoittelen! Tällä hetkellä asuissa ei todellakaan ole menossa luovuusjakso, joten pieniä yksityiskohtia muuttamalla asuun saa hyvin vaihtelevuutta. Kovassa käytössä ollut Vuikkarin Denim shaali ei saa hengähdystaukoa vaan toimittaa luottoasusteen-virkaa myös tässäkin asussa.
Huomenna on "jännät paikat" kun menen vihdoin ja viimein ostamaan ne puuttuvat yöpöydät joita olen etisinyt ainakin sen satavuotta.. Valintaa vaikeuttaa kovin se, että olen löytänyt lähiaikoina niin monta potentiaalista pöytää, että mistä ihmeestä sitä tietää valitsevansa ne täydelliset pöydät? :D

Muutama lukija suositteli sisustukseeni Jelly-pöytiä, mutta en ole koskaan lämmennyt Kartellin muotoilulle saatika läpinäkyvälle muoville.. Hakusessa kuitenkin valkoisella verhoilulla, sekä lasilevyllä varustetut joten saas nähdä mihin päädytään. Huomenna tulossa varmasti kuvia pöydistä jos ehdin räpsiä!
Ja hei viime postauksessa kyselinkin kiinnostuneista YSL Belle Du Jour-clutchiin viitaten ja kiinnostuneita löytyikin jonkin verran joten kohde on nyt listattu huuto.nettiin ja sen voi sieltä käydä huutamassa jos mieli tekee :) Kohde löytyy täältä!

Viime huuto.net sähläyksessä ylläpidolta selvisikin, että he haluavat aukaista 5vuoden takaisen tunnukseni takaisin auki, jonka olin ajat sitten sulkenut?? Ainut ehto, että pystyisin jälleen käyttämään heidän palveluitaan. Tiedä sitten mikä järki siinä on, mutta nielen ylpeyteni ja nyt mennään tällä upealla tunnuksella :D (Älkää pliis kuittailko hah hah!)
Nyt ei muuta kuin lounaan kimppuun ja illaksi Bodysteppiin! Loppuviikko meni aika pahassa repsahduksessa ja herkkuja tuli popsittua ainakin kahden viikon edestä.. Onneksi uusi viikko uudet kujeet, eikö? ;) 

Maanantai on aina hyvä päivä aloittaa kaikki alusta ja eikös dieetitkin ala aina maanantaina? Nyt jokainen pistää ipodin täyteen lempimusiikkia ja lähtee tunnin pituiselle lenkille tuonne aurinkoiseen säähän!<3 Tuo muuten ihmeellisesti lisäenergiaa päivään :)
Nyt toivotan teille mukavaa maanantaina ja huomenna toivonmukaan palaan sisustusaiheisella postauksella! :)

20 kommenttia:

  1. Gorgeous! So chic!

    Jess xx

    http://sisko-blog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
  2. Nuo sun asupostaukset on kauniita niinkuin nytkin! :) Ihania juttuja!

    Täällä yksi, joka lähtee kohta lenkille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti! :) Mikäs sen parempaa kuin kunnon lenkki tuossa ihanassa säässä!<3

      Poista
  3. Voi apua! Toi clutch on juuri yksi niistä monista väreistä joita olen himoinnut! Vieläpä väri-listan kärkipäässä oleva sävy :) Juuri tein miehelle lupauksen, että hiukan kiristän kukkaronnyörejä tulevan thaimaan matkan vuoksi :( Tällaisia houkutuksia ei kertakaikkiaan saa laittaa minun näkyville!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kurjuus sentään :/ Mutta matkaa varten minäkin säästäisin jos vain matkan olisin buukannut! Kyllähän näitä tilaisuuksia tulee vielä ja saat varmasti omasi :)

      Poista
  4. Mistä toi ihana säihkyvä beige neule on hankittu, joka sulla on päällä huuto.net clutchin kohteessa? Et olis myymässä sitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kris! Säihkyvä beige neule on hankittu Zarasta joskus talvella :) Itseasiassa juuri harkitsin sen myymistä, sillä se ei ole päässyt päälleni kuin ainoastaan muutaman kerran! :(

      Poista
  5. Miten ihmeessä jaksat joka päivä kävellä korkokengillä jopa töissäkin, ihailtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule en jaksakkaan! Töissä en korkoja käytä ollenkaan vaan työpaikan ovella vaihtuvat nopeasti balleriinoihin! Yleensä raahaan mukanani myös vaihtobaltsuja jotka useimmiten päätyvät päivän mittaan korkojen sijasta jalkaani :)

      Pitkän aikaa en ole köpötellyt koroilla laisinkaan mutta nyt viime aikoina olen suorastaan "pakottanut" itseni takaisin korkojen maailmaan :) Millaisin tuloksin.. siitä ei sen enempää.. :D Kyllä se varmaankin on enemmän sellainen tottumiskysymys! :)

      Poista
  6. Ihana kello ja huivi. Jospa minullakin olisi varaa...

    unelmia-unelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle :) Pienistä säästöistä se lähtee! :)

      Poista
  7. Voi mäkin olen etsinyt yöpöytiä viime syksystä, enkä vaan löydä! Mutta kiva jos sulla on vaihtoehtoja. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä kieltämättä hitusen kiven alla, mutta muutamat kivat olen löytänyt! :) Kohta pitääkin lähteä niitä mallailemaan jospa nyt vihdoin ja viimein saisin ne myös kotiin saakka ihailtavaksi, hih :)

      Mukavaa viikkoa myös sinulle Ansku! ♥

      Poista
  8. Tosi nätti asu, rakastan niin noita korkkareita! Muutenkin kirjotat niin ihanaa blogia! :D

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisesti! ♥ Kenkulit ovat kieltämättä tosi passelit tuon värinsä puolesta, että ovat eksyneet viime aikoina vähän turhankin usein asukuviin mukaan ;)

      Poista
  9. Tyylikäs ja upea niin kuin aina!! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos ihana Mona!<3 Vaikka taitaakin olla ihan päinvastaisesti :)

      Poista
  10. Ihanasti matchaa yhteen tuo sininen kellotaulu ja huivin sininen väri, toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Reetta! :) Sinivalko yhdistelmä on ihan lyömätön ja mielestäni sen voi hyvin yhdistää vaikka mustankin kanssa tai miksei vaikka beigenkin! Rajattomasti mahdollisuuksia :)

      Poista

Suositut tekstit