lauantai 28. heinäkuuta 2012

Myydään Vuikkarin Neverfull Damier Ebene GM

Heippa! Lupasin teille myyntiin vähäisellä käytölläni olleen Louis Vuittonin Neverfull Damier Ebene-kuosissa ja suurimmassa GM koossa. Tässä muutamia kuvia esimakuna ;) Kohteen listaan siis huuto.netin puolelle klo.21.00 joten olkaahan kuulolla! Tarkempaa linkkiä laitan vielä erikseen, mutta ajattelin tulla etukäteen ilmoittamaan asiasta sillä lisäinfoa ennen julkaisua lupasin teille antaa!

Laukku on täysin uudenveroinen. Satunnaisia kertoja olalle joutunut Neverfull on jäänyt selvästi muiden laukkujeni varjoon ja näin ollen sille etsitään nyt uutta parempaa kotia, sekä useita käyttökertoja.  Kuitit, liput ja laput löytyy ja dustbag kuuluu myös osaksi kauppaa.
For sale: Louis Vuitton Neverfull Damier Ebene, GM
Laukun olen itse ostanut Helsingin Vuittonilta, joten on sanomattakin selvää, että annan laukulle 200% aitoustakuun, sekä rahat takaisin-takuun, joten aitoudesta ei kannata missään tapauksessa kantaa huolta.
Ei muuta kuin hurjasti onnea huutoihin ja toivotaan, että laukku pääsisi arvoiseensa kotiin! Nyt täällä päässä ruvetaan valmistautumaan kynsihuoltoon. Vihdoin ja viimein saan ihanat kesäkynteni ja aurinkoakin piisaa sopivasti, joten taitaa olla selvästi shortsien paikka!

Superpaljon aurinkoa lauantaihin! :)

LAUKKU ON MYYTY!

18 kommenttia:

  1. Itse en ole ikinä oikein tykästynyt tuohon Damier Ebene kuosiin, jotenkin tuntuu että vaalea Damier Azur näyttää vain kauniimmalta kaikissa malleissa :) Mutta ihana laukku! Toivottavasti löytää uuden omistajan! Aurinkoista lauantaita myös sinulle ihana lemppari bloggarini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih mulla taas on aina ollut päinvastoin! :) Monogram tuntuu silti enemmän omalta jutulta ja kun kysyntää tälle laukulle on tullut niin hirmusesti niin mielelläni mä sen myyn hyvään kotiin, jossa sille todella löytyy käyttöä! :) Voiii kiitos ihana kuin myös sinne!<3

      Poista
  2. Ihana laukku. Olen tykästynyt juuri tuohon kuosiin tuossa mallissa. Paljonko meinaat laukulta pyytää, noin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uudenveroiseen kuntoon ja huutiksen vuikkarihistoriaan vedoten lähtöhinta tulee olemaan 480euroa! :) Hih ei muuta kuin huutelemaan!! :)

      Poista
  3. Mä niin haluisin ton :( En muutakaan kun ostan ton sulta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulle varaukseen vaan ;) Mielelläni mä sen sulle myisin! :)

      Poista
  4. Mä kyselin ton laukun perään sillon joskus. Mutta nyt kun olen Lontoossa päätin osta itselleni neverfull mm laukun, koska se näytti fiksummalta mun olalla kun oon niin lyhyt :) mutta toivottavasti laukku löytää uuden kodin (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi mutta kiva, että löysit itsellesi sopivimman! :) Niin toivotaan.. kyllä mä veikkaan, että näin tulee käymään! :)

      Poista
  5. Oih, täytyypä vähän kyttäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan linkkiä vielä erikseen illemmalla niin ei muuta kuin kurkkimaan ;)

      Poista
  6. Pistätkö laukun muuten osta heti hinnalla myyntiin vai niin, että siihen voi laittaa huutoja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin etten laita laukulle lainkaan osta heti-hintaa osittain myös siitä syystä, että välttämättä kukaan ei pystyisi osallistumaan huutokauppaan jos yksi ainut ihminen ostaa laukun kertaheitolla.. :/ Laukulle huutoaikaakin laitan 14päivää niin jokainen joka haluaa ehtii varmasti mukaan! :)

      Poista
  7. Moikka!

    Tää on ihan off topic, mutta onko teillä Ikean Malm-lipasto? Ootteko kiinnittäneet sen seinään kiinni? Itse haluisin juuri tuon missä on 8 laatikkoa ja laittaa päälle tv:n ja mietin pysyykö lipasto pystyssä, jos sitä ei kiinnitä seinään :D Itse asun vuokralla, joten en voi porailla seiniin :S Kiitos jos vastaat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ei todellakaan haittaa oikein mielelläni vastailen jos musta vain on apua! :)

      Kyllä Malm-lipasto löytyy neljä laatikkoisena. Kuvassa siis kaksi lipastoa vierekkäin ja päällä maitolasilevy. Lipastoja ei ole kiinnitetty ollenkaan seiniin, mutta siitä huolimatta hyvin ovat pysyneet pystyssä :) Tosin kaikkia laatikoita ei kannata avata samaan aikaan (kokemuksesta voin kertoa) siinä sai telkkarit sun muut hivenen kolhua.. :D

      Poista
  8. Eiku teillä taitaakin olla 2 pienempää lipastoa vierekkäin eikö? Isoin taitaa olla se, missä on 6 laatikkoa. No kuitenkin olisi kiva kuulla onko lipastot pysyneet pystyssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näin on! Tämä neljälaatikkoinen on näistä se toiseksi suurin koko! :)

      Poista
  9. haluisin ostaa tän laukun jos hinnasta sopuun päästään:) ota yhteyttä papunen87@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti laukku meni samantien kun sen huuto.nettiin listasin :/

      Poista

Suositut tekstit