sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

I got it, finally!

Uskokaa tai älkää mutta tätä Linnun kullanväristä rannekorua on etsitty kissojen ja koirien kanssa joka paikasta. Pk-seudulta se oli joka paikasta loppuunmyyty ja ei auttanut muu kuin mökkireissulla koluta paikalliset liikkeet joissa korua myytiin ja johan tärppäsi Imatran kohdalla. Onni oli mukana ja sain kuin sainkin viimoisen kappaleen hyllystä.

Tietty helpommalla olisin päässyt tilaamalla korun ihan Cailapin omilta nettisivuilta, mutta mun mielestä on aika tyyristä maksaa 7euroa yhden rannekorun postikuluista, joka nosti rannekorun hintaa aika kivasti ylöspäin. Noh loppu hyvin kaikki hyvin.
Bracelet/ Cailap by Bloggers
Niinkuin on varmasti käynyt selväksi en koskaan ole ollut millään tasolla "kullan" ystävä, mutta tämän korun suunnittelijaneito on saanut tämän likan mielen totaalisesti muuttumaan ja eipä yhtään hullummin tuo koru korosta rusketuksen parhaita puolia ;)

8 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä todella nätti, olen sitä itsekin ihastellut Lintun asukuvissa mm. näyttävän kultaisen kellon parina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih niin minäkin lukemattomia kertoja! :) ja näyttää myös hyvältä ilman kelloakin :)

      Poista
  2. Olen aivan täysin hullaantunut blogiisi ja olen ihan uusi lukija! :) Sinulla on aivan ihailtava vartalo ja ihana tyyli! love it ! Asutko yksin tuossa kauniissa talossa ja missä käyt laittamassa nuo ihanat kyntesi :) ?
    Terveisin. utelias lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos aivan hirmuisesti kommentistasi! ♥ En asu yksin ja kynteni käyn laitattamassa Vantaan Tikkurilassa, ylivetotalolla, sellaisessa kampaamossa kuin Salon Vival. Siellä Aksu laittanee minulle aina superupeat ja kestävä kynnet! :) Suosittelen todella!

      Ihana kun olet löytänyt tänne ja ei muuta kuin tervetuloa seurailemaan! ♥

      Poista
    2. Okei kiitos paljon neuvosta :) !
      Hyvää alkanutta viikkoa :)

      Poista
    3. Kivaa alkanutta viikkoa myös sinne! :) Täällä tosin tulee vettä taivaan täydeltä :/

      Poista
  3. Voi että miten ilostuinkaan, kun tämän postauksesi huomasin. Ihana kuulla, että tykästyit hopean ystävänä tähän kullattuun koruuni :) Blogiasi olen jo jonkin aikaa seurannut ja pidän tyylistäsi mielettömästi, joten todellakin kunnia, että tämä omanikin koruni pääsi nyt mukaan valikoimaasi!!

    Ihanaa viikon alkua sinulle,

    Linda
    http://psilovefashion.indiedays.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih päinvastoin kuinka onnelliseksi tulin kommentistasi! Täytyy sanoa, etten olisi kuuna päivänä uskonut saavani kommenttia omalta inspiraationi lähteeltä! Korusi on aivan mieletön ja kaunis lisä asuun kuin asuun. Hauskinta tästä tekee sen etten olisi ikinä uskonut vaihtavani hopeaa kultaan, mutta nähtyäni kuinka hyvin se toimii asuissa olin täysin myyty! ♥

      Oikein ihanaa alkuviikkoa myös sinne täältä sateisesta Helsingistä!

      Poista

Suositut tekstit