tiistai 3. heinäkuuta 2012

From Michael Kors

Aurinkoista tiistaita! Eilinen päivä painettiin välivuorossa töissä, jonka jälkeen kipittelin vielä salille. Sen jälkeen olin kirjamellisesti niin luuhistunut sänkyyn, että taisi jäädä päivänasut välistä. Nyt kuitenkin "pirteenä" aamuvuorosta palanneena muutama tunti jäi aikaa kirjoitella tänne ennenkuin painun takaisin salille ja vetäsen semmoisen armottoman rääkin ettei armoa anneta ;)

Niinkuin lomastani hihkasin lauantaina on siis viimeinen työpäiväni ennen lomaa ja voi pojat sitä on odotettu! Sunnuntai nokka kohti lappeenrannan mökiämme, joten luvassa on kahden viikon totaalinen breikki myös täältä, koska nettiä ei ole saatavilla. Yritän parhaani mukaan ajastaa teille postauksia päivien varrelle, mutta saas nähdä kuinka pitkälle keksin teille kirjoiteltavaa! Voi myös hyvin mahdollista, että tulen hulluksi siellä metsän keskellä ja palaan tänne nopeammin kuin uskoinkaan..

Nyt kuitenkin johonkin speciaaliin mitä en ole teille vielä ehtinyt esitellä;
Blouse/ H&M Trend, Blazer/ H&M, Bag/ Vuitton, Watch/ MK
Nimittäin ihka ensimmäinen kultainen asusteeni, suurempi rannekelloni, ensimmäinen Michael Kors asustelaatikossani: Miesten runway watch kauniilla sinisellä kellotaululla. Love it! Olen aina ollut oikea ohuiden hopeisten kellojen puolestapuhuja, mutta joku tässä sai selkäpiin karvat pystyyn. Suuri, maskuliininen, kultainen.. Ei yhtäkään tyylini piirrettä omaavaa, mutta joku ihme siinä veti minua puoleensa. Aikeissa on ollut niin kauan kuin muistan hankkia suuri ja maskuliininen kello - tuumesta toimeen pistin tilaukseni tästä upeasta yksilöstä kohti kotia!

Kello saapui muutamassa päivässä, eikä tullejen kanssa tarvinut sotia kun kello tuli EU:n sisäpuolelta.
Niinkuin mallin nimikkeestä saattanee huomata on myös rannekkeen pituus täysin miehen ranteeseen mitoitettu, joten sen takia kello on ainakin kolme palaa liian suuri ranteeseeni. Olen ainakin olettanut, että jos vien kellon kultasepänliikkeeseen lyhyennykseen he hoitavat asian samantien asiakkaan odotellessa? :)
Täytyy sanoa, etten yhtään tyytyväisempi olisi voinut olla kellon sävyyn taikka malliin! Takaraivossa vaanii ajatus kokovalkoisesta asukokonaisuudesta kellon kera, ehkäpä ehdin toteuttaa moisen ennen mökille suuntaamistani.
Kuvasta ehkä joku tarkkasilmäinen huomasikin, että ylipitkäksi kasvaneet kynteni raivoissani menin repimään ja nyt sitten mennään ihan omilla kynsillä ainakin seuraavat kolme viikkoa. Olen itseasiassa viimeksi ollut ilman kynsiä n. kolme vuotta sitten, joten tekee ihan hyvää pistää hetkeksi kierre katki ja olla omilla. Kuka nyt haluaa mökkireissulla matoja maasta kaivella metrikynsillä? Hah ;)

Kovasti olen myös kaivannut kynsien lakkailua, joita on vähän vaikeampi rakennekynsillä harrastaa. Nyt on jokapäivä asuihin sointuvat ja vaihtuvat freesit nudekynnet silmänräpäyksessä.

Ei sen kummempia tiistaipäivääni, oikein aurinkoista päivää sinne teille kaikille! Tämä likka painuu nyt salin syövereihin!

31 kommenttia:

  1. Kyllä niissä naisten malleissakin on pitkät ne rannekkeet ja muutamalla eurolla lyhentävät kultasepänliikkeissä ja ihan parissa minuutissa :) Tosi upea kello kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Ajattelin, että ainoastaan näissä miesten versioissa! :) Mutta kiitos todella hyvä tietää, joten täytyykin tehdä heti tänään kierros kultasepänliikkeessä :)

      Poista
  2. Ihana on!! Hihh, näitkö jo minun samantyylisen uutukaisen?

    http://placefordreams.blogspot.dk/2012/06/and-then-there-where-two.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin, voi miten huikea!! ♥ Näissä erikoisimmissa MK:n kelloissa on vain sitä jotain! :)

      Poista
  3. Ihanaa, kaikki vaan matchaa niin hyvin yhteen, sä se vaan aina osaat ♥ Kiitos S-posti vastauksesta muuten, jään seurailemaan tilannetta Huutiksen puolella!

    -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olette aivan ihania! Kiitos kommentista<3 Ja pistän tänne aivan varmasti infon heti kun laukku on huudettavissa!! ♥

      Poista
  4. Hei! Ihana blogi sulla :)! Onko tuo hm:n pusero uusi? :) Näyttää kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ihana kuulla, suurkiitos sinulle! :) Paita on suht uusi tulokas. Ostin sen viime viikolla Aleksanterinkadun hennesiltä, joten kannattaa käydä kurkkimassa! :)

      Poista
  5. Heissan, mistä tilasit tuon kauniin kellon? / Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tuula!

      Kellon tilasin sellaiselta sivustolta kuin amazon.co.uk, sieltä kellon löysin pikkaisen halvemmalla kuin muualta ja kaikenlisäksi tulleja ei tullut. Postimaksutkin oli mielestäni jotain muutaman euron luokkaa! Tuote saapui minulle ihan muutamassa päivässä, joten kaikinpuolin jäi hyvä maku kauppatapahtumasta! :)

      Poista
  6. Ootko varma että aito? Mk:n omilla sivuilla tuollaista ei ollut vslikoimassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen satapronsenttisen varma aitoudesta :) Katsoithan varmasti miesten kellojen valikoiman? Samaista kelloa löytyy mm. shopbopilta:

      http://www.shopbop.com/mens-runway-watch-michael-kors/vp/v=1/845524441941562.htm?fm=search-viewall-shopbysize

      Poista
    2. Ok, en katsonut :) tuossa tapauksessa täytyykin tilata! Hyvää lomaaa:)

      Poista
    3. Ps I love fashionin Lindalla taitaa olla samanlainen!

      Poista
    4. Ei haittaa ja voi kiitos! Yritetään ottaa lomasta kaikki ilo irti! :)

      Poista
  7. Mulla on kans Mk:n kello haavelistalla ;) mulla on muutama postaustoive jos et meinaa keksii kahelle viikolle; sisustuskuvia tietenki, oon niin intohimonen sisustaja, louis vuitton kokoelma sekä liikunnasta ja ruokavaliosta postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih mulla oli myös kyseisen merkin kello haavelistalla ties kuinka kauan! Nyt sain vasta itseäni niskasta kiinni ja tilattua ;) Eikä ihan perusmallissa! Kivoja ideoita! Pistetään korvantaakse heti.. ;) Vuitton-kokoelmasta olen tehnyt postauksen aiemmin:

      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/02/my-vuittons.html

      Muutosta siinä on tapahtunut ainoastaan myytyäni kuvan viimeisen Multicoloren, sekä Monogram neverfull taas tullut lisäyksenä :)

      Poista
  8. Tosi kaunis kello!! :) Ja voi kuule...sun Prada laittoi liikkeelle sellaisen laukkukuumeen,että en olis arvannut!! :D Olin niin varma seuraavasta hankinnasta ja nyt on mieli muuttunut täysin :P Ihanaa lomaa!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru!<3 Voi ei.. Pitäisikö sanoa ilo oli täysin mun puolella? ;) Itse niin kovasti himoitsen tällä hetkellä sitä vaaleampaa versiota, mutta yritän kovasti pitää pään kylmänä, hih! Voi kiitos täytyy ottaa kaikki ilo irti sieltä metsän keskeltä! ;)

      Poista
  9. Toi kello on niin upee! Mulla on vaan kaks kelloo, just äsken ostin toisen, ku olin kaks vuotta käyttäny vaan sitä yhtä.. Nyt haluun jo kolmannen ja toi sun on niin ihana (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Itsekkin omistan vain kaksi kelloa, tämän MK:n kellon, sekä hopean ohkaisen DKNY:n kellon, mutta eipä sitä varmasti enempää tarvitse jos on kaksi luottokelloa jotka sopivat kaiken kanssa! :) Kokonaan kultainen versio tosin puuttuu jos rupeaa tarkemmin miettimään.. ;)

      Poista
  10. Aivan ihana kello! Ja löysin juuri blogisi, ja jään ehdottomasti seurailemaan :) Sulla on mielettömän ihana tyyli, tykkään kovasti! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Suuret kiitokset ja lämpimästi tervetuloa!!! :)

      Poista
  11. Oletko otattanut rakennekynnet pois? Kello on hienonnäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin pois kun olivat kasvaneet jo törkeän pitkiksi! Mökkireissu tuli hyvään saumaan pitää välillä vähän taukoa kynsistä, joten huoltoon mars sitten kun mökiltä palaan! :) Hih kiitos<3

      Poista
  12. moi. osaatko sanoa mistä löytyy samanlainen kello! olen ihastunut sinun omaasi mutta en meinaa löytää mistään samanlaista/samantapaista! / elsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elsa!

      Omani tilasin Amazon.co.uk-nimiseltä sivustolta mutta nähtävästi heitäkin oli kyseinen malli loppunut :/ Toisen bongauksen tein puolestani Asokselta;

      http://www.asos.com/Michael-Kors/Michael-Kors-MK7049-Runway-Gold-Watch/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2489039&cid=7403&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Gold

      Asos on myös siitä hyvä nettikauppa, että ilmaisen toimituksen lisäksi tulleja ei tule, sillä tuote saapuu EU:n sisäpuolelta! Asokselta näytti löytyvän myös vastaavanlaisia, joten kannattaa kurkata! :)

      Poista
  13. Onko shopbopista vaikea tilata ?? :o Ja ovatko kellot siellä aitoja ! :) Ihana tuo kellosi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Shopbopilta tilaaminen on aivan äärettömän helppoa ja kaikki merkkituotteet ovat ehdottoman aitoja! Pienenä miinuksena Shobbarilta tilaamisessa on mielestäni se, että tuotteen päälle rapsahtaa inhottavasti vielä korkeat tullimaksut, jotka hiukan nostattavat tuotteen arvoa :/ Omat Korsini olen tilannut tällaiselta sivustolta kuin;

      http://www.amazon.co.uk/

      Ja niin täälläkin, ovat kellot takuuvarmasti aitoja! Tilaaminen on helppoa, maksu onnistuu Visa Electronilla ja paketti on n. viikon kuluttua perillä! Lisäksi postarit ovat n. 5-7euron luokkaa, eikä inhottavia tullimaksuja tule päälle. Jos haaveilet tuota kaunokaisesta, suosittelen kurkkaamaan Amazonin tarjontaa! :)

      Poista

Suositut tekstit