perjantai 20. heinäkuuta 2012

Black peplum

Heipparallaa täältä metsän keskeltä! Viime postauksessa lupailinkin muutaman ajastetun postauksen lomani ajaksi ja saamanne pitää :) Tällä hetkellä mulla on ollut jos jonkin aikaa polttava tarve hankkia jotain mustaa vaatekaappiini. Todella epätyypillistä minua!

Syksyn lähestyessä omaa silmääni rupeaa mielyttämään kaikki tumman eri sävyt ja huomasin kenkäkaapista puuttuvan klassiset perusmustat ballerinat. Jotkut saattanee muistaa mustien jellybaltsujen kohtalon, mustat rusettibaltsut-postauksessa. Kauniin ulkomuodon lisäksi valitettavasti mukavuus ei kuulunut samaan pakettiin ja siksi kengät lähtivät hetimiten takaisin. Muutamassa nettikaupassa pyöriessä törmäsin simppeleihin mustiin rusettibaltsuihin, josta on tulossa kuvia heti kun ne vain saapuvat perille. Nyt kuitenkin uusimman löytöni pariin;
Shirt/ Lindex, Pants/ H&M, Shoes/ Zara, Bag/ Prada, Necklace/ Glitter, Ring/ GT
Lindexin mustaan pemplumtoppiin! I love it! Yksinkertainen musta pemplumtoppi, jota olen hetken etsinyt. Zarassa muistaakseni on jokunen aika sitten vastaavanlaisia ollut, mutta enää en ole niitä heidän valikoimistaan löytänyt, mutta onneksi Lindexiltä löytyi oikein
varteenotettava kappale.

Toppia en valitettavasti netistä löytänyt, mutta liikkeissä niitä näytti olevan tuplaerä, joten liikkeistä takuulla löytynee yhä!
Tummaa yläosaa halusin tasapainottaa vaalealla alaosalla, sekä asusteilla. Housut on viime talven löytö hennsiltä ja ovat ihan ehdottomat lempparini mitä tulee vaaleisiin housuihin.

Kaulakoru on myökin tuore uutukainen Glitteristä, josta harvemmin olen koskaan löytänyt mitään. Nähtyäni tämän ikkunassa oli se menoa sitten.. Alunperin ostin korun DIY tarkoitukseen ja katsotaan jos saan prokkiksen väsättyä tänne näytille!
Details! Ja sään yllättäessä kaulaan kieputtaisin Vuikkarin shaalini, jota on ollut hiukan ikävä jo! Kohta ne syksysäät jo sieltä tulevat ja shaalini pääsee taas kovaan käyttöön.
Edelleen jaksan unelmoida siitä vaaleammasta versiosta, mutta mietityttää ainoastaan sen puhtaana pito.
Onko kellään kokemuksia shaalista vaaleammasta sävyssä, pysyykö hyvin puhtaana?
Louis Vuitton Monogram Shawl, sävyssä Verone
Tällä hetkellä mä toivonmukaan loikoilen auringon alla täällä mökillä ja oon itikoiden syötävänä.. Näihin tunnelmiin ihanaa torstaita sinne ja pian palataan taas normaaliin postaustahtiin (ja töihin..)

Oikein kivaa päivää kaikille! :)

24 kommenttia:

  1. Niin ihana asu! Mun mielestä tuo ei kuitenkaan ole yhtään liian tumma, vaikka siinä onkin musta paita. Aina, kun käyn katsomassa sun kuvia, haluaisin tuollaiset vaaleat housut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana N! :) Niinkö meinaat.. Alunperin olisin halunnut yhdistää mustat pökät, mutta olisi korustunut entisestään tuo valkoinen hipiä :D Lindexillä näytti olevan vaaleita pöksyjä alennuksessa, joten kannattaa kurkata heiltä! :)

      Poista
  2. Hassua nähdä musta yläosa sun päällä, sopii kyllä hyvin :) Ja mustat ballerinat on pakko olla, en pärjäis ilman niitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! En tiedä sopiiko tuo vai ei, mutta kova hinku oli saada musta pemplumtoppi ;) Se on totta! Mustat perusbaltsut pitäisi löytyä joka tytön kaapista, hih :)

      Poista
  3. Tosi hyvin sopii musta asuusi, vaikka on totuttu näkemään vaaleampaa :)

    VastaaPoista
  4. Ihan kuolettavan kivat värit tässä asussa :) Jotenkin tuo musta onnistuu vielä korostamaan vaaleiden sävyjen ihanuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olikin onnistunut hieman nimittäin epäilin itse tuota yhdistelmää :)

      Poista
  5. Mulla taitaa olla sama toppi ja ihastuin siihen kanssa saman tien.
    Aivan ihana blogi muuten. En ole tätä vielä kovin kauan seuraillut, mutta oon jo ihan koukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin ihastuttiin niin kovin, että kävin tänään hakemassa paidasta myös sen valkoisen version! Ihan loistava :) Voi miten kiva kuulla ja ei muuta kuin tervetuloa! :)

      Poista
  6. Rakastan sun tyyliä! :) Oisko sulla muuten hyviä synttärilahjaideoita poikaystävälle? :) Ja päästäänkö joskus näkemään sun kasvoja, uskon että täydelliset ovat nekin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.. Usko tai älä mutta olen maailman surkein keksimään lahjaideoita, tosin omalla kohdalla onnistuu vähän liiankin hyvin :D Ennen olen aina ollut bokseri/hajuvesi-linjalla, riippuu tottakai ihan siitä mistä herra pitää! :) Ehkäpä lahjakorttia tai vähän kalliimpaa elektroniikkaa? Niistä herrasväki tuntuu pitävän.. Apua toivottavasti musta oli apua edes himpun verran! Tätä olen miettinyt jos jonkin aikaa ja uskon, että se paljastuu heti kun on sen aika ;)

      Poista
    2. Jee eli tarkoittaako tämä kenties sitä että pian näämme kasvosi? :) En malta odottaa!

      Poista
    3. Hih ei nyt ihan lähitulevaisuudessa mutta eihän sitä koskaan tiedä ;)

      Poista
    4. Kiitos paljon lahjaideoista! :) Pitääpi miettiä mitä sitä keksisi mutta tossa nyt oli pari uutta ideaa lisää! ;) Voi vitsit olis kyllä mahtavaa nähdä sun kasvot joskus! :) Vaikka käyhän se näinkin kun saa ihastella mielettömän upeaa tyyliäsi ja kaikkia ihania vaatteita ja laukkuja! :)

      Poista
    5. Voi vitsi kiva jos musta tosiaan oli apua tuntu ettei mun ideoista saa kyllä mitään irti.. Olen ollut alusta lähtien aika arkajalka kasvojen paljastamisen suhteen, mutta ehkäpä mä vielä rohkaistun.. jonain päivänä ;)

      Kiitos ihan mielettömästi kauniista kommentistasi ja oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa! :)

      Poista
  7. Ihana asu jälleen kerran, S :) Kannattaa kysyä LV:n liikkeestä tuosta huivin pesettämisestä, kuulemma heillä on samalla kadulla jokin pesula, jossa pesettävät omia mallikappalehuivejaan... ja jos en väärin muista, niin se oli Pyykkipoika :) Olen kuullut, että jotkut ovat pesettäneet siellä omia vaaleita huivejaan ja ovat olleet kuin uusia pesun jäljiltä kyseisessä paikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Olen itse kuullut myös kyseistä paikasta pelkkää hyvää! Pesettäminen siellä tuntuu olevan hieman tyyristä 50euroa yhdestä kerrasta ja jos kyseessä on vielä todella vaalea versio siellä varmasti saisi juosta muutamaankin otteeseen.. mutta kuitenkin, kyseessä kun on laadukkaampi huivi niin kannattaa sitä hyvin hoitaakkin! :)

      Poista
  8. Ostin itselleni saman topin ja tykkään siitä tosi paljon! Mutta en millään saa vetskaria auki tai kiinni ilman apua. Löytyykö sulla joku kikka tähän?
    Ihana blogi <3

    -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ainut kikka siihen on, että kaima apuun ;) Minä myös saan itseni mitä oudoimpiin asentoihin saadessani vetoketjua itse kiinni= ei onnistu :D Jos ei löydy auttavaa kättä niin kannattaa vaan yrittää pujottaa päätä läpi vetoketjun ollessa kiinni (tietty ennen meikkausoperaatiota...)

      Ihana kuulla, kiitos Heidi!<3

      Poista
  9. Heippa! :) Itselläni on vaalea LV:n huivi ja hyvin on pysynyt puhtaana vaikka on kovassa käytössä. kun tarve tulee niin vien sen pesulaan. Itse olen ollut tosi tyytyväinen! :) Tosi kaunis asu taas <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Olen nimittäin muutamaan otteeseen meinannut kyseisen huivin hankkia, mutta sitten olen kuitenkin aina ruvennut miettimään kuinka työlästä sen puhtaanapito on.. Kiva kuulla ettei se vaadi sen kummempia toimenpiteitä! :) Kiitos murunen! :)

      Poista
  10. Hei, löysin googlen kautta tänne linkin ja kyselisin tuosta laukusta mallia ja kokoa sekä väriä ? Myydäänkö tuota laukkua vielä ? (Laitatko linkin jos myydään) eikö tuo sinun ole isoin? Minulle sopisi se pari senttiä pienenpikin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kyseessä on Saffiano leather tote, koossa B1786, eli tällä hetkellä suurin koko, jota valmistetaan. Omistan tällä hetkellä tästä sävystä koon vieläkin isomman (myytyäni tämän), mutta alkuvuodesta suuremman koon valmistus lakkautettiin, joten tämä B1786 lienee suurin tällä hetkellä! Sävy on clay grey. Löysin Pradan nettikaupasta vielä tätä samaista laukkua;

      http://www.prada.com/en/FI/e-store/woman/handbags/totes/product/B1786T_NZV_F0572.html

      Malliin on tosin vuosien saatossa tehty pieniä kosmeettisia muutoksia, mm. sisätasku on hiukan erilainen ja ilmeisesti tähän malliin on lisätty myös olkahihna, mikä mielestäni on oikein loistava juttu! :) Muuten malli on pysynyt samana.

      Poista

Suositut tekstit