sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Zara himotuksia

Moikkis ihanaiset! Tämä plikka on viettänyt niin vauhdikasta ja ratkiriemukasta viikonloppua, ettei ole tullut oikeasti vähään aikaan tilaisuutta vetäistä vaihdetta näin vapaalle :) Pikkuruisen kiiruksen huomaa myös täällä blogin puolella, kun on tuo postauksen tekeminen jäänyt vähän vaiheeseen.. hups.. Kuitenkin lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että viimeistään huomenna otan tosissani itseäni niskasta kiinni ja yritän järkätä sitten vaikka väkisin aikaa myös tähän hommaan!

Nyt kuitenkin oli aivan pakko tulla jakamaan teidän kanssanne nämä Zaran ihanat ihanat uutuudet, joita niin kovasti himoitsen heidän nettisivuiltaan. Huutakaa heti hep mikäli olette jo liikkeissä näihin törmänneet! Olen nimittäin ehkä liiakseenkin mennyt ihastumaan näihin kappaleisiin..
Kaunis puuterinvärinen silkkipusero näyttävällä kauluksella. Olen pitkään kaivannut vaatekaappiin jotain todella yksinkertaista ja vaaleaa puseroa, jossa on sitä jotain. Aikeissa olisi yhdistellä tätä ihan basiciin valkoiseen tai mustaan kellomaiseen hameeseen, josta tulikin mieleen, että kuvan yhdistelmä on enemmän kuin mieleinen ja omaan silmään ihan täydellinen!

Toiseksi bongasin sivustolta kauniin valkoisen "buklee"-tyyppisen neuleen. Toivon tosiaan, että kys.kappale onkin neule eikä jakku, sillä tällä hetkellä se osasto on enemmän kuin täytetty, eikä uusille jakuille löydy käyttöä enää. Neuleita tosiaan en omista kuin muutama hassu, siispä tässä täydellinen vaihtoehto kylmeneviin kesäiltoihin! :)
Mitäs ootte mieltä Zaran uutuuksista? Sivuilta löytyi paljon muutakin ihanaa, mutta tässä nämä kaksi lempparia pähkinänkuoressa. Huomenna suuntaan aamuvuoroon pitkästä aikaa ja töiden jälkeen olisi tarkoitus napata treeniputkesta uudestaan kiinni.. tai ainakin yrittää.. Se homma nimittäin kaipaa uusia tuulia, tuntuu, että motivaatio on hävinnyt täysin pohjamutiin.. Ehkä se siitä kun työkiireet hellittävät pian loman saapuessa :)

Heti huomenna palailen tänne ostoksieni kera nimittäin muutama uusi juttunen on vaatekaappiin tiensä löytänyt. Siitä lisää huomenna! Nyt oikein rentouttavaa myöhäisiltaa, toivottavasti teillä muillakin on ollut superhauska viikonloppu! :)

6 kommenttia:

  1. On kyllä tosi nättejä kokonaisuuksia nuo molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin!! Miksi ihmeessä Zaraan rantautuu tällä hetkellä kokoajan kaikkea ihanaa.. eihän tässä pysy perässä enää edes :D

      Poista
  2. Omaan silmään toi hamekin on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Hameessa on mielestäni todella kiva malli ja se on helposti yhdisteltävissä myös värinsä puolesta :)

      Poista
  3. Toi hame on ainakin ollut jo jonkin aikaa mutta luulen että paita ja bleiska saapuivat maanantaina, jos eivät niin viimeistään torstaina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Pini avusta! :) Kävin eilen kurkkimassa tuota paitulia, mutta siitä ei ollut merkkiäkään. Jumbosta onneksi sain yhden ainoan koon varattua tuosta paidasta, mutta bleiska ainakin mulle heti nyt-kun vaan saapuu!<3

      Poista

Suositut tekstit