tiistai 19. kesäkuuta 2012

Artsyn matkassa

Huomenta! Kerrankin eilinen vapaapäiväni oli ajoitettu auringonpaisteeseen. Omalla kohdalla tuntuu aina tulevan vettä taivaan täydeltä, kun saisi viettää päivän kerrankin ilman työhuolia. Tänään hipsin iltavuoroon, eikä edes harmita kun ulkona on noin kylmää ja koleaa. Lomaankin ei ole enää kuin muutama viikko aikaa ja sen jälkeen toivottavasti saamme tehdä aurinkomatkan johonkin ihanaan kohteeseen! Sitä odotellessa kun ei tästä suomen kesästä taida olla mihinkään ;)

Nyt alan laukomaan niitä arkistoissa hilluneita vanhempia asukuvia kehiin. Päiviä en kaikista muista, mutta asu taitaa olla se pääasia, eikös? Tutulla ja turvallisella nudecombolla mennään taas, mikä tosin ei taida mikään yllätys olla. Nyt ei muuta kuin kuvien pariin:
Ihan karmean näyn näin kun olin laittanut nuo tänä keväänä ostetut hennesin vaaleanbeiget housut pesuun ja lopputulos on... No sinne meni ne timmit pökät, nyt polvet pussittaa melkein varpaisiin saakka. Ei tämän hintaisilta pöksyiltä kai muuta voikkaan odottaa, mutta pesin housut vieläpä käsin koska arvelin, että näin kävisi jos pesukoneeseen ne olisivat eksynyt. Ei selvästi olisi kannattanut kumpikaan :D
Olen saanut mahtavalta taholta kokeiluuni Empreinte Artsyn, joka jaksaa edelleen ihastuttaa tuolla kohomaisella kuviollaan. Tästä laukusta ja muutamasta muusta on tulossa toivon mukaan loppuviikosta ihan kunnon postauksensa jos ehdin sen työkiireiltäni väkertämään. Yritetään! :) Siitä lähtien kun laukun kävin postista hakemassa on se eksynyt joka ikiseen päivänasuun mukaan.

Toivon todella etten mene ihastumaan tähän liiakseni. Pitäisi säästellä matkaa varten ja kaikki ylimääräisen osteskelu saisi loppua tähän pisteeseen. Havahduin itseasissa tähän vasta ihan äskettäin kun tajusin, että kohta lähden matkalle ilman pennin pyörylää, joten kaikki
turha osteskelu saa ainakin hetkeksi jäädä.
Paita ja housut hennesistä. Kengät ja jakku Zarasta. Sormus Cubuksesta ja rannekello DKNY.
Täällä ruvetaan nyt pikkuhiljalleen valmistautumaan töihin lähtöön. Täytynee varmaankin ennen sitä kaivaa kaapista toppatakit esille ja kieputtaa mulberryhuivit kaksinkerroin kaulaan..

Nyt ei muuta kuin mukavaa päivänjatkoa ja palaillaan huomenissa! :)
(ps. en ole oikolukenut postausta, joten älkää välittäkö kirjoitusvirheistä)

29 kommenttia:

  1. Mihin matkalle olet lähdössä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus oli aluksi lähteä kesäkuun lopulla Dallasiin serkkuni luokse, mutta sattuneesta syystä matkamme peruuntui :( Nyt siis haaveilemme ihan äkkilähdöstä, mutta määränpää ei ole vielä selvillä ;)

      Poista
  2. Mä unelmoin tosta samasta laukusta vaaleena versiona ;) ei taida budjetti kyllä riittää, sen verran paljon maksaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaa, nyt unelmoin minäkin! Vaalea versio on ihan tajuttoman hieno. Hiukan pelkäisin ehkä sitä, miten muut vaatteet reagoisivat sen vaalean värin kanssa. Tarttuisiko mm. farkuista väriä laukun kylkeen.. :/ Se on todella hintava, mutta niiiin kaunis! Just dreaming :)

      Poista
    2. Nii joo, farkuista voi helposti tarttuu, ainaki joistain uusista sinisistä ja eihän sitä laukkuu uskalla laskee mihinkää ku se on niin vaalee ja kallllis! :s

      Poista
  3. Vitsi mä tykkään sun tyylistä! Aivan uskomattoman kaunista :)

    VastaaPoista
  4. Ompa ihana laukku:) Mua on alkanu himottaa kummasti lv:n monogram kuosi, vaikken siitä aiemmin niin pitänytkään :) tuo kohomainen kuvip on kyllä tosi nätti;) hyvää iltavuoroa terveisin toinen iltavuoroon menijä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas päinvastaisesti on alkanut himoittamaan Damier Azur kuosi, vaikka en ole koskaan pitänyt siitä. Välillä tulee kausia kun tykkään siitä kovasti ja välillä taas kun pidän sitä hieman halvannäköisenä.. Muilla se näyttää todella kivalle, mutta itselläni ei :D Empreinte on todella kaunis, mutta myös hintavakin :/ Ooh kohtalontovereita! Kivaa iltavuoroa sinnekkin, koitetaanhan jaksaa ;)

      Poista
  5. Tuo laukku on ihan mieletön, mutta toistaiseksi saa itse vaan haaveilla tuommoisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Itsekkin olen jo hetken haaveillut tästä ja nyt kun saan sitä jonkun aikaa pitää laukkukuume vaan kasvaa entisestään :)

      Poista
  6. Upea paita. Tuollaisen huolisin itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin hennesille mars! Paita on ihan hetki sitten ostettu ja nettikaupastakin bongasin kyseisen yksilön :)
      http://www.hm.com/fi/product/01739?article=01739-B

      Poista
  7. Todella hyvännäköinen laukku, ei tule vastaan ihan jokaisella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut J! Täytyy myöntää, etten ole kuin muutamalla kyseistä laukkua nähnyt :) Ei kävele ihan heti vastaan niinkuin damier azurit ja monogramkuosiset laukut!

      Poista
  8. Kaunis asu taas! :) Artsy on omissa haaveissa ja suunnitelmissa,jollakin aikavälillä. On tuo lainalaukkusi kyllä upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru kun jaksat aina sulostuttaa kommentillasi! :) Artsy on malliltaan mielestäni todella todella kätevä. Olen aina kuvitellut, että tämä mm-koko olisi jotenkin todella pieni, mutta päinvastoin :)

      Poista
  9. Vaikea ymmärtää kuinka noi luikkarit jaksaa ihastuttaa? Vaatevalinnat on kyllä naisellisia ja elegantteja mutta minusta LV laukut on vähän kuin burberryn huivit joku 5 vuotta sitten. Kieltämättä LVllä on hienoja erikoismalleja ja matkatarvikkeita ... mutta peruslaukut mitä bongaa joka toisella teinillä on aika pasé

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Allekirjoitan joka sanan! Olen itseasiassa nyt kuluneen kevään aikana alkanut itsekkin näkemään punaista monogramkuosisille speedyille ja neverfulleille sun muille damier laukuille. Vuikkarin villitys on mennyt hiukan yli ja näitä laukkuja tuntuu näkyvän joka toisella yhtä useasti kuin sieniä sateella. Täysin sama ilmiö kun ketjuliikkeiden vaatteilla. Yksi onnekas hankkii ja johan on tuhannella muullakin samanlainen kunnes tuote on loppuunmyyty kaupoista. Kaikenkukkuraksi olen viime aikoina törmännyt 9-10vuotiaisiin tyttöihin joiden käsivarsilla on roikkunut aidot speedyt!! Järkyttävää :D Lyhyesti - jos haluaa erottua joukosta ei ehkä kannata ensimmäiseksi suunnata vuikkarille, toki heiltä löytyy todella ajattomia ja elegantteja tuotteita, mutta nämä perus speedyt ovat aika nähtyjä. Kiitos kommentistasi, tässähän innostui itsekkin kirjoittelemaan hiukkasen pidempää romaania ;)

      Poista
    2. Jep.. No onneksi kesän lopussa aukeaa The Collage vuikkaria vastapäätä. Tulee myymään niin hienoja merkkejä kun Jimmy Choo, Bottega Veneta ja Salvatore Ferragamo. Ja Kämpin Luxbag myy myös ihan ok juttuja. Toivottavasti ihmiset pikkuhiljaa alkaa toipuu LV hullaannuksesta. Lyön vetoa että muutaman vuoden päästä tyypit jotka haluaa oikeasti erottua joukosta rupee käyttää vain Hermésia (kuin esim Ruotsissa) koska siihen monilla ei vaan riitä varat vaikka miten haluais. Vaikka itse omistan muutamat LV asusteet nykyään melkein nolottaa käyttää koska myös tavoittelen hienostuneempaa tyyliä. Kaikesta huolimatta peukut blogille kaiken roskan seassa tää on selailemisen arvoinen. Aika hassua että NIIN MONET bloggaa. Jokainen joka kuvittelee olevansa "soo special" ja päivittelee nettiin omia aterioita, tyhmiä ostoksia ja turhia mielipiteitä.

      Poista
    3. Hei olen ihan totaalisesti missannut kommenttisi, pahoittelut siis pienestä viiveestä vastaamisessa. Itse en ole moisesta liikkeestä kuullutkaan, mutta ihan huippujuttu, että saamme helsinkiin OIKEITA luxusmerkkejä, eikä pelkästään Vuittoneita. Täytynee käydä tekemässä kierros kunhan liike aukeaa. Muistan muutama vuosi takaperin hullun Vuitton hamstraukseni ja silloin tuli jo mieleen, että vielä varmasti tulee se päivä kun nämä eivät enää silmääni miellytä samalla tavalla kuin ennen.. No nyt se fiilis on pikkuhiljalleen saapumassa.. Ehkä se tekee jo tästä laukusta "tylsän ja mitäänsanomattoman" kun se on liian monen saatavilla puhumattakaan siitä, että nykypäivänä taidat olla poikkeus josset sitä monogrammi speedyä omista.

      Noh se siitä..
      Kiitos kommentistasi. Arvostan suuresti rehellistä mielipidettäsi.

      Poista
  10. Pradan staffiano on ollut haavelistallani jo kauan!! Olen aina miettinyt ostavani cameo -värisenä, mutta sinun harmaa on myös upea! :) Olitko heti alussa jo varma väristä vai harkitsitko jotain muutakin väriä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin kyllä heti, että ehdottomasti harmaan väriskaalassa sen haluaisin. Heidän monipuolisista väreistään iskin silmäni vaaleanharmaaseen pale greyhin, sekä tähän clay greyn sävyyn. Olin alunperin kallistumassa tuohon vaaleanharmaaseen, mutta jostain syystä kuitenkin pistin tilausta menemään tästä tummemmasta. Täytyy sanoa, että tyytyväinen olen tähän tummempaan :) Olisivat varmasti olleet yhtä kauniita molemmat! Cameota en uskaltanut miettiä, kun näytti kuvissa niin kovin vaaleanpunaiselta, mutta taitaa luonnossa olla enemmänkin puuterisen rusehtava kuin vaaleanpunainen? :)

      Poista
  11. Ihana asu tämäkin, kauniit hillityt värit!

    VastaaPoista
  12. Miks ylläpito on sulkenut sun tunnuksen huuto.netissä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan tiedä. Huomasin itsekkin vasta tänään ja vielä en ole saanut vastausta heiltä.

      Poista
  13. I found your blog two day ago and i love it ! You have great sense of style !
    I like this elegant and calssy outfits !
    To be honest now you are my favourite blogger and i can't wait to see your new posts :)

    Kisses
    Adianna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so so much Adrianna! i'm so glad that you find my blog.. ♥ And great to see you've checked out my blog even though I know you can't understand a word! :) Hugs! xx

      Poista

Suositut tekstit