lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kesämekon etsiskelyä

Mulla on jokin polttava tarve hankkia kesäinen mekko kaappiani täydentämään. En ole oikein koskaan ollut sen kummosempi mekkotyttö, mutta tällä hetkellä olen huomannut kaipaani suht yksinkertaista, a-linjaista tai pussimaista vaaleaa mekkoa.

Klikkailin itseni Mangon sivuille ja jäin ihastelemaan tämän näköistä kappaletta. Olen tainnut tyrmätä mekon täysin, sillä en edes muista tätä koskaan liikkeissä nähneeni. Onneksi liikkeistä mekko on todennäköisesti loppu, tai koot ovat liian suuria ja täten jää hankkimatta.. huokaus..

Mielessä olisi yhdistää simppeliä mekkoa kultaisten asusteiden ja vaaleiden kiilakorkojen kaveriksi. Mielelläni jopa yhdistäisin mekon kultaisen ja suuren kellotauluisen rannekellon kanssa, mutta en tällä hetkellä omista ainokaistakaan kultaista rannekorua tai kelloa. MK:n kellot täyttäisivät kieltämättä aika hyvin tämän aukon.

Kuvanmukaisesti nudeiset asusteet sopisivat mekon kanssa, kuin nenä päähän, joten aikaistettu synttärilahja-laukkuni tulisi natsaamaan mekon kanssa aikas hyvin, vai mitäs olette mieltä? Oletteko muuten pistäneet merkille vastaavanlaista mekkoa joltain muulta vaateketjulta? Vinkkejä otetaan vastaan!

8 kommenttia:

 1. Onpa kuolettavan ihan mekko, alkoipa itseäni himottaa haha :D Ja muutenkin rakastuin tähän blogiisi, taisitpa kuule saada uuden lukijan ;)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin ihan huikea! Voin niin kuvitella lämpimän kesäpäivän tässä mekossa ja vaaleissa kiilakoroissa, nams! ;) Jee ihan mahtavaa, tervetuloa!<3

   Poista
 2. Itse taas olen mekkohullu ja kesämekkoja löytyy varmaan yli sataa joten olen ihan täpinöissä nyt kun niitä on saanut alkaa käyttämään:)) Uudesta Cos liikkestä löytyy ainakin paljon simppeleitä a-linjaisia mekkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vinde kun löytäisin edes muutaman ihanan mekon kesäksi! Mangon sivuilla näytti olevan monta muutakin kivaa vaihtoehtoa, eri asia löytyykö niitä liikkeistä enää :/ Samoiten Zaran tarjonnassa, mutta tuo Cos:in mekko valikoima oli mulle ihan uusi juttu, joten kiitos tiedosta! Täytyy ensi keskusta reissulla käydä kurkkaamassa :)

   Poista
 3. Asoksen sivuilla surffailen tässä parasta aikaa.. Siellä ainakin on valinnanvaraa :D Yhteistilaus? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei.. Uskallanko edes käydä kurkkaamassa? Let's do it! ;) Itseasiassa tein pikkupikkuruisen tilauksen Asokselta alkuviikolla ;)

   Poista
 4. Olen itsekin tuota Mangon nettisivuilla ihastellut, mutta jättänyt tilaamatta.
  Olen 180cm pitkä ja tuo mekon mitta jäi mietityttämään kun on "vain" 83cm... Kesäisin en haluaisi pukea mekon alle legginsejä, mutta en kulkea mekossakaan niin että pylly vilkkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan.. :/ Täytyy tosiaan käydä siis paikan päällä sovittelemassa niin tietää paremmin pituuden :/ Ja ehdottomasti EI kiitos leggareille kesällä! Muuten kaikinpuolin todella ihana ja kivan mallinen mekko kesäksi :)

   Poista

Suositut tekstit