keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Zaran aleilut

Kipasimpas tänään myöhään illalla Zaran aleissa ja ihme kyllä kokoja vaatteista näytti olevan aika paljon jäljellä, mutta niinkuin arvelinkin jos ne eivät olleet kolahtaneet ennen aleja ei ne kolahda myöskään alen aikana. Yleensä omalla kohdallani nämä hankinnat tuppaa olemaan niitä hutiostoksia joita muistellaan vaatekaapin siivouksen yhteydessä "Ahaa omistan tämänkin en edes muistanut" joten aika tyytyväisenä lähdin ilman sen pahempia heräteostoksia..

Suinkaan en täysin tyhjin käsin lähtenyt vaan mukaani tarttui tämä Studio top kauniilla erikoisella leikkauksella ja vaalean kanervan sävyisenä. Katselin tätä aikoinaan ihan normaalihintaisenakin, mutta jostain syystä jätin sen ostamatta. Muutaman kerran se on mieleeni palannut ja viimesempänä kertana kävin liikkeessä uudestaan sitä pälyilemässä, mutta en löytänyt sitä enää mistään.
Arvata saattaa, että riemastuin siis ikihyviksi kun sivuilla näin tämän menneen aleen! Ei muuta kuin peukut pystyyn ja nokka kohti Zaraa ja siellähän se oli vielä yksi omaa kokoani. Sen suurempia pähkäilyjä nappasin sen mukaani ja olenkin miettinyt siihen yhdisteltäviä alaosia. Ehkäpä tätä tullaan näkemään ihan lähipäivinä asun muodossa!

Yksi paituli jäi vielä aleista kummittelemaan mieleeni ja saas nähdä raahaudunko sitä vielä uudestaan ihastelemaan :) Nyt tämä plikka painuu pehkuihin! Kellossa kun näyttää herätys soivan klo.05.00 ja vähän epäilen, että muutaman torkun kautta sängystä vasta noustaan. 
Palataan murut!


4 kommenttia:

 1. olisi kiva saada joskus kurkkausta ruokavalioosi tai treenijutskia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sen verran suosiolla tämä liikuntajuttu, että mietin asiaa ihan tosissani! :) Kiitos mielenkiinnosta!

   Poista
 2. Kivan näköinen toppi! Waiting picures in action :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tulossa on.. ;) Kiva se onkin ja mahtavan sävyinen ruskettuneella hipiällä! :)

   Poista

Suositut tekstit