sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

What's on inside?

Heippa! Arvatkaas, tämä likka selvisi viikonloppuisesta hullunmyllystä. Jee! Ihana olo, oikeastaan ihan käsittämätön olo. Vedin veluuripuvun päälle ja keittelin kahvia, nyt kuitenkin tuli sellainen tunne, että jaksaisiko lähteä vielä salille rehkimään päivän päätteeksi. Saas nähdä jaksaako, kova hinku ainakin oisi! :)

Päätin myös toteuttaa postauksen, joka on ollut mielessä pidempäänkin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi toteuttaa sitä, nimittäin mitä laukkuni sisällä matkustelee. Lukeudun yleensä niihin, jotka kantavat mukanaan koko omaisuutta, mutta tähän kuvaan karsin kaiken ylimääräisen roinan, neuletakit ym pois. Kuvasta puuttunee myös hiuslakka ja työavaimet, mutta tässä olisi muuten aika valmis paketti laukkuni sisällöstä:
Laukussani on aina käsirasva. Rakastan käsirasvoja ja välillä tuntuu, että olen pakkomielteinen niistä! Hankin juuri uuden Primon saksanpähkinä käsirasvan ja mukana kulkee myös LCN:n kynsinauhaöljy. Harja, kotiavaimet, meikkipussukka ja lompakko. Siinä kaikki tarvittavat pähkinänkuoressa.

Huomenna palailen jälleen asukuvien kera. Viikonloppu on ollut niin hektinen etten juurikaan ole katsonut mitä olen päälleni pistänyt saatika ehtinyt ottamaan minkäänlaisia kuvia asuista. Ei muuta kuin ihanaa illanjatkoa ja huomiseen kamuset!

14 kommenttia:

  1. Todella siistiltä näyttää sinunkin laukkusi sisältö :) Itsekin tykkään pitää sen siistinä niin löytää sitten aina paremmin etsimänsä. Tosi välillä joutuu raahaamaan enemmänkin tavaraa mukanaan, mutta pyrin aina tyhjentämään kaiken turhan ja ylimääräisen pois tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kuullostaa kieltämättä niin tutulta! Olen ehkä turhankin järjestelmällinen laukun sisällön suhteen.. :) Avaimet ovat aina omassa lokerikossaan ja muut omassa :)

      Poista
  2. Tuo Primon saksanpähkinäkäsivoide on ollut suosikkiani jo pitkään :) Tuo lompakkosi on muuten todella kivannäköinen,jos joskus Vuittonin lompakkoon panostan niin tuo olisi kyllä potentiaalinen vaihtoehto;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti lukeutuu omiinkin lemppareihin! :) Hei tätä mallia suosittelen todella! Sisällä on lukuisia korttitaskuja ja pikkutaskuja, sekä ulkopuolella vetoketjullinen kolikkotasku. Näitä ominaisuuksia hain itse lompakkoa ostaessa ja täytyy sanoa, että käytössä on osoittautunut äärimmäisen hyväksi ostokseksi :)

      Poista
  3. Oon kyllä niin kateellinen sulle tuosta Pradan laukusta.. :P täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä turhaan! ;) Tuohon laukkuun on sisältynyt niin monta tuntia ylitöitä, verta ja hikeä ettei tosikaan :D ♥

      Poista
  4. Laukku on tosiaan ihan täydellisen värinen :) Ja nuo LV:n pussukat, na!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olikin juuri sen värinen kuin kuvitellin! En olisi jaksanut yhtäkään palautusrumbaa enää ainoastaan värin takia :/

      Poista
  5. ah rakastan niin sun tyyliäsi :) ei sulla sattuis olemaan mitää vanhoja vaatteita myynnissä huuto netissä tai oletko miettinyt blogi kirppiksen pitämistä, ostaisin varmaan kaiken!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiiitos! :) No niitä kuule löytyy ja oikein urakalla.. Pitäisi vissiin roudata jo kirpparille noita jätesäkkejä, kun ei taida huutiksen palstat edes riittää ;)

      Poista
  6. Heippa! Mitä kokoa se sinun söpö HM:n vaalean harmaa takki on? Se missä on rusetit taskssa :) Kiits :)

    VastaaPoista
  7. Voisitkohan esitellä sun talvikengät? Hassu kysymys, tiedän, mutta haluaisin nähdä millaiset yksilöt sinä omistat. Jos et ole haudannut niitä kaikkien kesävaatteiden taakse :D

    -A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Voihan olisin niiin mielelläni ne esittelyt, mutta niinkuin veikkasit olen ehtinyt ne viedä kellarin perukoille :(

      Poista

Suositut tekstit