perjantai 15. kesäkuuta 2012

My new navy blazer

Viime postauksessa ehdin avittaa, että hankinnan alla olisi tummansininen bleiseri kultaisilla sailor-napeilla ja potentiaalisen kappaleen löysin kuin löysinkin nipinapin hennesin netistä. Bleikkua ehdin sovitella liikkeissä varmaankin tuhat kertaa, mutta koskaan en sitä kotiin saakka vienyt. Niinkuin arvata saattaa, kyllä rupesi kaduttamaan! Liikkeistä bleiseri oli jo ajat sitten loppuunmyyty, eikä netin kokohaarukassa ollut kehumisen varaa (taino siinä yhdessä ainoassa koossa..)

Eräänä kauniina vapaapäivänäni laitoin kellon soimaan aamukuudelta (tiedän.. olen sekaisin:D) ja kurkkasin netin puolelle - jee yksi ainokainen juuri omassa koossani odottelemassa! Nyt olisin voinut hyvin luopua tuosta viime postauksen bleikusta ja iskeä sen huutiksen palstoille!
Siinä se on! The bleiseri, eikä kuule ihan mikä tahansa bleiseri vaan juuri se tummansininen kultaisilla napeilla varustettuna oleva yksilö! Voin kuulkaa vannoa, että missään värissä ei voi nuo kultaiset napit näyttää paremmalle kuin tässä ;) Tenkkapoo tulee kun pitää ruveta yhdistelemään koruja tämän kanssa.. En nimittäin omista yhtäkään kultaista korua, josta tulikin mieleen kuinka hyvälle voisi kultainen suuri rannekello näyttää tämän kanssa? God damnit!

Vielä täytyy aiheesta poiketa sen verran, että postiin oli tänään saapunut eräs lähetys jota olen odotellut kuin kuuta nousevaa. Sen verran, että itse en ole mennyt verkkokaupoissa sekaisin, vaan mahtavalta tasolta on otettu minuun yhteyttä :) Olkaahan kuulolla, nimittäin tekin tulette hyötymään tästä myöhemmin! Nyt ei muuta kuin suuret perjantai toivotukset ruudun toiselle puolelle, olkaahan kiltisti! ;)

14 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo samainen blazer ja se on aivan mahtava. Ihan samalla lailla "kyttäämällä" sain myös omani :) Ja niin helppohoitoinen; olen heittänyt sen jo monta kertaa pesukoneen 40C villa/hienopesu-ohjelmaan ja se on tullut priimana takaisin. Ja eikun hengarille kuivumaan, silittää ei ollenkaan tarvitse :) t. Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Erika!

      Niinkö! Kiva kuulla, että hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan. Yleensä näiden "ketjuliikkeiden" materiaalit kun eivät ole kestävimmistä päästä ja muutaman konepesun jälkeen joutavatkin roskakoppaan. Bleiseri tosiaan on aivan mahtava! Upeat kullanväriset sailornapit ja tummansininen bleikun sävy on kieltämättä aika herkullinen yhdistelmä ;)

      Poista
  2. Sinullahan kävi hyvä tuuri, kivaa! :) Joskus joku vaate jää harmittamaan,että MIKSI ei tullut ostettua... jälkiviisaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih tämä jälkiviisausmorkkis taitaa olla aina kohdallani :D Eikä se ole ollenkaan kivaa! Se pyörii väistämättä mielessä ennenkuin sen on saanut käsiinsä! Noh onneksi sain vielä omani ;)

      Poista
  3. se on niin täydellinen! harmittaa kun en tota sillon ostanut kun kaupoista vielä kokoja löyty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin!! ♥ Ei muuta kuin kello aamukuudelta soimaan ja hennesin nettiin tätä kyttäämään.. takuulla tarttuu haaviin! :D

      Poista
    2. Essi, yksi 36 on juuri nyt nettikaupassa :) http://www.hm.com/fi/product/98561?article=98561-B#article=98561-B. Malli on hyvin istuva, hivenen ehkä (sopivan) pienehköä mallia. yt, Erika

      Poista
    3. Hei todella kiva kun autoit häntä!! :)

      Poista
    4. voi että kun olin taas myöhässä! :D huomena täytyy heti aamusta avata kone :D

      Poista
    5. Ei hätää Essi kyllä niitä aina tasaisin väliajoin ilmestynee muutamia 34-36 kokoisia kappaleita ;)

      Poista
    6. joo eilen sainkin sitten tilaukseen klikattua 34-kokosen yksilön, nyt tarvii enää odotella sitä kotiin :)

      Poista
    7. Itsekkin eksyin sivuille ja huomasin bleikkuja tulleen lisää :) Kiva, että sait omasi!

      Poista
  4. mitä kokoa siulla on kyseinen bleikku? :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit