keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Aikaistettu synttärilahja

Huomenia! Nyt on vapapäivä vietetty ja taas se arki koittaa. Onneksi olen menossa vasta iltavuoroon, joten jäi aikaa hiukka siivoilla, käydä salilla ja kirjotella tännekkin. Muutamia kysymyksiä laukusta tuli viime postauksen kommenttiboksiin, joten päätin kirjoittaa laukusta ihan oman postauksensa.

Tuli hankittua itselleni monilla ylityötunneilla ansaitun ennakko-synttärilahjani ja tiesin heti mikä malli olisi kyseessä. Synttäreitä olisi tarkoitus vietellä vasta loppukuusta, mutta tuli sanotaanko nyt näin "pienimuotoinen" himo hankkia se jo hiukka ennakkoon. (Kohtalontovereita?) Kai tämän pitäisi odotella laatikossaan synttäripäivään asti rusetilla varustettuna, mutta voiko joku muka pystyä siihen? No ei taatusti!
Laukun tilasin heidän omilta nettisivuiltaan ja kyseessä on Tote-malli, sävyssä clay grey. Laukun mallista valkkaan yleensä suurimman koon, enkä poikennut polulta tämänkään laukun kohdalla. Kaikkein suurinta Totea tosin ei ollut saatavana kuin ainoastaan valkoisena, joten käännyin toiseksi suurimman koon puoleen, josta kyseinen tummanharmaa väri löytyi.

Väriä valkkaessa iski pieni valinnan vaikeus. Kymmeniä erilaisia upeita sävyjä! Kallistuin kuitenkin tähän sävyyn, joka muuten muistuttaa todella paljon aikaisempaa laukkuhankintaani Bow leather bagia. Ihme kyllä tykkään tästä väristä kovasti varsinkin juuri tässä mallissa. Miukkarissa se kun ei oikein päässyt oikeuksiinsa. Täytyy sanoa, että supertyytyväinen olen hankintaani, eikä inhottuun palautukseen tarvi ruveta. Synttärit on muutenkin paras tekosyy hankkia jotain kauan ihasteltua kaappiin, eikö? ;)
Laukun mallissa on muuten todella paljon samaa näköä, kuin kaikkien himoitsemassa (voin melkein väittää!) Hermesissä, varsinkin nuo nepparit avattuina. Laukun koko aluksi hieman hirvitytti, mutta se tavaran määrä mitä laukku vetää sisäänsä on jotain ihan omaa luokkaansa. Lukuisia pikkutaskuja ja vetskarillisia taskuja löytyy laukusta sieltä sun täältä, joten hyvässä tallessa ovat arvotavarat sisäpuolella.
Voiko enää tyytyväisempi olla?

Pikkuhiljalleen rupean keittelemään aamukahveja ja valmistautumaan töihin lähtöön! Aurinkoa keskiviikkoonne ihanat ja suuret kiitokset viime postaukseen tulleista huikeista kommenteista, saitte hymyn huulilleni 

43 kommenttia:

  1. Minäkin kiinnitin tuohon laukkuuan huomioni siinä edellisessä postauksessa. On se kyllä niin upea ettei mitään rajaa ja todella hyvä tuo väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeassa olet! ♥ Arvaa vaan pystynkö itse pitämään näppejäni erossa tuosta ihanuudesta.. :)

      Poista
  2. Oletko äidinkieleltäsi joku muu kuin suomalainen, kun kirjoitat niin huonoa suomea? "Tuli hankittua itselleni monilla ylityötunneilla ansaitun ennakko-synttärilahjani"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole :D Pahoittelen hoono soomea, en pahemmin lue uudestaan kirjoituksiani, joten muutamia ajatuskatkoksia sieltä on varmasti havaittavissa ;) Koittakaa kestää! Mutta ajatus on tärkein eikä itsessään teksti, eikö? :)

      Poista
    2. Minusta myös sujuva teksti on aika tärkeää blogissa, ei varmaan ois pahitteeksi jos kuitenkin vähän oikolukisit tekstejäsi..

      Poista
    3. Kyllä se totta onkin! Pitääkin kiinnittää jatkossa enemmän huomiota siihen, kiitos palautteesta! :)

      Poista
  3. Vau! Aivan ihana tuo Pradan laukku! Täydellinen synttärilahja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi! :) Itse tietää parhaiten mikä kolahtaa ;)

      Poista
  4. Oi, upea laukku! Itsellänikin on pyörinyt mielessä uuden "työlaukun" hankinta ja tuo Pradan tote pääsee nyt ehdottomasti harkintalistalle, ihana laukku ja "birkinmäisyys" on vaan pelkkää plussaa! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kersti! :) Aikaisemmin en ollut sen kummemmin tälle laukulle lämmennyt, mutta nähtyäni tätä tarpeeksi usein erään tytön blogissa alkoi se herättää aikamoista kiinnostusta ;) ja tässä sitä ollaan! Itse olisin mielelläni kotiuttanut vieläkin suuremman koon tästä, mutta harmikseni (onnekseni..) sitä ei ollut saatavilla.

      Kiitos kommentista ja mukavaa päivänjatkoa sinne! :)

      Poista
  5. aivan ihana tuo laukku<3 tilasit sen siis jostain Pradan omilta sivuilta? ja sieltä toimitetaan Suomeen? Nyt alkoi kiinnostamaan :) Minullakin synttärit tulossa pian ja voisin tehdä samat kuin sinä ;) Saanko kysyä paljonko tuli yhteensä hintaa ja tuliko jotain tullimaksuja?

    http://pasionporlavida-bambina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bambina! ♥ Kyllä laukun tilasin Pradan omilta sivuilta, eikä postikulujen lisäksi tullut muita tulli ym. maksuja! Toimituskin kesti ainoastaan 2päivää, joten sanoisin, että todella loistavaa palvelua! :) Kaiken lisäksi laukun sain suoraan kotiovelle. Laukun alkuperäiseen hintaan lisättiin ainoastaan postimaksu, joka sekin oli 20euron luokkaa. Tässä suora linkki laukkuun:

      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1786_NZV_F0572

      Lisäyksenä vielä, että maksaminen onnistuu Visa Electronilla, eikä maksun kanssa tarvinnut kikkailla ollenkaan. Nopeaa ja helppoa! Varoituksen sana: sivustolle ei kannata mennä ihan vain "katselemaan" :D

      Poista
    2. Voi kiitos vastauksesta! Täytyypä mennä tsekkaamaan! (=klikkaamaan :D)
      Ihania hetkiä sulle laukkusi kanssa<3 ehkä mullekin pian omani! hih :)

      Poista
    3. Hahah ainoastaan "katselusta" en menisi niin takuuseen ;) Voi kiitos! Toivottavasti myös samaiset hetket seuraavat pian sinnekkin! ♥

      Poista
  6. Moikka! Itselläni on sama laukku himotuksen kohteena! Aivan ihana ja sopii tyyliisi niin hyvin :) Olen mietittinyt vaalean laukun hankintaa nyt muutenkin kesäksi! Miten kyseistä laukkua uskaltaa puhdistaa jos siihen tarttuu jotain likaa? Tai jos vaikka tummat farkut värjäävät? Olisin muutenkin kiinnostunut miten hoidat ja puhdistat laukkujasi, mm. Vuittoneita :) Seuraavaksi ostoslistalla on Vuittonin meikkipussi, sama kuin sinulla. Saako meikkitahroja hyvin puhdistettua sisältä? Hyvää kesän jatkoa! Mikäli tätä sätä voi kesäksi kutsua...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Nyt täytyy ihan häpeäkseni myöntää, etten juurikaan hoida laukkujani sen kummemmin. Omat helpot vinkkini ovat älä laske laukkua koskaan maahan (sillä välttää jo monet tahrat ja kulumat!) ja säilytä laukkua aina sen omassa dustbagissaan. Myös käyttöikää pidentää se ettet käytä ihan jokapäivä samaa laukkua, joka koskee myös kenkiä. Muuten esim. monogrammi laukkujani putsailen päältä ihan kostealla rätillä, sillä lähtee ihan hyvin pienet likatahrat!

      Mitä tulee meikkipussiin, sisäosa on todella helppo puhdistaa. Materiaali sisältä on todennäköisesti myös tuota canvasta ja liukkaan pintansa vuoksi siitä saa tahrat todella helposti putsattua! Toivottavasti tästä sekasotkuisesta kommentista oli jotain hyötyä :D Oikein ihanaa kesää myös sinne!!<3 Sateista viis ;)

      Poista
  7. Ihana laukku! Oon aina tykänny noista Pradan laukuista ja toivon, et joku päivä sais omaankin käytökseen tommosen :) kiva kuulla et siel on paljon taskuja ku oon yleensä huomannut et monet merkkilaukut ovat hyvin yksinkertaisia sisustukseltaan.. Se on esim Speedyn kanssa vähän rasittavaa kun kaikki pitää kaivaa pohjalta :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös tuosta Pradan yksinkertaisesta ja simppelista ulkomuodosta :) Silti siinä on sitä jotain! Speedyn kanssa mulla on sama ongelma.. sitten kun tykkään vielä raahata koko omaisuuttani mukana, voi avainten etsiminenkin laukusta olla aika haastavaa :D Monesti olen joutunut kippaamaan koko sisällön maahan löytääkseni tietyn jutun :D

      Poista
  8. Ihan mielettömän upea!!!! Ihana, ihana, ihana!!!! Sekä väri, että malli on aivan loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään ihan hirmuisesti! ♥ Vieläkin suurempi koko olisi tietty ollut plussaa.... ;)

      Poista
  9. Oiii, tuohan on aivan ihana <3 Huippu lahjan hankit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Celinainen! :) Omat syntskälahjat ovat aina parhaita ;)

      Poista
  10. Oi, on kyllä todella upea laukku! Kivan simppeli ulkomuoto. :) Ja tuo väri on just hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin ihastuin kovasti tuohon simppeliin ulkomuotoon! Ei tarvitse aina olla härpäkkeitä ja kilometrin päähän loistavaa logoa. Väri on siitä hyvä, että pysyy varmasti paremmin puhtaana, kuin vaalea :)

      Poista
  11. Aivan ihanan lahjan olet ostanut itsellesi, onnea uurastuksesta! :) Laukku sopii sinulle kuin nenä päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Elisabete! ♥ Kyllä kieltämättä tällaiset ihanuudet pistää tsemppaamaan ja jäämään muutaman tunnin ylitöihin ;) Mikäs sen parempaa kuin palkita itsensä! :)

      Poista
  12. Siis mikä tuo with a hint of luxury blogi on, hän esittelee heti sun jälkeen tasan samoja ostoksia blogissaan!? Eihän se sinun toinen blogi ole? Olen ainakin ymmärtänyt että olette eri henkilöitä. Toki toisista blogeista saa ottaa vaikutteita, mutta hänhän kopioi sua ihan suoraan ja esittelee ne "omina ostoksinaan" :o En ymmärrä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Minulla ei ole mitään tekemistä tuon blogin kanssa. Kirjotan ainoastaan tätä yhtä ja ainoaa blogia :) On se todella harmillista, mutta valitettavasti en voi vaikuttaa mistä hän haluaa kirjoittaa :/

      Poista
    2. Mäkin kerran törmäsin tohon samaan, ja ajattelin, että ootte kavereita/siskoksia tai jotain, kun on noin samanlaiset vaatteet ja jopa sisustuskin, mutta ilmeisesti et siis edes tunne häntä?:) Aika friikkiä, että joku haluaa olla täysin toisen kopio...

      Poista
  13. Todella ihana tuo laukku,tuo väri ja malli sopii todella hyvin sun tyyliin :) Onnea siis ihanasta synttärilahjasta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hjenn!!<3 Olen kyllä supertyytyväinen "lahjaani", vaikka itse sanonkin ;)

      Poista
  14. Pakko vielä kerran sanoa, mutta Oikein upea laukku tuo kyllä on. Niin klassinen ja kaunis!
    http://anniinanpetitpassion.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella yksinkertainen ja ehkä siksi niin kaunis! :) Malli tosin on minulle vielä hieman vieras ja vaatii totuttelua, mutta eiköhän se siitä :)

      Poista
  15. Voi apua minkä ihanuuden olet mennyt hankkimaan! :) Upea synttärilahja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih nyt tuli hankittua pitkäaikainen haaveeni ;) Kauan siinä kestikin! Kiitos ihana<3

      Poista
  16. Onnea tulevasta juhlapäivästä ja ennenkaikkea, onnea upeasta laukusta!! :) Joo, ei ihan onnistu tuo "odottelen kunnes on synttärit" , koska kyllähän tuollaisen ihanuuden haluaa käyttöön heti! Upea sijoitus, palkinto kovasta työnteosta, hienoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kaunis kommentti :) Suuret kiitokset! ♥ Juhlapäivään tosin on vielä muutama viikko aikaa, mutta tämän ihanuuden kanssa sitä jaksaa odotellakkin ;) Olisi kieltämättä jännät hetket jos tietäisin sen odottavan tuolla h-hetkeen saakka.. ;D Pakko myöntää, että tällaiset pistää pikkaisen motivoimaan ja jäämään sinne ylitöihin.. :)

      Poista
  17. Upea laukku! Mistä olet hommannut ne hopeanväriset kynttilänjalat jotka useasti näkyvät kuvissasi lipaston päällä? Olen etsinyt samanlaisia/samantyylisiä mutta ei ole tullut vastaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Hopeanväriset kynttilänjalat ovat myöskin Ikean valikoimista. Kannattaa ehdottomasti kurkata sieltä :) Välillä niitä tuntuu olevan ja välillä ovat loppuneet, mutta aina on lisää tullut! :)

      Poista
  18. Heissan!
    Voi vitsi taasen noita ilonpilaaja anonyymejä: mitä siitä sitten, vaikka tekstissä on kirjoitusvihreitä. Kyllä kaikki varmaan ymmärsi tekstistä mitä tarkoitit. Ethän sinä ole kenelläkään töissä blogissasi, vaan teet tätä vapaa-ajallasi. Toinen juttu oli tää " matkiminen" , jokainen saa ostaa ja laittaa esille sellaisia vaatteita ja laukkuja ym. joita itse lystää. Jos se ei miellytä, ei tarvitse lukea blogia. Argh teidän bloggareiden puolesta.
    Kesää odotellessa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkelis Luna!

      Itse en pistä edes merkille muiden kirjoitusvirheestä, mutta kai tämä tekstini on niin puuroa, että se takkua joka välissä. On se kyllä tottakain, että mielellään sitä lukee sujuvaa ja liukuvaa tekstiä, kun minun kirjoitusvirheellistä ja töksähtelemää ajatuksenjuoksua ;D Kyllä se kesä sieltä tulee!!<3 Voi ainakin ottaa varaslähdön ja esitellä shortsillisia päivänasuja ;)

      Poista
    2. Hyvin sanottu luna tuosta matkimisesta, voi kun kaikki ajattelisivat tuolla tavalla ;)
      Tottatosiaan - vapaa maa ja eikös ne vaatteet ole kaupassa ostamista varten..

      Poista
  19. Moikka! Miten tätä kyseistä laukkua kuuluisi hoitaa?

    VastaaPoista

Suositut tekstit