sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kynnet kesäkuntoon

Rakastan kynsilakkoja. Omistan lukuisia puteleita ja aina kun näen jonkun uuden ihanan sävyn, mun on yksinkertaisesti hankittava se! Se on ollut aina vähän sellainen heikkokohta mulle, hah. Hamstaraaminen on kuitenkin omalla kohdallani hieman turhaa, sillä omistan rakennekynnet ennestään ja vaikka miten tykkäisin vaihdella lakkausta päivittäin, se ei tässä tapauksessa ole mahdollista. Se on kyllä ehdottomasti rakennekynsien huono puoli. Niimpä keskityn pääsääntöisesti varpaiden kynsien lakkailuun, jossa olen jo pitkään suosinut eri pinkin sävyjä.

Essien lakoissa on todella hyvä koostumus ja ne ovat mielestäni myös todella pitkäkestoisia. Vaikka niillä onkin hieman enemmän hintaa, ovat ne myös todella riittoisia edellä mainittujen ansiosta. Oma kestosuosikkini on ehdottomasti oikeanpuolimmainen Essien viime kesän kausisävy Boom Boom Room.
Glitter Essie, sävy A Cut Above / Pinkki Essie, sävy Boom Boom Room
Uutena tulokkaana muutaman päivän takaa Essien pinkki glitterlakka A Cut Above, jolla saa kivaa liukuväriefektiä aikaan. En malta olla testaamatta tätä vaalean pohjan päälle, jolloin nuo hippuset erottuvat paremmin. Yhdessä nämä kaksi eivät oikein toimineet, sillä glitterlakan koostumus on niin paksua ja peittävää, että sitä täytyy levitellä todella varovasti. Muuten lakka on loistava!

Nyt kelpaa kaivaa sandaalitkin esiin kaapista, kun kynnet on päivitetty kesämoodiin :)

38 kommenttia:

  1. Ootko huomannut että kuviasi on tietyn väliajoin niin weheartitissä kuin instagramissakin? Eikä niihin ole edes linkitetty tai meritty kuvan oikeaa omistajaa.
    Vielä kyselisin mistä nettikaupasta tilaat eniten? :) Ja voisitko tehdä joskus arvosteluita erilaisita nettikaupoista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Olen kyllä valitettavan tietoinen asiasta, mutta minkäs teet :/ Netti on niin suuri paikka, että on todella vaikea pitää kuvien käyttöoikeuksistaan kiinni. En kyllä kiellä etteikö raivostuta, että joku on tehnyt oman instagramin jopa blogini nimellä.. Helpottaisi tietysti huomattavasti mikäli länttäisin omat vesileimani kuviini, mutta en omista muokkausohjelmaa koneellani, jolla moisia voisin tehdä. Saa ehdottomasti vinkata, mikäli joku sattuu tietämään ohjelman, jolla voisin tehdä vesileimat kuviini ilman, että joutuisin lataamaan ohjelman koneelleni!

      Tilailen aika paljon netistä, millon mistäkin. Jos kenkiä lähden bongailemaan niin ehdottomasti Zalandosta, jos taas vaatteita, niin vaihtelevasti Mango, H&M, Asos ym. Merkkijuttuja taas tykkään tilailla mistä nyt sattuu hakemaani löytymään, esim. Shopbopista, Mytheresalta, Nordstromilta. Vaatteita harvemmin tilailen netistä, tykkään shoppaila ihan paikan päällä esim. Zara on ehdoton lemppari! ♥ Jos sulla on mielessä jonkun tietyn nettikaupan tilaus, toimitusajat ym. niin kysy rohkeasti! Yritän parhaani mukaan autella :)

      Poista
    2. Pliis mene edes kirjoittamaan tämän instagram tilin omaavalle että haloo, nää on mun kuvia joten lopeta. Mua raivostuttaa nii paljon että yritin jopa ilmoittaa siitä jonnekin mut en löytäny mistään mitään minne ilmottaa :/ se on meinaan niin "sä" siellä. "Look my new bag" "Omg should I buy this" jne. Argh :D

      Poista
    3. oon myös huomannu että tää jonka instagram-nick on sun blogin nimi käy kommentoimassa muilla käyttäjillä olevia sun kuvia tyyliin"my pic!" yms.. -.-

      Poista
    4. Voi apuva näitä ihmisiä! Taidan ensiviikolla tehdä postauksen omasta instastani ja samalla selventää, ettei kaikkia nimelläni esiintyviä kannata noteerata. Inhottavaa toki tuollainen on, harmi vain kun mitään ei oikein ole tehtävissä. Jos hän tästä hupia ja sisältöä elämäänsä saa niin antaa mennä, minä en yöuniani menetä ;D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Gosh, I thought that I wrote myself a comment.. U'r blog's name is so same :D Both are my favs :)

      Poista
  3. Mitä hittoo kiva kloonikerho sulla! Miten noi kehtaa ees kirjottaa sulle :-DD

    VastaaPoista
  4. Oi Essien lakat ovat kyllä ihan parhaita ja niin laadukkaita! Omaan blogiini muokkaan aina kuvat Picasalla, joka on ilmainen netistä ladattava ohjelma. Ja sillä saa myös vesileimat kuviin! :) aika helppo myös käyttää ja olen ollut kyllä ihan tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, ihan parhaita vaikka hieman enemmän hintaa löytyykin! Picasasta olen tosiaan kuullutkin, mutten en ole vielä sen kummemmin perehtynyt siihen, täytyy siis latailla ohjelma testaukseen! :) Jos se vaikka vähän hidastaisi näiden kuvaryöstäjien vauhtia, haha ;D

      Poista
  5. Love your blog! New follower here, are you on instagram? I would love to follow you

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, thank you so much! ♥ Yes i have, but my profile is private :/ Sorry!

      Poista
  6. are you on instagram? would love to follow u

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes i have, but my profile is private :/ Sorry!

      Poista
  7. En tiedä lähtikö toi edellinen viesti ku yhtäkkiä hävis kaikki teksti.. Mutta sitä kysyin että minkälaiset aurinkolasit on sun mielestä tyylikkäät tai hyvän malliset? Ja millaisia suosittelisit kesäksi? :) Kun itellä hirveenä ongelmana tää että millasia lähtisin metsästämään... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi, nyt pistit kyllä pahan. Mielestäni kaiken malliset voivat olla tyylikkäät, jos ne istuvat kantajalleen. Itselleni sopivat ainoastaan suuret ja massiiviset aurinkolasit. Pilotit eivät sovi sitten lainkaan, vaikka muiden päältä niitä ihailenkin, varsinkin niitä joissa on vaaleanruskeat linssit :) Suosittelen ihan vaan kiertelemään aurinkolasikauppoja ja testailemaan minkä malliset sopivat sinulle. Sillä se selviää. Lisäksi ammattilaisilta saat varmasti hyviä neuvoja minkälaiset kannattaa valita! Tsemppiä etsintään! :)

      Poista
  8. Vitsi sentää minkä mekon oot myös myynyt huudossa, tuo seppälän raidallinen!!!Upee!!! Milloin oot sen ostanut,saiskohan nuita vielä??=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitamekkokin on viime kesän peruja :/ Vastaavia varmasti löytynee eri nettikaupoista! :)

      Poista
  9. Moikka!

    Pöh, tiedätkö nuo kaikki ovat sen verran vanhoja hankintoja, etten usko niitä enää liikkeistä löytyvän :/ Hame on ostettu alkukesästä ja muistaakseni näin sitä myöhemmin vielä alessa, joten sieltä jos jostain sen voisi vielä bongata! Paljetti-ihanuus on Zarasta, alkukesästä sekin, enkä valitettavasti ole niitäkään ole enää liikkeissä nähnyt.. Blogimaailmaan palaan vielä aivan taatusti, tällainen kesän mittainen pieni irtiotto on tehnyt ihmeen hyvää ♥

    VastaaPoista
  10. voih, postaisit jo! niin ikävä sun juttujas :) olis kiva saada sun syys/talvi kenkistä postausta? en millään tiedä millaiset syys/talvikenkät ostaisin, postaus olisi tarpeen! kiitos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua ihanaista.. ♥ Tiedätkös, suunnitelmissa oli postailla teille jo viime viikolla niinkuin tuossa aikaisemmassa postauksessa lupailinkin, mutta tulin juuri inhottavaan saumaan kipeäksi ja blogihommat kokonaan jäivät :/ Nyt aletaan olla jo paremmalla puolella, joten pian täytyisi asukuvat napsasta :) Viime kerrasta onkin jo aikaa!

      Voi kun osaisinkin tässä asiassa auttaa, mutta talvisaappaita en ole itse omistanut sitten pariin vuoteen. Parina viime vuonna olen tepastellut Guessin kumppareilla, jotka ainakin näin päällisin näyttävät ihan tavallisilta saappailta! Niissä tuo kärsi on tuota kumpparimatskua ja varsi sitten tekonahkaa - ja ovat muuten pirun hyvät loskakeleillä, suosittelen ;)

      Poista
    2. kiitos kun vastasit näin pian,en malta oottaa että postaat taas! into pinkeänä oottelen:)
      kumppareita olen miettinytkin,kiva kiitos vinkistä! täytyy heti zalandolta alkaa etsiskelemään,siellä on ainakin
      paljon eri malleja kun mainoksista olen nähnyt.
      postaus toiveena olis myös hiusjuttuja, sekä ostos-postausta mitä ei ole ollut sairaaaan pitkään aikaan!
      miss ya<3:)

      Poista
    3. Huh.. Ihania olette! ♥ Zalandossa on kyllä kieltämättä parhain valikoima! Niitä sivuja vaan sattuu olemaan niiin hemmetisti, että melkein käy työstä niiden koluaminen.. ;D Hei joo!! Ostos-postaus oiskin aika paikoillaan. Niitä on aina ihana lukea muidenkin blogeista :)

      Tukkajuttua ei taida tulla, sillä tämä mun pehko on tällä hetkellä aika karsean näköinen ja hieman punnitaankin mihinhän suuntaan tästä kannattaisi lähteä, mutta katsotaan mitä siitä tulee jos vaikka uskaltaisi myöhemmällä hieman vilautella :) Mutta ostos-postausta ehdottomasti kannatan! muisk ♥

      Poista
  11. Heippa ihanainen! Pakko sanoa että asusi ovat aina rakkautta ensi silmäyksellä! Onko sinulla jotain vinkkiä mitä ostaa miehelle synttäri/joululahjaksi? Tai suositella jotain hyvän tuoksuista hajuvettä (miehille) ;D onko sinulla käytössä mikä puhelin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toinen ♥ Ihana kuulla, että olet tykännyt! Itse olen aina tykännyt YSL:n l'hommesta, se on ehdottomasti suosikkini! Kannattaa käydä tuoksuttelemassa :) Ja iphone 4:sen rötisköllä mennään ;)

      Poista
  12. JOKU KÄYTTÄÄ SUN KUVIA INSTAGRAMISSA lähes sun blogin nimellä, @secretluxury_
    On siellä muitakin kuvia, mutta kuitenkin. Ja @fashiondreamzz on lainannut tuolta käyttäjältä sun kuvaa ja tägännyt tietenkin tuon käyttäjän siihen. Kannattaa laittaa kuviinsa blogin osoite tai jotain jos ei tykkää et joku ottaa kunnian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna, ISO kiitos sinulle kun tulit kertomaan! Kävin kurkkamaassa profiilia ja onhan tuo todella raivostuttavaa. Sen virheen aikoinaan tein, etten omia vesileimoja kuviin laittanut, mutta jatkossa viisaampaana täytyy ottaa tuo systeemi ehdottomasti käyttöön! Ja vielä tuo, että käyttäjä on tehnyt lähes samanlaisen meiliosoitteen omia "bisneksiä" varten on kyllä aikamoista..

      Mutta kiitos kiitos kiitos vielä kerran ja huomasinkin, että olit käynyt linkittämässä hänen "kuviinsa" blogini nimeä, josta en todellakaan voi kiittää tarpeeksi ♥ Ihana, että teidänlaisia ihmisiä on vielä olemassa!

      Poista
  13. Jos saisit valita tällähetkellä vuittonin lompakoista jonkun (n.600€ maksavan) niin minkä valitsisit? :) ja
    onko sinulla vuittonin kalenteria? Jos on niin mitä olet tykännyt? :)

    Itse ajattelin ostaa jonkun lahjan itselle tavoitteiden saavuttamisesta yo kirjotuksissa, mutta valinnanvaikeus iskee kalenterien, huivien, lompakkojen ja meikkipussukoiden kanssa..! :D

    Blogisi on paras! Ihana tyyli ja ihana sinä<3 et varmaan paljasta instagram tiliäsi jos sinulla sellainen on, mutta aina voi kysyä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, tätä ei tarvitse kauaa miettiä nimittäin uuden lompakon hankinta on ollut mielessä jo pidemmän aikaa :) Tällä hetkellä suosin kovasti Empreinte-nahkaa ja se uusi galet sävy on miiiieletön! Vastaavasti myös Vernis on himoittanut ja siinä se samainen sävy. Mallina suosin tällä hetkellä tuota zippyä.

      Tuollainen uurastuspalkinto on kyllä hyvä idea! Pistää varmasti tsemppaamaan entistä enemmän ;) Kerrohan kun loppu häämöttää, että mihin päädyit, olisi kiva ihan mielenkiinnosta tietää, hihii :)

      Ja kiitos muuten kauniista sanoistasi, tällaiset lämmittää mieltä aina.. ♥

      Poista
  14. Moikka! :) sulla on ihana blogi ja aivan upea tyyli! <3 löysin blogisi vasta hiljattain ja luin sen alkuun asti, niin paljon inspiraatiota! Huomasin kuitenkin että et ole postannut pitkään aikaan, aiotko jatkaa postailua vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Voi että, kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi ♥ Kiva kuulla, että olet saanut inspistä ammennettua tästä pikkuruisesta blogistani :) Olen ollut ihan tietoisesti nyt hieman taka-alalla kaikenlaisen elämän myllerrysten keskellä ja jos totta puhutaan, ei samanlaista paloa ole tähän blogin väkertämiseen löytynyt mitä se joskus on huipussaan ollut.. Se varmasti on myös viimesimmissä postauksissa näkynyt, joten olen katsonut parhaakseni pitää hiljaiseloa etsien sitä uutta kipinää taas tähän touhuun ja ottaa aikaa itselleni.

      En kuitenkaan sano ei koskaan, joten uskallan jo luvata, että kevään paremmalla puolella aijon ottaa itseäni niskasta kiinni ja palata taas näihin hömppäjuttuihin! Tämä on kivaa puuhaa silloin kun intoa löytyy ja se varmasti välittyy myös lukijoillekkin, kun ollaan täysillä mukana! Olen vähän sellainen kaikki tai ei mitään tyyppi :)

      Mutta ihana kuulla, että sieltä löytyy ainakin vielä joitain jotka postausta odottelevat ♥ Se jaksaa antaa uutta paloa tähän touhuun ja tsempata jatkamaan siitä mihin blogi aikoinaan jäi. Nämä tsempit tulevat siis todella tarpeeseen kun koko homma alkaa maistumaan puulta ;D Kiitos kiitos kiitos ja mahtavaa kevään jatkoa!

      Poista
    2. Moikka, tosi kiva että vastasit! :) jään innolla odottamaan tulevia postauksiasi, toivottavasti löydät bloggaamisen ilon taas :) Tsemppiä sinulle paljon ja ihanaa kevättä <3

      Poista

Suositut tekstit