keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Golden goddess

Viime aikoina olen kehitellyt pienimuotoisen pakkomielteen kullanvärisistä sandaaleista. Lieneeköhän osasyynä se, että olen jo useammassa blogissa nähnyt kuinka nätisti kultaiset sandaalit tuovat asuun "sitä jotain", kuinka ne sopisivat kuin valetut uuden villitykseni, puuterisen maksihameen kanssa yhdisteltäväksi.

Päässä kehittelin jo muutamia asukokonaisuuksia, joihin kultaiset sandaalit yhdistäisin ja vakuutuin todella niiden monikäyttöisyydestä! Enää puuttuukin sen hyvän mallin löytyminen. Hyväksi todetut Sam Edelmanin sandaalit olisivat niin upeat kultaisinakin, mutta tullien takia hieman emmin tilaamisen kanssa.

Löytyisiköhän juuri vastaavanlaisia muiden nettikauppojen tarjonnasta? Mikäli teillä on jäänyt mieleen jokunen, vinkkejä saa rohkeasti laittaa kommenttiboksin puolella tulemaan :)

16 kommenttia:

 1. Heippa! Tässä yksi ehdotus, paljon edullisemmat ja silti aitoa nahkaa ;)
  Asokseltahan ei tule ees postareita :)

  http://www.asos.com/New-Look/New-Look-Gladice-Gold-Woven-Leather-Flat-Sandals/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2882048&cid=17170&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Gold

  Kannattaa katsoa muutkin sandaalit läpi! Itse tilasin omat kultaiset sandaalini viime kesänä Asokselta pilkkahintaan ja ovat olleet ihan älyttömä hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti vinkistäsi Anne! :) Muistelinkin kun joskus taannoin ihastelin niitä sinun Asoksen versioita ja taisivatpa ne käydä omassakin ostoskorissa, jostain kumman syystä vaan jätin tilaamatta. Virhe! Kieltämättä myös nuo yllä mainitut eivät kovinkaan niiden toisten rinnalla kalpenisi, hmm.. ;)

   Poista
 2. kylläpä nuo näyttävät hyvältä! muakin alkaa himoittamaan kultaiset sandaalit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Edelmanin olisivat aivan mielettömät! Harmistus sentään, kun niitä ei taida mistään lähempää löytyä, että tulleilta pystyisi välttymään :/

   Poista
 3. Heippa! Osaatko sanoa kuinka sam edelmanin sandaalit vastaavat kokoa? Minuakin on himottanut nama kengat eri väreissä, mutta en ole uskaltanut tilata, kun palauttaminen on hankalaa ja en ole ollut varma koosta... Minulla on 39 jalka, mutta en tiedä pitäisikö tilata koko 9 vai 8,5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Liina!

   Mielestäni sandaalit vastaavat täysin kokoaan! Itse nappasin, jopa olosuhteiden pakosta puoli kokoa pienemmät, kun omaa kokoani ei silloin näyttänyt löytyvän. Ihme kyllä, myös puoli kokoa pienemmät osoittautuivat täysin sopiviksi, joskin liikkuma tilaa ei juurikaan jää, mutta eipä tuo kauheesti haittaa! Pääasia, etteivät pikkvarpaat irvistele yli reunojen ;) Joten mielestäni voit valita ihan luottavaisin mielin sandaaleista oman kokosi! :)

   Poista
 4. Löysin vinkistäsi ne Les Tropeziennesin sandaalit,jotka muistuttavat aika paljon näitä niin niitä näyttäisi olevan Spartoolla myös kultaisena;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, ne olivat ihanat! Etkai vaan sortunut niihinkin? ;) Itse hieman puntaroin niiden kanssa, kun en ole varma onko tuo pinta mattaista vai kiiltävää.. Tarkat on kriteerit ;D

   Poista
 5. Näiden halpisversioita kannattanee etsiä Lindexistä- itse etsin alkukesästä ja ostin ne, koska eivät juurikaan mitään maksaneet mutta törkeen kivan näköset, ja yllätyksekseni myös hyvät jalassa! :) Pientä lisää niihin toivat strassit jotka sopii musta kultaan ihanasti! Kantsii käydä katsomassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ehdinkin vinkistäsi kurkkaamaan Lindexin nettikauppaan ja nuo strassit kyllä sopivat kultaisen kanssa kuin nakutetut, ihanat! :) Tämä hätähousu tosin ehti tehdäkkin jo tilausta eräistä, joten nyt jänskätetään mitä se postipoika tuo tullessaan ;)

   Poista
 6. Hei olen ihan varma että näin sinut eilen summer heatissa? :) Louboutinit jalassa ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tuolla valitettavasti ollut, joten kukakohan kaksonen siellä on käynyt bailaamassa, hih ;) Loubbarit tosin kelpaisivat tällekkin neidille!

   Poista
 7. Hey,

  I really love your blog und your style! But unfortunately I don't speak finnish so I think it would be great if you could also blog in english :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Carina!

   I would love to write in English, but my knowledge of English is so poor :/ So sorry! :(

   xx,
   S

   Poista
 8. Mmm a love these shoes really !
  But for me They are a litte bit too expensive ;/

  Lot of love !
  www.twowayto.blogspot.com

  VastaaPoista

Suositut tekstit