perjantai 22. helmikuuta 2013

Here are my cuties!

Postaus piti toteuttaa jo toissapäivänä, mutta niin siinä vaan kävi, että viime postauksen jälkeen tämä tunari onnistu läikyttämään kahvit suoraan näppisten päälle. Pidin sormet ristissä ja toivoin, että kuivumisen jälkeen se suostuisi jälleen yhteistyöhön ja niin suostuikin, tosin hepreaksi :D Muutama näppäin oli ilmeisesti jäänyt pohjaan ja niimpä se itsekseen kirjoitteli stooriaan enkä mahtanut sille yhtikäs mitään :D Voehan..

No nyt on uudet näppikset alla ja rauha maassa ja mikä parasta pääsen esittelemään teille vihdoin pienen kenkäkaappini täydennyksen! Tosiaan keskiviikkona sain varsin mieluista postia UPS:in ukoilta ja lukuisten pikku kääreiden alta paljastui tämännäköistä..
Ja tittidii puuterinväriset rusetti kaunottarethan ne siellä! En vain malttanut olla tilaamatta näitä alunalkaen sovitukseen, mutta saatuani paketin ja tossukat käsiini en enää halunnut luopua niistä. Tosin rinnalleen sandaalit kaipaisivat ruskettuneita kinttuja eikä kalkkilaivankapteeneja, sillä tuo vaalea puuteri ei juurikaan imartele valkoisia jalkapöytiä ;D

Täytyy tähän väliin sanoa etten ole eläissäni saanut tilausta näin nopeasti! Laitoin tilausta menemään viime viikon perjantai-iltana ja viikonlopun takia paketti oli lähtenyt matkaan vasta maanantaina, mutta silti herkullinen punapaketti odotteli oveni takana jo keskiviikkoaamuna! Eikä muuten tulleet edes Expressillä ;)
Valentino flip flop, color; Dove grey
Lisäksi Valentinolla oli ilmainen toimitus, liekö väliaikainen vai pysyvä, mutta se loppujen lopuksi sinetöi ostopäätökseni. Ilmeisesti myös palautus on ilmainen, joten jos tilaaminen kutkuttaa niin miksei! En ole juurikaan ollut varvastossujen ylin ystävä ja tästä syystä omistankin ainoastaan yhdet varvastossut entuudestaan. Nämä olivat siis kaivattu lisä myös sandaalivalikoiman puolelle.

Ja kuinka on tuon söpöyden laita? Tämän tyttömäiseksi tai suloisemmaksi ei sandaalit voi enää mennä! Ehdin testaamaan sandaaleita jo pikaisesti farkkujen ja vaalean bleiserin kaveriksi ja voih, ihastuin näihin ikihyviksi 
Joten kesä ja kuivat kadut, saa tulla! Minä ja sandaalit ollaan valmiina ;) What do you guys think?
Näihin herkkupaloihin makoisaa perjantai-iltaa kaikille!

32 kommenttia:

  1. Onpa ihanat söpöläiset <3
    Lisäksi materiaali ainakin näyttää likaa hylkivältä, joten noilla luulisi voivan tallustella rennosti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin olen menettänyt sydämeni täysin näille söpöläisille, hih ♥ Se näissä taitaakin olla hyvä juttu, että materiaali tosiaan on likaa hylkivää, eikä tarvitse jokaista askelta varoa :)

      Poista
  2. Näille löytyy vain yksi sana: u-pe-at! Tosi nätit, oon kade. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höpsis, ei tarvitse olla! :) Mutta upeat ne ovatkin ♥

      Poista
  3. Ihanat!!!! Otitko normaali kokosi ja onko hyvät jalassa? Niin kelpais mullekin ja joudun vakavasti harkitsemaan :)
    Mun muovi burberryt on vaan aika ikävät jalassa, eikä sitä tajunnut sovittaessa...ei huvittaisi enää kotiuttaa yhtään epämukavaa kenkäparia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan! ♥ Otin täysin omaa kokoani vastaavan ja nappiin meni. Materiaali on pehmeää ja taipuisaa eli ovat todella mukavat jalassa! Täällä ollaan tepasteltu olkkarin ja vessan väliä nämä jalassa enkä kyllä löytänyt yhtäkään poikittaista sanaa mukavuudesta ;)

      Annan siis täyden suosituksen sandaaleille! Ja tosiaan itsekkin pelkäsin materiaalin puolesta, sillä näyttivät kuvissa aikamoisilta muovipaloilta, mutta eih :)

      Poista
  4. Kaunis punainen paketti ja vielä suloisemmat varvastossut <3 Kelpaa odotella kesäisiä säitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen paketti oli suorastaan laittoman herkullinen :) Näillä tosiaan kelpaa odotella sandaalikelejä! ♥ Täällä ollaan otettu sandaalit jo varaslähtönä koekäyttöön, tosin ainoastaan olkkarin ja vessan väliä tepastellen :D

      Poista
  5. Mulla on myös tommoset rusettiläpsyttimet ;) ne vaan on Ted Bakerin mallistoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, Ted Bakerin rusettisandaalit olivat myös suloiset! Ehdin niitäkin muutamaan otteeseen ihailla :)

      Poista
  6. Söpöt ja nuo ovat jo melkein klassikot.
    Ja kiehtovaa tässä on tuo mahdollisuus tilata myös Valentinon sivuilta - mahtavaa!
    Nuo toimitusajat ovat välillä pelottavankin nopeita. Olen parhaimmillaan saanut Matchesin tilauksen seuraavana päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän ne ovat! Ja mielestäni se onkin loistava juttu, että yhä useampi nettikauppa on ruvennut toimittamaan Suomeen! Tosin tuosta ilmaisesta postimaksusta en ole niinkään varma oliko se hyvä vai huono juttu.. Täytyy varmaankin laittaa jatkossa Valentinon sivu boikottiin :D

      Ja minä kun luulin, että Pradan lähetys (4päivää) oli nopeaa toimintaa, mutta tuo seuraava päivä kuullostaa hiukan uskomattomalta!

      Poista
  7. Niin söpöt ja ihanan väriset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Niin söpöt, että melkein nukun ne kainalossa! ♥

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Väri kieltämättä on niin loistava kuin olla ja voi! Ja varsinkin tällaiselle nuden rakastajalle ne ovat oikea silmänilo :)

      Poista
  9. Voi kun ihanat ja niin söpöt noi rusetit<3

    VastaaPoista
  10. Onpa kerrassaan söpöt! Munkin vaatekaapissa olis tilaa tuollaisille ;) Kerro sitten ovatko hyvät jalassa vai tuntuuko "jäykiltä", itse olen vähän sitä pohtinut.

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! ;) Täällä ollaan huumauduttu tuosta söpöydestä niin kovin, että kokoajan tekisi mieli pidellä läpsykkäitä käsissä, hih. Lisäksi viime aikoina on tullut ahkerasti tepasteltua tossukat jalassa pitkin asuntoa ja voin rehellisesti kertoa, että ompa kerrassaan mukavat varvastossut! Materiaali ei ole lainkaan kovaa ja jäykkää vaan päivastoin pehmeää, sekä joustavaa mikä tekee käytöstä mukavaa!

      Rohkeasti vaan tilaamaan mikäli kovin houkuttelevat :) Varoitan tosin etukäteen, sillä näitä ei edes raaski palauttaa! ;)

      Poista
  11. voisitko tehdä välillä sellaisia postauksia missä kirjottaisit jotain et vain esittelisi tavaroitasi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tottakai voin, mutta mistä haluaisit minun kirjoittavan? :) Muotiblogia kun kirjoittelen niin on sanomattakin selvää, että täällä tullaan ihastelemaan laajalti niin ostoksia,vaatteita kuin kaikkea muutakin pinnallista.

      Jos kuitenkin kaipaat laajempaa elämänkirjoa suosittelen kääntymään lifestyle-blogien puoleen :/

      Poista
    2. Niin no mahtaako elämääsi kuulua edes muuta kuin nämä pinnalliset jutut ja tämä blogi..? Pistää miettimään :)

      Poista
    3. Kääks! Mistä arvasit? Siksihän mä muotiblogia kirjotankin, joten hyvin päätelty ;)
      Kirjoitan muotiblogia=elämäni on yhtä muotishowta ;D Loogista!

      Poista
    4. Siksihän näitä blogeja kirjoitetaan, koska lukijoita riittää. Henkilökohtaista tilitystä voi sitten etsiä muualta, muotiblogi käsittelee muotia eli vaatteita, kenkiä, asusteita jne. Aatemuoti ja vaatemuoti ovat kaksi eri asiaa. =)

      Poista
    5. Juurikin näin! Nykyään bloggaaminen on levittäytynyt niin laajalti, että jokaiselle löytyy varmasti omanlaista mielenkiintoista luettavaa. Joku kaipaa muotijuttuja, toinen taas tahtoo lukea tavallista duunarin arkea lifestyle blogien muodossa :) Mielestäni on siis hyvin ahdasmielistä ajatella, että blogissa näkyy koko bloggaajan elämä, kun blogini kategoriaan ei edes kuulu henkilökohtaisen elämäni rieputtelu. Korvaani taisi siis herähtää ainoastaan pieni ilkeilyn maku :)

      Poista
  12. Anonyymit ovat ehkä juuri siksi anonyymejä, että tuntemattomuuden takaa on hyvä ilkeillä. Samaa olen huomannut muissa blogeissa. Nimettömien kommentoijen mielestä jopa tietyt puheenaiheet pitäisi julistaa pannaan, koska nimim. Anonyymi (kuka milloinkin) pahastuu...kai sulla on kristallipallossa tuoreet patterit, että tiedät mistä milloinkin et saa kirjoittaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Ei henkilöllisyyttä - ei vastuuta. Tai niinhän sitä luullaan.. Itse lukaisin kerran eräästä blogista, että pidempiaikainen vainooja (anonyymi) oltaisiin saatu kiinni ja vastuuseen. Tästähän rapsahti mukavat sakot hänelle kunnianloukkauksesta, sekä pidempiaikaisesta häiriköinnistä/kotirauhan rikkomisesta. Terve järki on siis sallittua myös blogimaailmassakin, nimellä tai ilman ;)

      Hah, naurahdimpas ääneen viestiäsi lukiessa ;D Tuoreet patterit löytyy, mutta on kai hyvä kirjoitella päättömänä itsekkin, eipähän kadulla sentään hypätä kurkkuun kiinni ;)

      Poista

Suositut tekstit