perjantai 8. helmikuuta 2013

Pradan Saffiano Tote jälleen saatavilla!

.. nimittäin tässä vaaleanharmaassa sävyssä josta aikoinaan itsekkin unelmoin kun puntaroin vaalean- ja tummanharmaan Saffiano Toten välillä. Lopulta päädyin tummanharmaaseen clay greyhin, joka kuitenkin sai joulun alla uuden kodin liian pienen koonsa vuoksi. Myöhemmin kuitenkin huomasin, että suurimmassa koossa oleva clay grey oli jatkuvasti loppuunmyyty ja niinpä olen kärkkynyt laukkua haukan lailla, mutta täydennyksiä ei meinaa tulla..

Noh, eilen taas tuttuun tapaan aamukahvin lomassa kävin kurkkaamassa valikoimaa ja huomasin, että muutama sävy oli tullut täydennyksenä kokoelmaan, nimittäin tämä vaaleanharmaa pale grey, sekä kaunis cornflower blue.
Prada Saffiano Tote BN1802, pale grey
Olin jopa unohtanut kuinka kauniilta tuo vaaleampi versio näyttää. Voi pojat! ♥ Laukun oikean sävyn voit nähdä mm. täältä! 
Tässä teille siis vinkkinä ketkä olette tuon sävyn perään kuolanneet ;)

8 kommenttia:

 1. Vaikka teinkin jo tämän kevät/kesän laukkuhankinnan, pähkäilen jo ensi vuoden valintaa, onko se juuri tämä ihanuus vai LVn Alma Vernis kuviossa, vaaleimmassa sävyssään... :) Onneksi tässä on vielä "hetki" aikaa pähkäille kumpaan päädyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi H, ihastelinkin tuoretta laukkuhankintaasi ♥ Samainen kaunotar on kutkuttanut itseänikin monesti, yleensä aina kesällä :)

   Ihme kyllä Almakin on monesti ihastuttanut, vaikken koskaan Alman ylin ystävä ole ollutkaan. Tämäkin varmasti riippuu pitkälti siitä miten laukun yhdistää. Tyylitaiturit todella saavat sen näyttämään hyvältä vaikka hiukan laatikolta se on omaan silmääni aina näyttänyt, hih ;D

   Mutta Alma vaaleimmassa sävyssä, voiko sen kanssa mennä edes pieleen? ♥

   Poista
 2. Tuo laukku olisi niin ihana! <3 Kiva kuulla taas sinusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin.. Huhheijaa ♥ Olisiko jopa nätimpi kuin aikaisempi tummanharmaa? Voin kertoa, että tämä versio kutkuttaa tällä hetkellä niin kovasti, että yritän pysytellä Pradan nettikaupasta kaukana! ;D

   Poista
  2. Hankala valita kumpi on ihanempi, tämä vai se tummanharmaa.. Tykkään molemmista tosi paljon<3

   Poista
  3. No siinäpä vasta pulma! Molemmat kun kotiuttaisin ihan ilomielin ;)

   Poista
 3. kuinka paljon tuo kyseinen laukku maksaa? ja mistä sivulta saisi ostettua helpoiten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :)

   Tällä hetkellä suurin koko maksaa 1550euroa + postit 20euroa päälle ja koon pienempi 100euroa vähemmän. Hitsivie kun juuri ehtivät ottaa hinnankorotuksen voimaan!

   Itse olen aina tilannut Pradan omasta nettikaupasta sillä olen kokenut sen nopeaksi ja luotettavaksi nettikaupaksi :) Joten suosittelen tilaamaan suoraan sieltä! Muista nettikaupoista en valitettavasti osaa sanoa :/

   Poista

Suositut tekstit