perjantai 18. tammikuuta 2013

The perfect clutch

Tuli tuossa Fashiolistalla törmättyä jo aiemmin varsinaiseen kaunottareen, joka on tässä muutaman päivän ajan pysytellyt visusti mielessäni. Kyseessä on Sofia Coppolan upea luomus Vuikkarille, Slim Monogram clutch. 

Malli on vanha ja tietääkseni Coppolan mallistoa ei enää ole saatavilla, joten ihan visusti haaveilun puolella pysytään ;) En vain mitenkään pystynyt pitämään tätä pääni sisällä joten teillekkin se oli näytettävä, sen verran harvinainen herkku kun on kyseessä!
Tällä hetkellä minulla ei ole käytössä kuin yksi ja ainut clutchini, Eva clutch. Onhan se pieni juu, mutta "ulkoilu" laukuksi se passaa hyvinkin. Joku varmasti muistaakin tuon YSL Belle Du Jourin, joka syksyllä sai uuden kodin. Siinä vasta tilava ja loistava clutch olikin!

Välillä olen jopa haikaillut sen perään, mutta sävy siinä ei ollut sitä oleellisinta "minua". Mutta tässä, tässä vasta kaikki kohdallaan olisikin (hyvin perusteltu eikö;) harmi vaan, että tuon käsiin saaminen on yhtä todennäköistä kuin löytää neula heinäsuovasta;D mutta ainahan saa unelmoida eikö? Löytyykö kenties muita tästä kaunokaisesta haaveilevia?

16 kommenttia:

 1. Täällä ilmoittautuu yksi haaveilija;) Mä jostain tuon bongasin viime vuonna ja olisi kyllä juuri täydellinen! Vuikkarin sivuilla on minusta tuota samaa mallia mustana ja kultaisena,jos en ihan väärin muista! Se mustakin olisi ihana,mutta yli tuhannen euron hintakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä jotenkin muistelin, että laukusta oli saatavana juurikin tuo musta ja kultainen! Näistä sävyistä kumpikaan ei minuun juurikaan iske, tosin niinkuin tuossa toiseen kommenttiin vastasinkin nudena sen voisin napatakkin ♥ Ja tuo hinta, noh.. aivan liian paljon pelkästä clutchista vaikka täydellinen onkin!

   Poista
 2. PERFECT ♥ Onpa se kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan täydellinen! Itsekin tuota olen joskus ihmetellyt, ihana!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin! ♥ Harmi vaan ettei tuota taida ihan kovin helposti käsiinsä saada..

   Poista
 4. Eikö sua kyllästytä tuo monogrammi kuosi kun se on jo niin kulunut..? Kaunis laukku kyllä, mutta ei tossa kuosissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään! :) Onhan se vähän kulunut juu, mutta eiköhän tätä nykyä ihan Damier Azurit ja Ebenetkin ole..

   Yksivärisenäkin passaisi! Mustana ja kultaisena tuota löytyikin, mutta kumpikaan ei ainakaan tähän likkaan iske. Nudena tosin voisin sen napatakkin :)

   Poista
 5. Anonyymi: Tiedän kyllä ja mun puolesta olkoot! Jos ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin tonkia toisen yksityisasioita niin siitä vaan ;D

  VastaaPoista
 6. http://www.huuto.net/kohteet/louis-vuitton-kolikkokukkaro/252388485

  Jos et oo vielä huomannu nii nyt on huutiksessa sulle jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, tämä ahkera huutislainen on kohteen jo havainnut ;) Harmi vaan, että kyseessä on kolikkokukkaro eikä avainpussukka. Näin ollen pussukasta ei löydy D-rinkulalle tyypillistä ketjua, jolla sen olisi voinut laukkuun kiinnittää :(

   Joten etsinnät jatkukoon! ♥

   Poista
  2. Oho en tajunnukkaa ollenkaa :/

   Poista
 7. http://www.tori.fi/uusimaa/Kayttamaton_YSL_Belle_De_Jour___laukku_5453008.htm?ca=18&w=1

  Täydellinen ois toi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Ihan täydellinen kieltämättä ♥ Kylläpäs sitä rupesi taas haikailemaan tuota kaunotarta! :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Niin on! ♥ Niin ihana ja saamattomissa.. Nyyh :(

   Poista

Suositut tekstit