torstai 17. tammikuuta 2013

Asukuvia viime viikolta

Ulkona on ihan mieletön sää! Aurinko paistaa ja tällä hetkellä tuo sää näyttää vähintääkin siltä, että kevät olisi pian tulossa. Mitä on säätiedotteisiin luottaminen, niin kevättä ei täällä meillä ihan vielä taideta nähdä. No auringosta en kuitenkaan pääse juurikaan nauttimaan (muuten kuin ikkunan läpi) sillä täällä sitä makoillaan kipeenä peiton alla kääriytyneenä.

Lisäksi mulla on mennyt oikeanpuolimmainen hartia niin jumiin, etten juurikaan pysty kanniskelemaan mitään painavaa mukanani tuon sietämättömän kivun vuoksi, joka säteilee takaraivoon saakka. Mistä se johtuukin, että kaikki tulee aina samaan aikaan? Ei auta geelit, eikä hieronnat ja veikkaankin, että hartia on niin pahasti tulehtunut ja vaatii lääkärikäynnin. Hyvästi siis treenit!
Blazer/ Zara, Shirt/ Zara, Pants/ Zara, Rain boots/ Valentino
Tytöt puhuivat, että akupunktiosta voisi olla hyötyä. Mua suorastaan kammottaa koko ajatus olla voodoo-nukkena ja vieläpä neulat pystyssä.. mutta jos siitä tosissaan on apua niin onhan sitä kokeiltava. Ennen kuin vaivun epätoivoon tämän kiviniskan kanssa. Osaisiko joku mahdollisesti kertoa tuosta tarkemmin? Auttavatko ne tosiaan lihasjännityksen poistamisessa? 
Bag/ Prada Saffiano tote (BN1802)
Nyt kuitenkin itse aiheeseeen eli viime viikon takaisiin asuihin. Niitä ei täällä ollakkaan hetkeen nähty. Musta on tullut ihan mielettömän laiska asujen kuvailija. Johtuu varmasti pitkälti myös siitä, että viime aikoina olen ollut varsin laiska pukeutuja, pukeutunut siihen yhteen ja samaan villapaitaan päivittäin. Epäilen, ettei kukaan halua nähdä kuvia siitä :D

Viime viikolla lounastettiin ystäväni kanssa keskustassa ja olihan sitä kaapista kaivettava jotain siistiimpää päälle kuin ah aina niin mukavat nukkaiset villapaidat;D Valitsin nopeaa ja helppoa, bleiserin ja siistin sifonkipaidan. Toimii aina! 
Watch/ MK, Bracelet/ LV Luck it!
Sellainen asu viime viikolta. Nyt finrexiä napaan ja hömppä sarjat pyörimään! Oletteko muuten katsoneet Texasin seurapiirisäpinää? Sopivan hömppää näille päiville, ehdottomasti kipeenä olemisen paras puoli kun voi oikeimpa luvan kanssa katsoa mitä ihmeellisempiä ja päättömämpiä sarjoja.. :D

Ihanaa ja aurinkoista torstaipäivää kamuset!                                    

38 kommenttia:

  1. Asusi on aivan ihana! Nuo pienet kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä ihan täydellisen!

    Upeaa aurinkoista pakkaspäivää sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen :)

      Ja pirtskat pakkaspäivän toivotukset toivotan sinulle myös sinne! ♥

      Poista
  2. Ihana asu :) Ja pikaisia paranemisia sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! :) Ja pipi on jo melkein selätetty, ainakin pahimmasta on selvitty! Nyt täytyy vain odotella kuumeettomia päiviä, jotta tämä salihullu pääsee purkamaan energiaansa ;)

      Poista
  3. Täältä löytyy tuo sama paituli ja voi kuinka hyvältä se näyttääkään navybleiserin kanssa! Kaunis asu :) Sain vihdoin itsekin bleiserin metsästyksen päätökseen. Tuota malliakin silloin kokeilin, sinun päälläsi nuo olkarypyt eivät näytä yhtään hölmöltä mutta minulle ne eivät sopineet ollenkaan, onneksi löysin lopulta täydellisen kultaisin napein varustellun bleiskan ilman mitään härpäkkeitä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan Jonnaa tässä, minunkin päällä nuo olkarypyt näyttivät...no aika epämääräisiltä.. Pidin jakkua laput kiinni kaapissa viimeiseen palautuspäivään asti ja onnistuin sillä välillä löytämään minulle paremmin sopivan version. Sinun päällä S tuo kuitenkin on ihana!

      Poista
    2. Voi vitsi Jonna, muistan tuon bleiseridilemman! Tämän bleiserin jälkeen valikoimiin saapui lähes identtinen navybleiseri juurikin ilman noita epämääräisiä härpäkkeitä, i remember! ;) Kiva, että toinen versio oli sinulle sopiva ja sait bleikkujahdin päätökseen ♥

      Valkoinen pusero lähti samalla kertaa matkaani, kun vakuutuin sen ja bleiserin yhdistelmästä. Ja nuo röyhelöt, ne ovat niin suloiset!

      Poista
    3. H, Voi kurjuus! Onneksi sait kuitenkin bleiserin palautettua ja uuden paremman tilalle :) Minulla nuo härpäkkeet ei juurikaan esiin tulleet, uskon, että johtunee tuosta suhteellisen ruumikkaasta yläkropastani;D Sulautuivat sinne liiankin hyvin.. ;D

      Poista
  4. Mä suosittelen vyöhyketerapiaa. Itellä helpottaa sillä niska ja pääkivut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuullostaa.. hienolta! Ainakin nimikkeestä päätelleen ;) Täytyykin lukaista googlesta, mikä vyöhyketerapia pitää sisällään! Kiitos vinkistä!

      Poista
  5. Ihana tuo pusero ja kiva nähdä pitkästä aikaa asua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! :) Tosiaan, välillä on kiva laitella asukuviakin, vaikka talvi on pitkälti mennyt samoissa vetimissä. Se ei ole ihan parasta inspiraation aikaa ;D

      Poista
  6. Kaunis asu! Itse suosittelen hotjoogaa, saunaa, hierontaa ja stressin hallintaa. Myös magnesiumin puute voi aiheuttaa selkäkipuja, itsellä ainakin on niin ollut, silloin kuin urheilin tosi paljon. Eli vahvaa magnesiumia vaan napaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sanna! :)

      Hei tuo hotjooga on mainio, sillä se löytyy meidän omalta saliltakin! Empäs ole ennen tullut ajatelleeksi tuota. Täytyykin yrittää järkätä viikonlopuksi paikka tunnille :) Myös magnesiumin puute oli uusi juttu mulle. Saimpas hyödyllisen infopaketin, kiitos! ♥

      Poista
  7. Magnesium on loistavaa ja joko akupunktiota tai osteopatiaa. Itse pelkäsin hullun lailla akua mutta siitä on ollut apua vaikka mihin. Suosittelen kovin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magnesiumiakaan en tullut ajatelleeksi, mutta täytyy varmaankin kipaista apteekin kautta sitä hakemaan :) Akusta mulla on pitkään ollut aikamoiset ennakkoluulot, mutta siinä vaiheessa kun niska huutaa hosiannaa niin sekään ei tunnu enää pelottavalta.. Kaikki keinot on käytettävä. Menee helposti koko päivä pilalle tuon jomotuksen takia :(

      Poista
  8. Jos sulla on vatsa kunnossa, ota kolmen päivän tulehduskipulääkekuuri olkapäähäsi. Kolme tablettia päivässä. Aamulla päivällä ja illalla. Toivottavasti pian helpottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ansku!

      Jostain kumman syystä kommenttisi oli mennyt roskaposti-osioon, enkä näin ollen tajunnut edes kurkkaista sinne kommenttiasi julkaisemaan :( Mutta tosiaan, särky häipyi kuin ihmeen kaupalla muutaman lööbailu vapaapäivän, sekä särkylääkkeiden ansiosta :)

      Poista
  9. Ihanainen asu niinkuin aina ;)
    Paranemisia sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jennifer kun aina piristät päivääni kommentillasi ♥ Täällä ollaan jo melkein paranemaan päin, tuota hirmuyskää lukuunottamatta :)

      Poista
  10. Teetkö päätteellä töitä? Minulla itselläni säteilee hiirikäsiongelmat aina olkapäähän ja päähän asti. Välillä koko oikea puoli kropasta tuntuu aivan jumiselta ja nauraminen, jopa hengittäminen sattuu. Ja saattaa kestää pitkiäkin aikoja. Kannattaa käsipainon kanssa tehdä liikkeitä niin, että pyörität painoa käsi suorana ympyrää - en tiedä ymmärsitko, mutta ko. liike auttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      En tee päätteellä töitä, mutta kyllä siinä tulee istuttua muutenkin.. ehkä vähän liikaakin, joten jumitus on voinut saada alkunsa siitä mitä todennäköisemmin :/ Jumitus tuntuu välillä niin sietämättömältä, että meinaa itku tulla. Töihinkään ei ole ihan heti asiaa.

      Ymmärsin kys.liikkeen, josta naurahdinkin kun mieleeni tuli salilla pyörinyt mummoille suunnattu keppijumppa. Taitaa olla meikäläisen paikka siellä ensi kerralla :D

      Poista
  11. Sun asut on aina ihan älyttömän kivoja!!! :)

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva asu! Sun asuista saa aina itsellekin inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kaunis kiitos! ♥ Olipas hirmu kiva kuulla :)

      Poista
  13. Suosittelen lämpimästi akupunktiota. Minulta on neulottu käytännössä kokonaan pois migreeni ja saan sillä myös helpotusta leukanivelongelmiini. Leukanivelongelmani äityivät yllättävän pahoiksi, ennenkuin löysin kunnollisen akupunktiota antavan fysioterapeutin ja olin todella hämmästynyt kuinka suuren avun jo ensimmäinen kerta toi. Kivutonta akupunktio ei kyllä todellakaan ole, ei edes minulle, joka en ihan pienestä koe hätkähätäväni, että se toki täytyy pystyä kestämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa K!

      Kiitos kun jaoit kokemuksesi :) Kuullostaa ihan mielettömältä, miten paljon hyötyjä akusta todella on.
      Täytyy ottaa ensi viikolla selvää mahdollisista toimipisteistä, joita tästä lähistöltä löytyy ja kysellä vielä lisää itse operaatiosta :)

      Poista
  14. Täydellinen asu kaikkine kultasomisteineen <3

    VastaaPoista
  15. Todella upea asu!! :) Sulla ei oo tullu yhtään "kunnon" talviasua, esim. talvitakin kanssa? Olis kiva nähdä sellainen asu! Sitä odotellessa...kohta alkaa jo kevät..:D

    xx <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kovasti <3 Ja totta puhut, ei kyllä olekkaan! Täytyy yrittää saada ensiviikon aikana sellainen hommattua! :)

      Poista
  16. Tämä on kyllä aivan täydellinen asu, kaikki asussa on just eikä melkein! <3 Muistatko yhtään (tai lukeeko paidassa), mikä tuon valkoisen Zaran paidan nimi on? Zaran nettisivuilta kun ei tätä enää löydy :( Jos ikinäkoskaan aiot luopua tästä, niin mä kyllä olisin valmis ostamaan ;) Ihan ehdottomasti upein paita, minkä aikoihin olen nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos Hanna-Reettasein <3 Kurkkasin paitulin sisään enkä ainakaan sisäpuolelta löytänyt minkäänlaista mallin nimeä :( Mutta hetken tässä mietiskeltyäni muistin, että n. viikko takaperin näin näitä paituleita Aleksanterinkadun Zarassa! Kannattaa ehdottomasti soittaa ja kysäistä, paita voi olla lähempänä kuin luuletkaan! :) Pidän sinulle peukut pystyssä! ♥

      Poista
    2. Oijoi hirmuisen suuri kiitos vinkistä! <3 Täytyy ehdottomasti soittaa sinne ja kysäistä asiaa, voi toivotaan parasta että lykästää paidan suhteen!:) On kyllä ihan mahtavaa, että siulla on tällainen blogi, josta saa suunnattomasti inspistä pukeutumiseen, ja vieläpä hyviä vinkkejä, mistä samantyyppisiä vaatteita saa!;) Meillä onkin paikoin hyvin samanlainen vaatemaku; itsekin rakastan yli kaiken jakkuja ja kaikkea tyttömäistä pitsi- ja röyhelöjuttuja sekä herkkiä leikkauksia, ja värimieltymyksetkin meillä on aika samantyyliset!:) Kivaa alkavaa viikkoa ja kiitti vielä vinkistä!
      Ainiin ja sit vielä, jos voisin taas kopsata ja tulostaa siulta yhden noista siun kynsikuvista, niinkuin silloin joskus aiemminkin olen kysynyt ja tehnyt?:) Mulla on nimittäin vajaan parin viikon päästä taas kynsihuolto, ja ne aikaisemminkin ihastelemani siun kynnet olis taas hakusessa!;) Kuvan kanssa olis taas vähän helpompaa mennä kynsihuoltajan pakeille kertomaan mitä haen. Voin sitten linkkailla, mitä ollaan aikaiseksi saatu, heh!;)

      Poista
    3. Höpsis ilman muuta minä sinua autan jos suinkin voin! ♥ Hei ja piti sitä sanoman, että löysin (aika varmasti) lapusta REF-koodin, joka helpottaa vietävästi myyjä tyttöstä mikäli meinaat liikkeestä paitaa tiedustella! :) (8075/105/712) Kannattaa ainakin kokeilla ;)

      Ja voi kiiitos sunnattomasti, tällaiset palautteet on parhautta ja saa aina suupielet nousemaan! ♥ Tosin sitä ei saa unohtaa, että teistä ihanista lukijoista blogini koostuu ja se on ehdottomasti tämän touhun suola :) Kiitos, että saan aina ihmetellä kuinka sydämellisiä ihmisiä sieltä löytyykään <3 Ja kynsikuvat ovat vapaata riistaa, eli ei muuta kuin nappaamaan! Kynsistä vielä vinkkinä, eli kannattaa käydä Facebookista kurkkaamassa kynsilaittajani Agnes Orumaan galleriaa, sieltä löytyy mielettömästi ihania kynsiä, jopa minunkin veistoksia ;)

      Tsemppiä vielä paidan etsintään ja tulehan ihmeessä linkkaamaan uusista kynsistäsi! Niitä jaksan aina ihastella ;)

      Poista
  17. Tosi kiva asu niinkun aina!:) sun kuviin muuyem törmää tosi usein instagrammissa kaikilla fashion käyttäjillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Voih, ihan totta? Meikäläinen on kyllä noista instagrammeista ihan pihalla kun en vielä sovellusta omista ;D

      Poista

Suositut tekstit