lauantai 17. marraskuuta 2012

Look what I just found!

Heti perään toinen kenkä postaus, mutta ei se mitään! Tämä vinkki oli nimittäin pakko tulla jakamaan kaikille teille kenkä fanaatikoille, joiden mieli kenkien suhteen risteilee ennemmin jo kesän- kuin talvipuolen jalkineissa ;) 

Kuka voisi unohtaa tuota jo liian pitkään kestänyttä etsintä rumbaani nuden värisistä kiiltonahkaballerinoista joita yritin tuloksetta etsiä ihan joka kolkasta? Etsintää on näkynyt niin Mistä nudet kiiltonahkabaltsut? kuin Tory Burch Eddie-postauksessakin. Kaikesta huolimatta ballerinat jäivät hankkimatta, sillä niitä "oikeita" ei löytynyt sitten mistään.
Kuva: Lainattu
Mulla kävi ihan mielettömän hyvä tuuri, sillä Burcheja etsiessäni törmäsin sattumalta Nordstromin nettikauppaan ja voi pojat mitkä tossukat mua siellä odottivat! Ballerinojen etsintä on vihdoin kantanut hedelmää ja olen vakuuttunut siitä, että tästä ei ballerina enää parane! Vai voiko joku väittää muuta? ;)

Jottei tämä olisi liian hyvää ollakseen totta niin tottakai pieni mutka täytyy matkasta löytyä. Arvaatteko mikä? No tullit, tullit ja tullit.. Ei voi olla todellista. Eikö kauniita asusteita tosiaan löydy mistään muualta kuin EU:n ulkopuolelta? Ehdin kertaalleen jo leikkiä ostoskorin kanssa ja 75 euron kenkiin tuli päälle vielä toiset 75 euroa sisältäen tullit, sekä postimaksut. Ohhoh! Tätä hankintaa saa todella miettiä..

(PS. Reva-mallin etsintä jatkukoon.. Olin mennyt sitten hätähousuna hosumaan meilin kanssa ja melkein ehdin jo maksamaan ballerinat, kunnes tajusin lukea sähköpostin uudestaan. Revaa oli tällä hetkellä saatavana omassa koossani ainoastaan hopeisella ei kultaisella logolla.. Kultalogoisia versioita saapuu Cottonille lisää vasta keväällä :/ Puuh!)

16 kommenttia:

  1. Found ja kiiltonahkablatsut. Sinuna käyttäisin hieman aikaa tekstien tarkastamiseen ja oikolukemiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista! Muutama kirjoitusvirhe taisi tekstiin sujahtaa. Lauantai-iltaan kirjoitusvirheet sallittakoon, liian vakavasti ei kannata ottaa ;)

      Poista
  2. oijoi kun oon kateellinen... oon just noita samaisia töppösiä katsellut haikaillen netistä mutta vielä en ole saanut aikaiseksi tilata kyseisiä ihanuuksia itselleni :) ehkä sitten kun vuodenajatkin sopii paremmin noille kenkien käytölle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nuo on kyllä kieltämättä aikamoiset.. ♥ Ei vaan houkuttaisi maksaa 150euroa kengistä, joiden todellinen hinta on puolet vähemmän ainoastaan tullien ja muiden postimaksujen takia :/

      Tuo ulkomuoto kyllä puhuttelisi.. ;) Voi olla, että itsekkin satsaan näihin vasta myöhemmin!

      Poista
  3. Pikku vinkki: Ebay (com tai co.uk) sieltä löytyy kaikkea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi en tullut edes ajatelleeksi :) Sieltä voisi tosiaan ballerinaa löytyä! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  4. Sorry mutta otsikko on vieläkin pielessä:
    Look what I just found - EI I'm.
    Ja en ole eka ano.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloin äsken itsekkin tuota otsikkoa katsomaan :D Ei pare illalla enää kirjoitella, on meinaa aikamoista kielioppi mössöä ;) Kiitos korjauksesta! Nyt on vaihdettu!

      Poista
  5. 75 euroa ei oo paha unelma ballerinoista, mutta 75 euroa tulleista on jo ihan liikaa :/
    Nätit on kyllä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeassa olet! :( Olenkin kuumeisesti miettinyt näiden kohtaloa, ennenkuin joku vinkkasi ebaysta! Täytyy tehdä pientä kierrosta sinne jospa vaikka saisin kengät tilattua sieltä ilman tyhmiä hintaa nostattavia tullimaksuja :)

      Minä ainakin ihastuin.. ♥

      Poista
  6. Hei,
    löysin blogisi eilen illalla ja olen niin koukussa, ihana tyyli sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa H!

      Kiva kun olet löytänyt tänne :) Aina on mukava saada uusia lukijoita! Tervetuloa ♥

      Poista
  7. Löysitkö silloin mustat nilkkurit? Biancossa vastaavat tarjouksessa 39,90 e. Norm 70 e. Malli nettisivuilla New lonnie boot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan kävin tekemässä kierroksen ja testailemassa teidän suosittelemia malleja, mutta jostain syystä mikään ei oikein sopinut mun jalan mallille :/ Biancon versioita en käynyt katsomassa, mutta nyt taitaa olla oiva syy käydä testailemassa kun kerran ovat noin hyvässä alessa.. :)

      Poista
  8. Moi! Liityin just lukijaks ja pakko kertoa, miten hirrrmusesti tykkään sun tyylistä! Täys kymppi sille ja jään ehottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Roosa! Olipas mukava kuulla, kiitos kovasti! Ja toivottelen sinut tervetulleeksi ♥ Toivottavasti viihdyt! :)

      Poista

Suositut tekstit