lauantai 24. marraskuuta 2012

Asu 23/11/-12 sneak peek

Huh, tulin juuri lihaskunto-tunnilta ja voi taivas mun jalat huutaa hoosiannaa! Kävin jumpan jälkeen tekemässä salilla vielä erikseen treenit laitteissa ja ottaa se kyllä ihan eri tavalla lihaksiin kun tunneilla tehdyissä liikkeissä. Kuntosaliharjoittelu on parhain tapa muokata kehoa, mutta viime aikoina tuo salilla raudan nostelu ei ole oikein innostanut ja siitä syystä olen laiskasti kiertänyt salin kaukaa ja loikannut suoraan ryhmäliikuntatunneille ;)

Ensi viikolla sitten niskasta kiinni ja viikon treenit puoliksi niin salia kuin ryhmäliikuntatuntejakin. Eilen sain myös ongittua fastin protein puddingia suklaanmakuisena, joka on ollut tähän asti loppu ihan jokapaikasta! Ja on muuten niin hyvää, ettei tämän herkkusuun hammasta edes kolota :) Nyt kuitenkin höpöttelyt sikseen ja eilispäivän asuun;
Boucle jacket/ Mango, Shirt/ Zara, Pants/ Dr.Denim/ Scarf/ LV
Ja nyt kun olen innostunut näistä sovituskoppi kuvista niin ei muuta kuin pökköä pesään! Tosin kuvasaldosta jäi mulle käteen ainoastaan tämä kuva ja loput päätyivät roskakoriin, joten here you go :D

Saappaina mulla oli Valentinon kumpparit ja laukkukin jäi muhimaan julkaisukelvottomiin otoksiin.. Noh, parempi tuuri ensi kerralla! Nyt toivottelen teille kivat illanjatkot! :)

6 kommenttia:

  1. Vuittonin huivi on vaan niiiiiin ihana ! Itse aion kyllä hankkia sen kesällä taikka jossain vaiheessa, täytynee vaan säästää siihen ensin.. ;)

    Löysin blogisi vähän kuin sattumalta pari viikkoa takaperin ja täytyy sanoa että pidän todella paljon tyylistäsi ! Se on inspiroinut tosi paljon.. hankintalistalla on vaikka ja mitä ! :D blogisi pääsi kirjanmerkkeihin ps. i love fashion seuraksi. :)

    Kirjoitat välillä myös treenaamisesta, olisi kiva joskus kuulla vaikka viikko-ohjelmasi, ja tee ihmeessä postaus kuvien kanssa fastin protein puddingista ! Sitä on paljon mainosteltu.. Olisi kiva kuulla mm. miten suhtaudut treenaamiseen, treenaatko hyvän olon tunteen vuoksi vai kasvatatko lihaksi kiinteytätkö, treenaatko jonkun tekemän ohjelman mukaan yms.. :)
    Olisi myös mukava nähdä kaikki merkkilaukkusi samassa postauksessa.. ;)

    Uusia postauksia odotellessa ! Ja ehdottomasti suosittelen blogiasi ystävilleni ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin toivotaan treenipostauksia kun niitä olet aiemmin jo lupaillutkin :) Treenivaatetuksesta, treeniohjemasta ym ym !!

      Poista
    2. Olipas ihan hirmuisen ihana kommentti! ♥ Kiitos, sait niin minun suupielet nousemaan!! :)

      Treenamisesta olen saanut paljon kyselyjä ja nyt kun olen taas saanut rytmistä kiinni, voisin ehdottomasti postauksen treeniin liittyen väsätä piakkoin! Tällä hetkellä määränpäänä on niin hyvä olo, kuin kiinteytyminenkin ja jos hyvä tuuri käy minut saattaa muutaman vuoden päästä nähdä kisalavoillakin.. Katsotaan katsotaan ;)

      Ihana kuulla, että olet saanut noin paljon inspiraatiota itsellesi! ♥ Vai pitäisikö sanoa, että suhteellisen huono juttu.. ainakin lompakon kannalta, hih ;) Tulipas otettu olo, kun kerroit lisänneesi blogini Lindan blogin seuraksi.. Hui! :)

      Toivottavasti pysyt matkassa mukana pidempäänkin ja uusia postauksia on toivottavasti luvassa pikapikaa! ♥

      Poista
    3. Anonyymi: Kiitos kovasti mielenkiinnosta! Ja edelliseen vastaukseeni nojaten, nyt kun treeni-ispiraatiota on taas tullut niin täytyy takoa kun rauta on kuuma! Eli yritän saada pian postauksen aiheesta tehtyä! :)

      Poista
  2. Hei, mitä huulipunaa tai -kiiltoa sinulla on näissä kuvissa? Sävy näyttää todella upealta. :)

    Ja kiitos inspiroivasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Huulissa minulla on räiskyvän pinkki huulipuna Make Up Storelta, sävy Pretty Baby ja päällä Lorealin Glam Shine (6 hours) sävyssä 112 "Keep the sweet" huulikiilto. Tässä kuvassa en ole pohjustanut huulia, mutta muissa kuvissa minulla on vielä huulipunan alla pieni sipaus peitepuikkoa vaalean sävyn aikaansaamiseksi :)

      Olipas mukava kuulla, kiitos! ♥

      Poista

Suositut tekstit