sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Mulberry huivi esiin!

Voiko joku kertoa voiko tää olla enää mahdollista? Juuri kun olin toipumassa tuon oikean silmän silmätulehduksesta niin mitä vielä.. silmätulehdus on nyt myös vasemmassa silmässä! En kestä! Hauskinta tässä on se, että oikea silmä ei ole vielä kunnolla edes parantunut eli voisi sanoa, että tällä hetkellä mulla on silmätulehdus molemmissa silmissä! (Eipä ole muuten mikään kaunis näky) Onneksi mulla nyt näihin silmiin aika vahvat voiteet niin kehtaa edes ensiviikolla mennä töihin..

Täällä ollaan muuten vietetty aika rauhallista sunnuntaita. Eiliset työkaverin läksiäisetkin jäivät väliin tämän himskutin räkätaudin takia :( Empä ole ennen näin sitkeää tautia sairastellut. Toivotaan, että ensi viikko oisi parempi ja pääsisi varovasti salillekkin kokeilemaan kevyttä treeniä :) Sitä on ollut ikävä! Nyt näytille päivänasua, jossa piipahdin ihastelemassa uutta tulevaa talvitakkiani;
Scarf/ Mulberry, Watch/ MK, Bracelet/ Holly & Whyte
Siivouksen yhteydessä kaivoin vanhan vanhan Mulberry huivini esille, jota pääsen vihdoin käyttämään.  Olen odotellut pikkuisen kylmempiä säitä sen käytölle ja koska olen oikea vilukissa niin mielestäni nyt on mitä parhain ajankohta sen käytölle! Voi että rakastan tuota huivia! Oletteko ikinä törmänneet vastaavanlaiseen huiviin joka vannomatta sopii ihan kaiken kanssa? Minäpä en! :) Siksipä annan kaiken kunnian tälle ruskaväriselle luottohuivilleni <3

Huivin kaveriksi nappasin tuoreen uutukaisen, palmikoidun hennesin neuleen. Täksi syksyksi olen ehtinyt kerryttämään jo aikamoisen palmikkoneule-kokoelman, vaikka alku syksystä valittelin omistavani neuleita pyöreän nollan verran. Nyt niitä on kertynyt sitten senkin edestä!
Knit/ H&M, Shoes/ Zara, Denim/ Lindex
Useimmiten jalkaani päätyvät Dr.Denimin mustat farkut, mutta nyt kaipasin kipeästi tummansinisiä farkkuja valkoisen neuleen kaveriksi. Koska asusteissa oli kultaisia yksityiskohtia nappasin jalkaani Lindexin farkut joiden lahkeissa roikkui kivat kultaiset vetskarit.

Ja vielä mitä tulee talvitakin etsintään totesin, että melkein kolme vuotta sitten ostamani Zaran shampanjanvärinen untisikka vetelee niin viimeisiään, että taitaa olla pikimmiten roskiksen paikka sillä :/ Mutta onneksi olen löytänyt melkein identtisen ehkä jopa hitusen kivemmankin! Muutaman kerran olen käynyt takkia mallailemassa ja sovittelemassa, mutta vielä se ei ole matkaan lähtenyt. Tänään viimeisen kerran ajattelin käydä sitä katsomassa ihan senkin vuoksi kun se niin kovasti mielessä kummittelee, joten saas nähdä käykö toteen "kolmas kerta toden sanoo" :)
Nyt ei muuta kuin ihanan aurinkoista syyssäätä sinne ja minä se pistän tuumasta toimeen ja lähden ihastelemaan takkia jälleen :) Palataan huomenna ja katsotaan lähtikö takki tällä kertaa mukaani ;) Mukavaa sunnuntaita!

20 kommenttia:

  1. Laita kuvaa sitten uudesta takista, jos nappasit sen mukaasi ;)

    VastaaPoista
  2. Mitä matskua toi neule on? :) Näyttää kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään ihan hirmuisesti tuosta löysästä ja lötkömäisestä matskusta! <3 Materiaalilappuseen kurkattuani näyttäisi se olevan 100% Akryylia :)

      Poista
  3. Aivan ihana tuo neule! Onko sitä H&M:n nettisivuilla, olisin kiinnostunut hankkimaan samanlaisen? :)

    Frida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan löytyy ja näyttäisi löytyvän vielä alennuksen kera!! :)
      http://www.hm.com/fi/product/04729?article=04729-B#shopOrigin=SA

      Poista
  4. Vastaukset
    1. No eikös olekkin!! Palmikkoneuleisiin ei kyllästy sitten ikinä :)

      Poista
  5. Ihana neule <3 Kiva kun oot taas täällä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer!! Ja ihana olla taas täällä <3

      Poista
  6. Ethän ole käyttänyt meikkiä tulehtuneessa silmässä? Niistä se tulehdus pääsee leviämään toiseenkin silmään.. Se on kyllä sellainen pirulainen, josta on vaikea päästä eroon!
    Terveisin tällä hetkellä myös silmätulehduksesta hiljalleen toipuva. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallanko myöntää nimittäin sen etikettivirheen olen mennyt tekemään :( No älä muuta sano! Oikean silmän parantumisessakin meni melkein viikko.. mitenhän on toisen silmän laita :( Perhana sentään!

      Kääk parantumisia sinne, eiköhän tästä pian eroon päästä ;)

      Poista
  7. Onko kyseessä mahdollisesti sama zaran untuvatakki joka sinulla jo on mutta vaaleanharmaana? Se on aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh onko heille tullut samaista takkia taas? Tämä uusi löytöni ei tällä kertaa ole Zarasta, mutta kylläkin melkein identtinen! Sävy puolestaan on ehkä hiukan hiukan lämpimämpi kuin edellinen ja takkiin kuuluu myös ohut vyö :)

      Zaralla on kyllä joka vuosi aivan ihania talvitakkeja ♥

      Poista
    2. Kyllä vaan, näin takin jo useita viikkoja sitten zarassa ja värinä kaunis vaaleanharmaa ja hintakin oli sama eli 99,95! :)
      Kuuluuko löytämääsi takkiin kenties huppu - jos kuuluu niin taidamme olla samaa takkia hakemassa!

      Poista
    3. Oi kuullostaa ihanalta! :) Olen aina tykännyt tästä Zaran untsikasta ihan hirmuisesti, harmi kun en ole siitä ikinä sen parempaa huolta pitänyt niin rupeaa nyt rapistumaan joka kulmasta :/ Takkiin ei kuulu huppua, eli sen verran pidän sinut vielä jännityksessä ja ehkäpä huomenna paljastan uuden takki ihanuuden täälläkin <3

      Poista
  8. Hei mistä toi sun huivi on ostetttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on ostettu parisen vuotta sitten Mulberryn omasta liikkeestä, Fabianinkadulta, Helsingistä :)

      Poista
  9. Hei, kiinnostaisiko sinua myydä tuota huivia? Oon sitä kovasti yrittänyt joka puolelta etsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti en vielä toistaiseksi halua huivista luopua, vaikkei mulla sille kovin paljon käyttöä ole, mutta mikäli tulen toisiin aatoksiin laitan sen vaikka tänne blogin puolelle myyntiin! :) Veikkaan, että huiveja tulee syksymmällä taas Helsingin Mulberrylle, joten kannattaa olla valppaana! :) Tsemppiä huivietsintöihin!

      Ps. Kannattaa vielä kurkata huutiksen puolelle. Hämärästi muistelen, että ainakin viime vuonna tarjonnassa oli paljon samaisia huiveja! :)

      Poista

Suositut tekstit