maanantai 23. heinäkuuta 2012

Navy sinistä kultaan yhdistettynä

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille ja terkut sateisesta Helsingistä! Taisi selvästi olla liikaa tuo kolmen päivän helleaalto.. ;) Noh sehän ei mieltä masenna! Tänään mulla alkoi virallisesti työt loman jälkeen, mutta vielä tämän ja huomisen päivän viettelen vapaata ihan kotosalla ja keskiviikkona toivon mukaan pehmeä lasku arkeen aamu viiden herätyksellä.. jeps!

Niinkuin viime postauksista voi havaita minulla on tällä hetkellä menossa aikamoinen buumi sinistä, valkoista ja kultaa kohtaan. Nudetkin ovat väistyneet näiden tieltä ainakin näin hetkeksi ja välillä on kiva pukeutua hieman tummempiin totutun vaalean sijaan. Voi jo fiilistellä hieman ihanan ja pimeän syksyn tuloa..... Mutta nyt katsastus asuihin;
Blazer/ H&M, Shirt/ Lindex, Trousers/ H&M, Shoes/ Zara, Bag/ Prada
Inspiraationa päivänasuun oli ehdottomasti Michael Kors kelloni päävärit. Kulta, sekä navy sininen. Uudesta hennesin bleiseristä sain molemmat samalla kertaa ja voi kuinka hyvin tuo Linnun käsikoru sulautui asun väreihin, kuin nappi silmään! En voisi tyytyväisempi olla ostoksestani. Kannatti siis ehdottomasti lähteä hakemaan kauempaakin :) 

Mustaan Lindexin pemplumtoppiin hurahtaneena kävin hakemassa seuraavana päivänä samaisen paidan myös puhtaanvalkoisena. Puhtaanvalkoisen ja tummansinisen yhdistelmä on aivan lyömätön.. Tykkään ehdottomasti sen kontrasteista ja valkoinen tuo samalla siihen tietynlaista raikkautta.
Watch/ Michael Kors, Bracelet/ Cailap by bloggers, Linda Juhola
Okei nyt lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon ettei näitä housuja tulla näkemään muutaman postauksen jälkeen enää pitkään aikaan. Ovat tainneet tulla jo liian tutuiksi kaikille, hih :) Mutta minkäs teet kun ovat niin täydellisen sävyiset ja malliset, että valehtelematta sulautuvat asuun kuin asuun!

Hakusessa olisi vielä tummansiniset täydellisesti istuvat denimit, jotka valitettavasti kuuluvat ehdottomasti vaatekaapin kulmakiviin ja minulta vielä puuttuvat. Osaisitteko suositella jotain tiettyä merkkiä jolta löytyisi ne perfect jeanssit? Liu Jolta olen kuullut hyvää mutten ole vielä heidän housujaan koskaan testannut. Onko kokemuksia?
Laukusta vielä sen verran, että olen tämän mallin todennut niin hyväksi että taidan tietää etukäteen jo tulevan joululahjatoiveeni. Eihän siihen ole enää kuin alle puoli vuotta..... mutta kannattaahan näitä jo ruveta miettimään, eikö? Vaaleampi tai musta versio tästä.. mmm!

Ja vielä Neverfullin ebeneen poiketen kun olette niin ahkerasti sitä kyselleet niin laukku on tulossa tällä viikolla myyntiin huuto.netin puolelle! Tarkemmat infot ja muut laitan vielä tänne ennen kohteen julkaisua. Olkaahan kuulolla! ;)
Tämä likka rupeaa pikku hiljalleen laittamaan salikassia ja protskujuomia valmiiksi ja suuntaa pumppiin. Olen totaalisesti löytänyt tämän lajin ilon uudestaan ja tällä hetkellä siellä käydään n. kolme kertaa viikossa. Pakko on yrittää hyödyntää vielä näitä vapaapäiviä tuohon salilla käymiseen, kun tahti tulee kärsimään töiden alkaessa :/

Ei muuta kuin palaillaan kamuset!<3

34 kommenttia:

  1. Moikka! Ihana tää sun tyylis kyllä! :) missä sä työskentelet , ku puhelet tuossa et työt alkaa :) mikset ota ollenkaa kuvaa missä näkyy myös kasvot :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Voi miten kiva kuulla, kiitos kovasti! :) Työskentelen vaatteiden parissa mutta siitä ei sen enempää :) Kasvottona bloggailen sen takia koska haluan ainakin vielä toistaiseksi pitää yksityisyydestäni tiukasti kiinni. Aika näyttää jos uskaltaudun paljastamaan kasvoni lähitulevaisuudessa ;)

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Tykkään varsinkin tuosta topista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Polaliina! Se tosiaan on todella yksinkertainen, mutta silti siinä on sitä jotain! :)

      Poista
  3. Täydellinen asukokonaisuus jälleen kerran, S! :) Missäs välissä olet tuon kellokaunokaisen kotiuttanut? Sopii kyllä asuusi paremmin kuin hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana!<3 Kellon hankin jo hiukan ennen lomaani, mutta en ole sitä oikeastaan ulkoiluttanut vielä kertaakaan tuon liian suuren rannekkeen takia :( Huomenna täytynee marssia kultasepänliikkeeseen pienennyttämään sitä kun lomalla en sitä vielä ole saanut aikaiseksi ;-)

      Poista
  4. Öm, onkos tuo kello hiiieman liian iso sulle??xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai no onko! Se suorastaan putoaa mun kädestä, koska kyseessä on miesten kello. Aika saamattomalla päällä olen lomani aikana ollut kun en ole saanut aikaiseksi raahautua kultasepänliikkeeseen pienennyttämään ranneketta :)

      Poista
  5. Aivan ihana blogi ja tyyli! Sun blogistasi tuli heti ehdottomasti yksi lemppareista, niin samanlainen maku sinulla on! :) Rupean ehdottomasti lukemaan. Mukavaa loppukesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtava kuulla, lämpimästi tervetuloa tänne!<3 ja kiva kuulla, että siellä pidetään! Oikein mukavaa loppukesää myös sinulle säistä huolimatta! :)

      Poista
  6. Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoista lähtien ja tämä on kyllä aivan lemppari! Ja muuten, pieni kärkkyminen onnistui ja vihdoin löytyi pientä kokoa noista samaisista housuista, joita olen sinulla kuolaillut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, että täältä löytyy alkuperäisiäkin lukijoita! ♥ Joskus olen miettinyt, että mahtaakohan heitä löytyä ollenkaa vai ovatko kaikki hypänneet kesken kaiken mukaan :) Kiva, että sait omasi! Nää pökät ovat aivan ehdottomat lempparit olleet tänä kesänä! :)

      Poista
  7. Hei, tulipa vielä mieleeni, että voisitko tehdä postausta siitä, millaisen asun muodostaisit valkoisten farkkujen ympärille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisten farkkujen ympärille rakentaisin asukokonaisuuden melkeimpä samalla tavalla kuin nytkin noiden vaaleiden housujen ympärille. Yritin bongailla kuvia netistä ja varsinkin tähän ihastuin kovasti!

      http://withloveshmon.files.wordpress.com/2012/06/allinwhite02.jpeg

      Vaaleansininen kauluspaita, valkoiset farkut ja korot. Toisena vaihtoehtona haluaisin hempeän nuden yläosan, sekä nudet ballerinat.
      Myös mieltä kutkuttaisi esim. valkoiset farkut, puhtaanvalkoinen paita, tummansininen bleiseri ja nudet korot! Jos kaipailet vielä lisää vaihtoehtoja niin laittaisitko viestiä tuohon sähköpostiin niin yritän kehitellä sinulle kollaaseja valkoisista pökistä! :) Voin myös yrittää lisätät niitä tänne bloginkin puolelle!

      Poista
    2. Voi kiitos tästä oli paljon apua! Olen monilla ihaillut valkoisia housuja, mutta itsellä niistä tulee mieleen vain yläaste ja vähemmän imartelevat yhdistelmät:D Uskaltauduinpa kuitenkin kotiuttamaan sellaiset eilen, joten saa nähdä pääseekö vielä käyttöönn saakka..

      Poista
    3. Mahtava kuulla jos musta tosiaan oli apua! Jos todella kaipaat vielä jotain valkoisiin pökiin liittyen tai muutenkin niin ota vain reippaasti yhteyttä meilitse! :)

      Poista
  8. Aivan mahtava asu taas kerran!! :) missä koossa oma toppisi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! ♥ Oma toppini on koossa XS. Tämän topin kokohaarukka on suhteellinen löysä, joten kannattaa ihan huoletta napata yksi koko pienempi kuin yleensä :)

      Poista
  9. Täällä yksi hyvinkin innokas ostajaehdokas odottelee, milloin laitat laukun myyntiin ;) Osaatko sanoa yhtään tarkemmin, että laitatko sen loppuviikosta vasta vai nyt ihan lähipäivinä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa! Toivottavasti huomenna olisi aurinkoinen sää niin saan otettua kuvat laukusta! Jos saan kuvat otettua huomenna siinä tapauksessa laukku tulee huomen illalla huutiksen palstoille! ;) Laitan aivan varmasti vielä tarkemmat tiedot ennen julkaisua tänne! :)

      Poista
    2. Haha pahoittelen jo etukäteen, että kyselen jatkuvasti ! :D Mutta et meinaatko tänään vielä laittaa laukkua huutiksen puolelle vai meneekö jollekkin muulle päivälle ? :)

      Poista
    3. Moikka!

      Saa kysellä! :) Tänää en ehtinyt kuvia laukusta ottamaan, mutta aivan varmasti tällä viikolla laukku menee huuto.netin puolelle. Tarkkaa päivää en osaa vielä sanoa. Täytyy etsiä kuitit sun muut liput ja laput, jotta osaan kertoa tarvittavat tiedot kohteeseen! Yritän saada laukun laitettua ennen viikonloppua. Promise you! :)

      Lisätietoja tulossa ennen julkaisua, joten maltathan vielä ;) Ei vaan mahtava kuulla, että siellä odotetaan noin innokkaina!

      Poista
  10. Olen ihaillut jo pitkään sun rusketusta! Kun tämä Suomen kesä ei niin aurinkoinen ole ollut niin saako sinulta kysyä, että miten saat noin upean sävyn ihoosi. Käytätkö itseruskettavaa vai käytkö solariumissa vai oletko niin onnekas, että on luonnostaan noin upean värinen iho?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin valitettavaa kuin se onkin omaan tämän suomalaisille tyypillisen "kalkkilaivankapteeni" ihosävyn, eikä siihen sävyyn auta edes kalliimmatkaan tökötit, enkä rehellisesti sanottuna ole koskaan pitänytkään itseruskettavista :/ Viime talvena kävin suht tiuhaan tahtiin solkussa ja vielä pitkälle kesään mulle on pientä pohjaa siltä ajalta jäänyt.

      Näin kesäaikaan olen yrittänyt ottaa omaa aurinkoamme aina vaan kuin mahdollista ja pienen pohjan saatuani olen muutamana iltana levitellyt kicksin omaa itseruskettavaa (jota oli aivan pakko testata ystäväni suosituksesta..) ja sehän oli aivan loistava! Antaa aidon näköisen päivetyksen, sekä hintalaatu-suhde pelittää loistavasti :)

      Poista
  11. Hei sellaista kyselisin, että minkä kokoinen tuo Pradan laukku on? Oletko ollut tyytyväinen kokoon? Itse himoitsen tuota myös, Pradan sivuilla kun on niin monenkokoista samanmoista, ota niistä nyt selvää sitten:D Mahtuuko esimerkiksi läppäri?:) Itse kun kannan mukanani aina puolta omaisuutta:D
    -Ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ida!

      Oma Pradani löytyy tämän linkin takaa, sieltä löytyvät myös tarkemmat mitat:

      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/top-handles/BN1786_NZV_F0572

      Olen ollut laukkuuni ihan supertyytyväinen, tosin suuremman koon olisin ottanut jos silloin heidän valikoimissaan olisi ollut saatavilla. Olen kärkkynyt nyt tuota suurinta kokoa, mutta se on ollut jo 1,5kk loppuumyyty joten saas nähdä tuleeko ollenkaan :( Tästä minun mallistani on nykyisin kyllä saatavilla suurinta kokoa, mutta toisella kertaa haluaisin sen hieman "pehmeämmän" version laukusta.

      Tämänkin tajusin vasta laukun tilattuani (juuri näiden miljoonien eri totejen takia hitsivie!), että laukusta on saatavana tämä kova laatikkomallisempi versio (minun), sekä hieman pehmeämpi kasaanpainuvampi versio :) Läppäriä tosin voi olla hieman hankalampi kantaa mukana tuossa pehmeämmässä versiossa, joten kannattaa olla todella tarkkana tilausvaiheessa!

      Poista
  12. tää asu on kyllä niin täydellinen että! :)

    VastaaPoista
  13. Ihana bleiseri ! Voi, oletko ostanut sen lähiaikoina, mahtaakohan vielä löytyä henkkamaukan liikkeistä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleikun olen ostanut n.kuukausi sitten hennesin netistä ja silloinkin tämä oli ainut jäljellä oleva koko :( Mutta muutama lukijani on myös kärkkynyt bleikkua heti aamutuimaan ja saanut oman koon itsellensä, joten tämä linkki kirjanmerkkeihin

      http://www.hm.com/fi/product/98561?article=98561-B#article=98561-B

      ja aamulla katsomaan niin voi olla onni mukana ;) Liikkeissä tätä ei ainakaan enää löydy sen verran vanha kappale kyseessä :/

      Poista
  14. Liulta tarvitsee ottaa pari kokoa pienempää, kuin yleensä, koska ne joustavat niin paljon. Olet sen verran siro, että monesta mallista tuskin edes löytyy tarpeeksi pientä, jotta eivät liian suuriksi käytössä lörähdä. =) Kannattaa toki käydä sovittamassa. Ovat mukavasti pyllyä kohottavia.
    Oma lempparini on CKn body farkut, joissa myös peppua kohottava leikkaus. Ne pitävät muodon hyvin, eivätkä hirveästi venähdä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan hirmuisesti tarpeellisesta infosta! Olen kuullut merkiltä paljon hyvää eri tahoilta, että pakkohan se on käydä testaamassa väitteet oikeaksi! :) Luottofarkut kun uupuvat housukaapista tuli tämä LiuJo hyvään saumaan.. CK:n farkuista en olekkaan ennen kuullut sen kummemmin kokemuksia, joten mielenkiinnolla lyön kalenteriin lukkoon farkkusovitus-päivän! Kiitos :)

      Poista

Suositut tekstit