sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Loving the style - Tamara Ecclestone

Mulla ei ihan rehellisesti sanottuna ole koskaan ollut julkisuuden henkilöitä joiden tyyliä olisin seurannut silmäkovana. Aivan vaivihkaa olen huomannut koluavani Zimbion ihmeellistä maailmaa ja kerta toisensa jälkeen päätynyt katsastamaan tämän Tamara Ecclestone neitokaisen pukeutumista ja mitä tulee hänen arkipukeutumiseen niin kyllä uppoaa ja täysillä!

Tämän nähtyäni en voinut muuta kuin huokaista ihastuksesta, kuinka rento ja yksinkertainen voi samaan aikaan olla tyylikäs? Siinä se nähdään, aina ei tarvitse sen kummempia kikkailuita saadakseen todella toimivan ja tyylikkään asukokonaisuuden.
Vaaleansiniset revityt farkut, yksinkertainen harmaa neule ja vitivalkoinen laukku, tästä on tyylikäs ja yksinkertainen asu tehty. Omaan budjettiin laukku olisi todennäköisesti vaihtunut valkoiseen Pradan toteen, joka mallinsa puolesta edes hitusen korvaisi tuota upeaa Hermestä.

Eikä ole muuten valittamista pariskunnan aika hyvin matchaavista asukokonaisuuksista ;)
Ja sinitauluinen Rolex tottakai kirsikkana kakun päällä ja nyt voi hyvin havaita mitä tulee aikaisempiin postauksiin, että tällä hetkellä tämä sini-valko-kullan raikas värimaailma ihastuttaa todenteolla!

Minkälaisia tyyli-ikoneita teiltä löytyy? Ja mites uppoaa tämän neitokaisen asu?

6 kommenttia:

  1. Hei S!

    Voisitko tehdä mahdollisesti jonkun postauksen hääpukeutumisesta tai siitä lähinnä, että miten sinä pukeutuisit kesähäihin? (-: Itselläni on parin vkon päästä tiedossa kyseinen juhla, eikä vaatevalinnoista ole tietoakaan!

    Olisi mahtavaa, jos ehtisit tehdä pikku postauksen tästä aiheesta. Kiitän jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni!

      Voi nyt kyllä pistit niin pahan, mutta kyllä multa taitaa tuolta takaraivosta löytyä jo eräs asuvisio kesähäiden pukeutumisesta!
      Häihin ei tainnut olla mitään tiettyä värikoodia minkä mukaan täytyisi pukeutua? Eli kaikki värit ovat sallittuja? :)

      Lupaan palata aiheeseen pikimmiten! :)
      Kiitos kommentistasi ja rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa!

      Poista
  2. Tuo on kyllä oikein nätti ja mukavan rento asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Hitsivie jos tarvittavat osaset löytyisivät vaatekaappini uumenista kokeilin asua ihan takuulla itsekkin! :)

      Poista
  3. Munkin mielestä tuo Tamara pukeutuu kivasti. :) En tiedä oletko nähnyt sitä dokkaria hänestä, jos et, niin kannattaa katsoa. Tamaralla on aika makea kenkäkokoelma ja vaatehuone on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä itsekkin katsoin sen dokkarin Tamarasta kun se tvstä tuli! Harmi että jaksoja oli niin vähän, sitä silmäruokaa olisi jaksanut katsoa enemmänkin :) Vaatehuone oli kertakaikkisen upea, eikä ollut valittamista hänen Hermes kokoelmastaan, joita näytti löytyvän kaiken värisinä ;)

      Poista

Suositut tekstit