keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Huivillinen päivänasu

Olen täysin ihastunut tähän Denim shaaliini. Viime maanantain asuun lisäsin huivin ja on se ihme miten huivilla voi saada asusta kertaheitolla täysin erilaisen. En ole koskaan oikeastaan ollut huivien ystävä, mutta viimeistään tämän asun jälkeen mielessä olisi kahmia muutama huivi kaappiin odottelemaan syksyn tuloa.

Aikaisemmin ihastelin kovasti Vuikkarin shaalia beigenä, mutta ehkä enemmän syksyä ajatellen kaipaisin tumman ja lurexisen huivin huivikokoelmaani (joka muuten on todella pieni..) täydentämään. Pitemmittä puheitta maanantain asua huivin kera;
Uutta kelloani en ole vielä päässyt ulkoiluttamaan kuin kerran sen suuren rannekkeen takia. Loman aikana homma piti hoitaa ja kello viedä kultasepänliikkeeseen, mutta lomatunnelmissa olin hieman saamaton ja lopulta homma jäi hoitamatta..

Eilen kuitenkin sain itseäni niskasta kiinni ja nyt kello on kuin nakutettu ranteeseeni. Eipä tarvitse toisella kädellä enää pitää kiinni rannekkeesta :D
Shirt/ Lindex, Pants/ H&M, Shoes/ Zara, Blazer/ H&M, Scarf/ LV, Bag/ Prada
Mitäs ootte mieltä nähtyänne alkuperäisenkin asun Navy sinistä kultaan yhdistettynä-postauksessa.
Kumpi toimii paremmin huivillinen asu vai ilman?
Nyt olisi tarkoitus suunnata treenaamaan ja sen jälkeen nauttimaan tuosta ihanasta ja aurinkoisesta säästä! Pientä ostosreissua pitäisi myös tehdä tuon "treenikaapin" täyttämistä varten. Uusia protskuja sun muita juttuja. Uusia treenitrikoitakin pitäisi käydä Stadiumilta koklailemassa. Aika treenipainotteinen päivä siis tulossa ;)

Eipä siis mitään sen kummallisempaa. Oikein aurinkoista ja ihanaa keskiviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

22 kommenttia:

  1. Kiitos muuten tuosta aikasemmasta Peplum-paita vinkistä! Painelin Lindexiin ja Voilà, siellähän niitä oli monessa eri värissä ja voi juku sentään että saa arkiset vaatteet näyttämään tyylikkäiltä kun yhdistää peplumin kanssa! Himputti, että on meikäläisestä tullut astetta tyylikkäämpi flikka sinun vinkeillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma! Itse kävin kotiuttamassa myös mustan topin ja ai että se on ihana :) tosin nyt oin lontoossa ja täällä on ihan helle, joten toppi ei kyllä tänne ainakaan tähän aikaan sovi kun kangas on niin paksua :)

      Poista
    2. Karola Vola: Aivan mahtavaa jos musta oli tosiaan noin paljon apua! No eikö! Itse olen todennut täysin saman. Pemplum toppi yhdistettynä ihan perus shortseihin yhdistettynä niin johan näyttää asu paljon "juhlallisemmalta" ja jos mieli tekee niin koruilla saa asusta vieläkin näyttävämmän! Ainoastaan mielikuvitus on rajana ;) Kiitos hirmuisesti olen todella otettu kommentistasi!

      Poista
    3. Riikka: Älä muuta sano! Tuo Lindexin toppihan on ihan täydellinen! :) ja voi sinua onnekasta! Lontoo on ihan mahtava! Oikein ihanaa reissua sinulle sinne, nauti helteistä minunkin puolesta! :) Täällä tyydytään ainoastaan uhkaavan näköisiin pilviin ja pikku kuuroihin:(

      Poista
  2. Toi kello on niin hieno, että en kestä! Tykkään ehkä vähän enemmän tästä huivillisesta asusta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIh niinhän se on<3 Nyt kun kävin sen rannekkeen vihdoin ja viimein lyhennyttämässä niin voi melkein arvata päätyykö ranteeseen melkein päivittäin ;) Huivi tuo kieltämättä kivaa lisää ihan tylsiinkin asuihin!

      Poista
  3. Tykkään asusta paljon sekä huivin kanssa että ilman huivia! :) Olen miettinyt demin-huivin hankintaa jo jonkin aikaa... tosi kiva on!! :) Ja edelleen...voi rakkaus tuota laukkua!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru jälleen kauniista kommentistasi! :) Silloin kun huivin hankin pelkäsin kovin sen vähäisiä käyttökertoja tuon sinisen värin takia, mutta päinvastoin tuo sininen on osoittautunut varsin monikäyttöiseksi väriksi! Huivista oli saatavilla myös hieman harmaampi versio joka sekin oli todella kaunis ja monikäyttöinen! Denimin sävyistä on varaa valita :)

      Täällä podetaan jo uutta laukkukuumetta.. nimittäin tuota Pradaliinia hieman tummemmassa sävyssä niin hyväksi olen sen todennut ja musta laukku uupuukin laukkukokoelmasta ;) mikäs sen parempi tekosyy?

      Poista
    2. Sanoisin,että aika täydellinen syy uuden hankintaan! :)

      Poista
    3. Naiset vievät miehet tässä asiassa ainakin 10-0! Aina löytyy hyvä tekosyy kalliille ostokselle ;) Eipä ainakaan tarvitse potea huonoa omaatuntoa kalliista ostoksesta kun sen olemassaololle on löytynyt hyvä syy :D

      Poista
  4. Ihana asu :)

    Mahtuuko tuonne laukkuun hyvin joku a4 kansio, vai mahtuuko vain ihan normaali joku a5 kokoinen kalenteri, eikä sen suurempaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Chloe! :) Laukku ei ole mikään kauhea tilaihme :/ Ainakaan tämä toiseksi suurin koko. Läppärin ja A4 sinne saa mahdutettua, mutta eipä sitten sen enempää :(

      Poista
  5. Todella toimiva asu, jälleen kerran :) Mistä olet muuten ostanut tuon peilisi ? Se näyttäisi olevan melko leveää ja korkeaa mallia ja itselläni olisi samantyylinen peili hakusessa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos M! ♥

      Peili on hankittu muutama vuosi sitten Ikeasta. Kyseessä on Hovet peili. Se todella on hyvän mallinen ja korkuinen! Kävin kurkkimassa Ikean sivuille ja näytti siltä, että peili yhä kuuluisi heidän valikoimiinsa;

      http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50038213/ :)

      Poista
    2. Voi että, kiitos kovasti ! :) Täytyy siis käväistä Ikeassa ;)

      Poista
    3. Hih ei muutakuin mars sinne ;)

      Poista
  6. Upea asu ja upea huivi! Tämä huivi on kyllä tänä syksynä saatava omaan kaappiini, ja juuri tuossa värissä. Ostoaikeita on vain hidastanut ikävä keskustelu huivien laadusta. Oletko itse ollut omaasi tyytyväinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Emma! Eikö olekkin aika herkullisen sävyinen? Itse olen myös keskustellut näiden Vuikkarien huivien laadusta eikä väittämät valitettavasti ole ihan tuulesta temmastuja :(

      Veronen sävyinen shaalini on juuri näyttänyt näitä inhottavia käytönjälkiä, mutta ihme kyllä tämä Denim versioni on pysynyt kuin uutena! Se nyt on selvää, että lurex pysyy ojossa, mutta tämä Denim joka ei sisällä yhtäkään prosenttia lurexia on pysynyt samanlaisena kuin kaupasta ostaessani!

      Kannatan siis seuraavilla huiviostoksilla hankkimaan joko tämän Denim versioisen tai Lurexin niin ei tarvitse ainakaan pettyä huivin käyttäytymiseen ihan heti :)

      Poista
  7. Mun mielestä tää asu toimii kummallakin tavalla yhtä hyvin! Sehän huiveissa ja muissa asusteissa onki kätevää, ku pienillä muutoksilla voi luoda monta eri asua! Tästä hyvänä esimerkkinä myös nuo sun vaaleat housut, jotka olet osannu yhdistää tosi monella kivalla tavalla. Näyttää samalla myös muille, ettei aina tarvi ostaa jotain uutta, ku osaa yhdistää vanhaa eri tavoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti kommentistasi N! Harmaat pökät ovat kieltämättä yksi huippulöydöistäni pitkiin aikoihin. Hauskaa miten yksi kappale voi olla muunneltavissa monin eritavoin. Aina ei tosiaan tarvitse ostaa uutta jos käyttää hiukan mielikuvitusta! :) Mutta nyt taitaa harmaiden housujen parrasvalo olla ohi, sen verran ovat viime postauksissa vilkkuneet, että taitavat tulla jo korvista ulos ;)

      Poista

Suositut tekstit