keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Roosat pöksyt ja Azuria

Kivaa keskiviikon myöhäisiltaa kaikille! Nyt sitä oltais suunnilleen viikon puolessa välissä. Omalla kohdallani tosin päivät vaan hipuvat ohitse kun tulee oltua melkeimpä aina töissä. Aamulla pistin kellon soimaan kukonlaulun aikaan ja tyhjällä masulla otin juoksumaton haltuuni, ai että miten hyvää aamutreeni voikaan tehdä! Jokunen tunti sitten palailin iltavuorosta kotiin ja rupesin jatkamaan tätä aamuista kesken jäänyttä postaustani roosanvärisistä pöksyistä, jotka eksyivät päälleni viime viikolla.

Päällä mulla oli todella vähäisellä käytöllä olleet vaaleat marjapuuron väriset Zaran pökät (kuvissa näyttää ihan beigeiltä.) Housut pääsivät käyttöön valkoiseen pemplum-paitaan yhdistettynä, joka sekin alunperin Zaran valikoimista. Kuvassa vilkkuvat beiget lempparikenkäni olen myös hankkinut Zarasta, joten koko asukonaisuus Zaran suunnalta.
Jos mietitte olenko edelleenkään päässyt yli värikkäiden housujen houkutuksesta niin en tosiaankaan ole. Olen päättänyt etsiä niitä täydellisen värisiä housuja, mutta ainakaan vielä ei ole vastaan tullut ja muuten varmana etsin vaikka kaksi vuotta, että vastaan tulevat!
Hah housubuumi rupeaa olemaan jo outin puolella, mutta minäpä se jaksan silti haaveilla niistä. Kuinka hyvältä tuon valkoisen pemplumpaidan kanssa olisi näyttänyt vaikkapa turkoosit pökät? En kestä..

Harmittaa kun kuvat antavat niin vääristyneen kuvan näiden housujen sävystä. Väri on sopivasti roosainen, joten  se on todella helposti yhdistettävissä kaiken väristen kappaleiden kanssa. Omana lempparina niinkuin kuvista saattanee huomata puhtaanvalkoisen ja "värikkäämmän" kappaleen yhdistelmä.
Kausitykkääjänä sain ihka ensimmäistä kertaa kokeiluuni, sekä ensikosketukseeni vuiskan Damier Azur-kuosisen Eva clutchin (tältä samaiselta taholta.) Te jotka olette hitusenkaa blogiani lukeneet varmasti muistatte, että toisena päivänä saatan todella tykätä tästä kuosista kun taas toisena päivänä pidän tätä kuosia ehkä jopa hiukan halvannäköisenä..

Laukusta todella voi saada elegantin näköisen jos sen osaa yhdistää oikeanlaiseen vaatetukseen. Tuo kiiltelevä krumeluuri on mielestäni todella järkyttävä tässä kuosissa, enkä tosiaan tiedä miten tämän voisi yhdistää epäonnistumatta, kun tuo laatta suorastaan huutaa huomiota itseensä. Ehkäpä yltäpäältä valkoiseen asuun? :D
Pahoittelen todella pakkopullamaista tekstiäni. Huomaa, että ajatuksenjuoksu pomppii pisteestä A pisteeseen B. Pikkaisen rupeaa jo silmäluomet painumaan kiinni - taitaa olla tämän likan nukkumaanmenoaika. Harmitti vaan niin vietävästi kun en aamulla ehtinyt tätä postausta julkaisemaan eikä sitä tuonne luonnoksiinkaan voinut jättää, joten pieni rutistus loppuun vielä :)

Aamulla painelen silmät ristissä aamuvuoroon ja sen jälkeen yritän saada postausta aikaiseksi aikaisemmin hihkaistusta yhteistyöstä johon nämä viimeaikaiset laukut liittyvät! Nyt ei muuta kuin hyvät yöt ja kuullaan huomenna! 

37 kommenttia:

  1. Hei ihana S, oletko tutustunut Veromodan housuvalkoimaan? Itse klikkailin oitis ostoskoriini nämä Wonder Color Denim Jegginit, kun kokoani tuli saataville. Liikkeessä näihin en olekaan törmännyt ollenkaan, mutta hyvin toimi ainakin omalla kohdallani toimitus verkkokaupasta. Tässä suora linkki http://shop.bestseller.com/vero-moda/jeans/WONDERCOLORDENIMJEGGING-MIX/10074142,en_GB,pd.html?dwvar_10074142_colorPattern=10074142_BURLWOOD&forceScope= Näitä samaisia housujahan löytyy myös nilkkapituisina.
    -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa R! ♥

      Voi taivas miten ihanat housut ja mitkä värit! Suuret kiitokset vinkistä täytyy ihan ajan kanssa tsekkailla näitä värivaihtoehtoja! Näin nopeasti vilkaistuani kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni burlwoodin sävyiset pökät :) Mihin ihanaan sävyyn itse muuten kallistuit?

      Poista
    2. Heippa :)

      Tilasin nuo Aluminium -väriset. Ovat himppusen vaaleammat luonnossa, kuin kuvassa, mikä on omalla kohdallani ainoastaan parempi. Olisin halunnut nuo Summer beigetkin, mutta ei ollut kokoa. Olen käynyt ihailemassa myös noita kirkkaita värejä, mutta olen sen verran arka jalka, etten ole sellaisia rohjennut itselleni kotiuttaa.. :)

      Mielenkiinnolla jään odottamaan minkävärisiin sinä päädyt, toivotaan, että kokoja tulee lisää pian ♥

      Poista
  2. Jälleen kerran ihastuttava asu! Miten ihana tyyli sulla onkaan! Muistatko minkä hintaiset pögät oli ja onko uudet? <3

    Saako kysyä, minkä alan hommissa olet? :)

    T. Liian utelias ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tässähän ihan nöyristyy.. suuret kiitokset!<3 Pögät ei ole uudet, mutta löytyvät vielä Zarasta ;) Hintaa oli muistaakseni 39,95e ja on muuten älyttömän hyvin istuvat housuset kyseessä :) Hih utelias saa olla, mutta sanotaanko näin, että kaupan alalla painellaan!

      Poista
  3. Täällä ei voi kuin huokailla taas ;)

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihana asu, mä niin tykkään tosta eva clutchista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! Minä myös! Tosin monogrammina ;)

      Poista
  5. Saako kysyä, että oletko ihan kaupan alalla töissä vai oletko suorittanut jonkun tutkinnon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen verran voin avittaa, että ihan kaupan alalla ollaan :)

      Poista
  6. Love your peplum blouse :)
    Great look as always !

    VastaaPoista
  7. Heippa!
    Löysin Nellyn tarjonnasta tällaisen

    http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/takit/nelly-trend-917/sofisticated-jacket-917169-12/

    ..tuli heti mieleen sun tyyli! :)
    Voi olla että itsekin hankin kyseisen takin, kun näyttää niin kauniille.
    Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Heidi!

      Ei ole todellista! Itse pistin eilen samaisen takin tilaukseen! :) On se vaan kertakaikkisen upea. Ehkä hitusen uskallan toivoa, että väri olisi enemmän harmaaseen taittuva, kuin lämminbeige.. Mutta oli miten oli upea se on siitä ei pääse yli eikä ympäri!! ♥

      Oikein rentouttavaa ja rauhallista juhannusta myös sinulle Heidi! :)

      Poista
  8. kuinka paljon pituutta sinulle on siunattu?:)

    VastaaPoista
  9. Teillä on kyllä tosi paljon samaa hint of luxuryn kanssa täällä blogin pulella tai miten sen nyt sanoisin hänhän suorastaa kopioi sinua :D Häiritsevääää...

    VastaaPoista
  10. Oliko noita housuja myös muissa väreissä? minulla taitaa meinaan olla samat myös ostettuna :) olivat tosi suositut, ainakin keskustassa. Housut loppuivat samana päivänä kun tulivat myyntiin mutta nyt on taas tullut lisäyksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anniina pöksyjä oli monissa monissa herkullisissa väreissä! Näistä omistani löytyy lahkeiden takaata vetskarit, eli silloin ovat varmasti samat pökät kyseessä jos ne löytyy sinunkin versioistasi :)

      Poista
  11. Anonyymi: Ehdin vahingossa poistaa kommenttisi, mutta i totally agree!

    VastaaPoista
  12. Ihana asu ja ihana Eva, voihan laukkua pitää toisin päin silloin kun laatta on liikaa tai ei halua kullan väriä liikaa esille. Itse ainakin pidän välillä monogrammi kuosista laukkuani niin päin että siinä oleva (tosin pienempi) kultainen "merkki" ei näy :) Käytän sitä meinaan usein pitkän olkahihnan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en edes tullut ajatteleeksi moista systeemiä, että näppäränä laukun voisi kääntää toisin päin! Tosi hyvä idea varsinkin jos ruudun toiselta puolelta löytyy muitakin tuota krumeluuria inhoavia ;) Ihana se Eva onkin, tosin itse olen lämmennyt mallille vain ja ainoastaan jos se löytynee monogramkuosisena.. :)

      Poista
  13. Oon vähän samaa mieltä tosta laukun kuosista, välillä tuntuu et se on liian halvan näköinen. (Ja toi hillitön kultalaatta... no joo, joku ehkä tykkää, mut mä en.) LV:n kaikista kuoseista Monogram vernis ja Monogram empreinte sen sijaan kolahtaa muhun parhaiten, niissä on sitä jotain. Mut noiden kuvan vaatteiden kans toi Azur menee yllättävän hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut itsekkin hieman erkaantuneeni noista perus monogramkuoseista sun muista. Tuntuu nykyään näkyvän katukuvassa vähän liiankin monella.. :/ Sen sijaan empreinte on myös omaa silmääni ihastuttanut ja heidän huiveistaan tykkään kovasti (vaikka laatu ei tosin ihan yks'yhteen taida mennä..)

      Ehkäpä sen Azurinkin saa menemään, jos sen osaa kantaa oikealla tavalla? Vielä ei ole meikäläisessä sen kummosempia hypetyksen vireitä aikaan saanut, mutta eihän sitä koskaan tiedä! Tulen muutenkin jäljessä näiden villityksien kanssa (mm. edelleen värikkäiden housujen metsästyksessä :D) joten eiköhän mun rintamalla kaikki ole enemmän kuin mahdollista.. :)

      Poista
  14. Kiva blogi, tykkään tosi paljon.. mutta postailet IHAN LIIAN HARVOIN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Tällä hetkellä kärsin aikamoisesta inspiraation puutteesta, joten odottelen sen tulemista ennemmin kuin lopetan blogin pitämisen kokonaan. Koitetaan skarpata! ;)

      Poista
  15. Olen odottanut kuin kuuta nousevaa postausta laukkuihin liittyvästä yhteistyöstä ! :) Inspiraatiotasi odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee tapahtumaan tällä viikolla! I promise ;) ja kyllä se sieltä pikkuhiljalleen tulee<3

      Poista
  16. Upea asu ja sinä!! Beigetkin farkut ois täydelliset tuossa asussa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Ihana!<3 Niin olisivat varmasti toimineet ;)

      Poista
  17. Älä missään nimessä lopeta bloggaamista, tää sun blogi on ihan paras, niin ihania asuja ja mielenkiintosia postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sanoistasi! :) Vielä en ole niin loppumetreillä inspiraation puutteen kanssa, että blogini laittaisin jäähylle.. Välillä vaan tarvitsee pienen "hengähdystauon" jotta jaksaa painaa eteenpäin kunnialla :) Tällaiset palautteet on tämän blogin aivan parasta antia, jotka saavat kerta toisensa jälkeen hymyn huulilleni! Silloin ymmärrän mitä varten oikeasti tätä kirjoitan :) Kiitos tsempistä Jennifer ♥

      Poista
    2. :) Jatka samaan malliin vaan! Ja jos haluut pitää hengähdystauon niin kyllä me täällä silti ollaan ;)

      Poista
  18. Vastaukset
    1. Voi kiitos Enni! :) ja äh miten olen voinut missata kommenttisi pahoittelut etukäteen vastauksen viiveestä :)

      Poista

Suositut tekstit