tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mint green

Mukavaa tiistaita kaikille! :) Aamuinen postauksen teko jäi vähän vaiheeseen, kun piti luikkia suuna päänä töihin ja blogin kirjoittelu jäi puolitiehen. Muutamat kuvat ehdin kuitenkin aamusella nappaamaan, joten ei hätiämitiä asua on tulossa pienellä viiveellä.

Monet blogini matkassa mukana olleet tuntevat varmasti läpikotaisin värimaailmani asuissa ja asusteissa, nudea, nudea ja vielä kerran nudea. Olen 100% vannoutunut nudeen verhoutuja, enkä usko, että se on jäänyt keltään epäselväksi.. (:D) Muutamaan otteeseen olen jopa uskaltautunut ihastelemaan värikkäitä pöksyjä ja vienyt kassallekkin saakka, mutta loppujen lopuksi ne ovat aina päätyneet takaisin kaupanhyllyille. Vääribuumini nousee ja laskee yhtä nopeasti kun edes ehdin sitä ajattelemaan..

Tosin tällä hetkellä väribuumini on jälleen vahvassa nousussa ja tempun tein - en voinut vastustaa tämän herkullisen mintunvihreän a-linjaisen topin houkutusta! 
Mitäs sanotte? Itse tykkään mallista ja väristä ihan hirmuisesti! Vaikka eihän tämä kappale niin kovin "värikäs"ole, mutta ainakin next level tutusta ja turvallisesta nudelinjasta. Tämähän suorastaan huutaa kaverikseen ruskettuneita kinttuja ja puhtaanvalkoisia shortseja! 

Eikä tähän värikkäämpään kappaleeseen pukeutuminen niin oudolta tuntunutkaan.. Pientä totuttelua ehkä, mutta kyllä se väri-inspis 
taitaa sieltä pikkuhiljalleen tulla. Niin hauskalta kun kuullostaakin täytyy myöntää, että tarpeeksi pitkään nudeen pukeutuneena tämä värin vaihdos teki aika kutaa ja olokin oli paljon virkeämpi :)
Värikkäämpää yläosaa halusin tasapainottaa vaalealla alaosalla, jottei asusta tulisi värien sekamelska. Nappasin jalkaani hennesin viimevuotiset vaaleanharmaat pökät ja (kohta kyllästymiseen saakka nähdyn) Pradan tummanharmaan toten. Jalassa mulla on Zaran muutaman vuoden takaisit mokkamaiset korkkarit. 

Tähänkin asuun olisi sopinut vaaleampi laukku kuin nappi silmään, mutta koska en edelleenkään omista vaaleaa laukkua, sen virkaa toimittaa tämä harmaa ihanuus. Mistä se johtuukin, että vaaleita vaatteita niitä löytyy pilvinpimein, mutta toista on laukkurintamalla? 
Jokatapauksessa ylitin itseni kiikuttamalla kappaleen jo kotia saakka ja vielä repäisemällä hintalapun irti = ei palautusoikeutta ja sehän passaa! Nyt on jo korkea aika saada asuihin mukaan väriä :) (edes hitusen..)

Nyt loppuiltani pyhitän täysin katsomatta jääneille Suurin pudottaja-jaksoille (löytyykö muuten muita tähän sarjaan koukkuun jääneitä?) ja mojovalle iltapalalle! Huomenna nimittäin aijon nukkua superpitkään ja nauttia kaikin rinnoin harvinaisesta herkusta - vapaapäivästäni! Ei muuta kuin ihanaa iltaa sinne ja palaillaan huomenissa muruset! 

20 kommenttia:

  1. mistä toi paita on ja mitä se maksoi?:) ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paidan ostin 2nd handina :) Hintaa paidalla oli muistaakseni alle kympin :)

      Poista
  2. tosi kaunis paita! sulla on kyllä niin hyvä maku pukeutumisen suhteen :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih toivon todella, että tälle mintunvihreälle kappaleelle löytyisi tulevaisuudessa paljon käyttöä! :) Kiitos Anniina ♥

      Poista
  3. Onpas ihana asu, sä se kyllä osaat! <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis asu ja pidän kovasti paidan mallista, sekä väristä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina! :) Minuakin on kovasti ihastuttanut kuluvana keväänä pemplum helmaiset paidat. Näitä tuntuu nyt löytyvän jokaisesta kaupasta ja hyvä niin, se passaakin ;) Kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  5. Kauniin värinen paita. Sopii hyvin sun värimaailmaan kun on noin hempeän vaalea :) Käytätkö muuten koskaan mustia vaatteita vai vaan ja ainoastaan sitä nudea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah nyt pääsin ainakin sanomaan, että olen hankkinut värikkään kappaleen! (vaikka todellisuudessa voiko tuota paitaa edes värikkääksi kutsua..) ;) Mustaa väriä suosin todella vähän. Mustaa käytän enimmäkseen housujen muodossa, mutta mustia yläosia ei kaapistani löydy kuin muutama hassu. Kun tukkani oli vaaleampi, silloin tykkäsin mustasta ja mielestäni musta väri sopikin paremmin kuin nyt tummatukkaisena :/

      Poista
  6. Ihana asu:) ja olen myös totaalisen koukussa suurimpaan pudottajaan:D helpottanut omaa tuskaa kesäkunnosta:) ja toisaalta saan myös tsemppiä, kun nään kuinka he muuttuvat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin pudottaja on ihan ehdottomia lemppis sarjojani! Sarja on todella koskettava ja itkupilli kun olen en ole yhtäkään jaksoa katsonut ilman vollotusta :D On oikeasti sydäntä raastavaa eläytyä heidän tilanteeseensa, mutta samalla on ihan huikeaa nähdä miten koko prosessi voi muuttaa ihmisen niin sisäisesti, kuin ulkoisestikkin!

      Poista
  7. Ihana pusero! <3 Tykästyin heti. A-linjakin sopii sulle erinomaisesti, mitä ei voida sanoa kylläkään kaikista.. Valkoinen alaosa, kuten juurikin mainitsemasi shortsit, kruunaisi asun ja korostaisi näppärästi yläosan kaunista väriä :) Shortsikelejä odotellessa!

    Heh, Suurimmasta pudottajasta on tullut oma rentoutumishetkeni iltaisin ;) eli tunnustetaan; koukussa ollaan!

    Mukavaa keskiviikkoa! :)

    http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi ihanasta kommentistasi! Veikkasinkin, että valkoiset shortsit voisivat kruunata asun aika hyvin ja saada paidan värin paremmin esille :) Shortsikelejä siis todellakin odotellessa!

      Täälläkin tunnustetaan, että täysin koukussa ollaan, eikä yksikään jakso saa jäädä välistä :) Se millaisia tuloksia ihmiset voivat saavuttaa on jotain ihan käsittämätöntä! Terapiaa siis itsellekkin :)

      Ihanaa keskiviikkoa myös sinulle Suvi! ♥

      Poista
  8. Pemplum helmaiset paidat ovat niin ihania! ♥ Tuo helma muuten saa aikaan kapea uumaisen illuusion, kaikki hyvä samassa paketissa ;) Voi miten kaunis kommentti Krista, kiitos! Kovasti yritän saada väriä mukaan, mutta se vaan on todettu ettei se ole mun juttu :(

    VastaaPoista
  9. Onpa nätti paita, tosin itse en osaisi tuon väristä pitää :) Pidättäydyn pinkissä jos jossain värissä ja huonolla menestyksellä siinäkin :-D Hyvää keskiviikko iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah i know that feeling! Katsotaan miten tämän kanssa käy.. pahoin pelkään ettei kovin hyvin :D Voi ihana kiiitos kuin myös sinne!! ♥

      Poista
  10. Anonyymi: Kyllä niin laitoin, kun ei kaikesta huolimatta tuntunut "mun jutulta". Turha niitä on kaapissa tyhjänpanttina pitää, jos voi laittaa kiertoon. Mitä hölmöä tässä mielestäsi on?

    VastaaPoista
  11. Wow! This blog looks exactly like my old one!
    It's on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!
    Feel free to surf my web blog Online casino Reviews

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, really? :)
      So nice to hear! And thank you :)

      xx,
      S

      Poista

Suositut tekstit