tiistai 26. kesäkuuta 2012

Alevinkki!

Mun oli aivan pakko tulla vinkkaamaan teille kuinka hyvän alelöydön tein hennesiltä. Viimesimpänä olisin uskonut, että heiltä löytäisin pitkään hankintalistalla kiikkuneen pussimaisen kesähamosen, eikä siinä vielä kaikki hame löytyi näin kauniisti sanottuna "alelaarista" ja vieläpä kympillä. Aikamoista moukan tuuria sanoisinko!

Sävyltään hame on kuultavan hopeinen ja kirsikkana kakun päällä edustassa upeat laskokset. Kokoja näytti olevan vielä reilusti, joten nyt vikkelään jos meinaa omansa saada. Netistä en edes koko hametta löytänyt, mutta voi olla että tarkkasilmäiset sen sieltä löytävät! Pienen pienenä miinuksena hamen pituus. Tällä ei nimittäin paljon pyllistellä tai nostella maasta yhtikäs mitään, joten suosittelen kaimoja käsipuoleen hoitamaan nämä ylitsepääsemmättömät ongelmat ;)
Blouse/ Ellos, Skirt/ H&M, Shoes/ Zara, Bag/ Prada, Necklace/ Cubus
Kauheella hingulla oli tottakai päästävä heti testaamaan hametta erilaisiin kappaleisiin yhdistettynä. Kokeilin yläosan kanssa niin värikästä kuin neuraaliakin yläosaa. Omaan silmääni eniten mielyttänyt pääsi tänne myös teidän nähtäville. Hopeaa ja valkoista, kuinka yllättävää? Melkein sulaudun sisustukseeni.. :D

Laukustani vielä sen verran, että olen havainnut tämän sävyn aivan taivaalliseksi! Muutamat lukijat ovatkin kyselleet, että puntaroinko myös muiden sävyn väliltä - kyllä puntaroin, jopa kolmenkin eri sävyn väliltä, mutta onneksi kuitenkin päädyin tähän tummempaan versioon (sävyn nimi: clay grey) enkä tyytyväisempi voisi enää olla. Vinkkinä näille innokkaille kyseliöille, että tätä sävyä suosittelen ihan kymppinä ;)
Äsken tämä likka palaili melkein 2tunnin salitreeneiltä ja nyt kieltämättä uni maistuisi.. Huomenna pitäisi taasen raahata persaus töihin eikä aikaakaan kun loma jo kutsuu! Pinna on kokoajan niin kireällä, että lomani olen ansainnut enemmän kuin kukaan (työkaveritkin ovat jo huomautelleet) :D Selvä merkki lomavaihteen vetämiselle!

Töiden jälkeen ajattelin myös käydä kiertämässä Zaran alet jos mulle oltais jotain armopaloja jätetty ja kokoja olisi vielä jäljellä. Onko kukaan onnekas muuten tehnyt jo super alelöytöjä heiltä?

Nyt ei muuta kuin rauhallista tiistai-iltaa kaikille! Minä jatkan iltaani suurimman pudottajan parissa :)

26 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Itsekkin pidän siitä! Sävy on vain ehkä hieman "hassu" mutta eiköhän malli hiukan komppaa sitä ;)

      Poista
  2. Mistä HM:stä ostin tuon kaunokaisen? :)

    VastaaPoista
  3. Hih, toi hame on ihana! Mä koklailin sitä kanssa joskus hennesillä (oli vielä silloin täyshintainen), mutta huomasin myös tuon saman, eli pituuden, multa jäi ostamatta vaikka muuten ihana olikin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä olin täysin missannut tämän jo täyshintaisena, eli suoraan alelaarista bongasin.. ;) Pituus tosiaan on aivan liian lyhyt, mutta ajattelin sujauttaa alle todella minimäiset shortsit juurikin siltä varalta jos tuulenpuuska sattuu yllättämään.. Voi olla mahdollista, että hameen käyttökerrat jää minimiin tuon pituutensa takia, mutta eipä se pahan hintainen ollut! :)

      Poista
  4. Vitsit tuo sinun laukkusi on aivan taivaallinen, huoh :) Se näyttää omaan silmääni joka kerta vaan ihanammalta täällä sinun asukuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiiitos!!<3 Kiva kuulla, että mielyttää muidenkin silmää :) Olen aivan innoissani tuosta väristä! En nimittäin ole koskaan omistanut noinkaan "vaaleaa" laukkua :)

      Poista
  5. ihana tuo elloksen toppi, en löytänyt sitä elloksen sivuilta vaikka tosi tarkkaan koitin katsoa:( laittaisitko suoraa linkkiä siihen jos ei ole liikoja pyydetty??? :) kiitän ja kumarran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kurkkasin juuri Elloksen sivuille ja kyllä niitä vaan vielä oli jäljellä!! :) Tässä suoralinkki tähän toppi ihanuuteen:
      http://www.ellos.fi/d/Ylaosat-Puserot/SaraKelly/_/N-1z141poZ1z141shZ1z141gg?Nr=331876

      Suosittelen todella! Ihanan vilpoinen materiaali ja tosi kiva malli :) Kiva kun olin avuksi!

      Poista
  6. Teit kyllä hyvän löydön! Tuohon asuun ainakin hame sopii täydellisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! :) Hame on tosiaan aika erikoisen sävyinen, eikä siihen taida sopia kauhean värikkäät yläosat (taino mun mielestä minkään kappaleen kanssa ei käy muu kuin nude) ;)

      Poista
  7. Heippa! Sellaista kyselisin, että kun tuon laukun tilasit ja mietit vaalean ja tumman harmaan välillä, niin oliko tuolla nettikaupassa sitä vaalean harmaata vielä jäljellä? Näyttäisi nyt olevan sold out kuten moni muukin väri.. Mietin vain, että loppuivatko ihan äskettäin vai oliko vielä silloin kun itse tilast? :) Kiitos paljon! Arvon cameon ja sandin välillä, sand on siis myös sold out :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kun laukkuni tilasin vaaleanharmaita oli saatavilla, sekä kaikkia muitakin sävyjä! Muistaakseni suurin valkoinen Tote oli silloin loppuunmyyty, mutta sitäkin näytti tulevan aina välillä lisää. Kävin sivuilla n. viikko sitten ja silloin oli muistaakseni vielä kaikki sävyjä saatavilla, joten ei muuta kuin ahkerasti päivittämään sivuja niin eiköhän niitä sävyjä lisää tule! :) Kyllä sinä omasi vielä saat usko pois!

      Poista
  8. Haha juu kiitos paljon! Pientä hysteriaa ilmassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ei mitään :D Kiva jos musta oli apua! :)

      Poista
  9. Olet aivan uskomattoman upea nainen! Tyylisi vastaa täysin omaa ihannettani kaikin puolin; vaaleita sävyjä, täydellisesti yhdistettyjä ja mietittyjä asukokonaisuuksia, raikkaus, luksus ja pienet yksityiskohdat - kaikki täydellisyyttä. :) Kroppa kunnossa, rusketus, kynnet, kaikki :D huh mikä nainen!

    Bongasin blogisi aikoinaan fashiolistan kautta ja sen jälkeen olen säännöllisesti tullut kurkkimaan. :) Mielestäni sun tyyli ja blogi on tähän astisista löytämistäni suomalaisista blogeista ehdottomasti ykkönen, suurena valttina sulla on tässä tyylin selkeys; tiedät varmasti tarkalleen mistä pidät ja mistä et, etkä ota turhia tyyliriskejä jos näin voisi sanoa. :D Jatka siis samaan malliin, ihanaa että pääset kohta lomalle! Hyvää kesää sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tuija miten kommentisi pisti suupielet nousemaan, nöyrät kiiitokset!!! ♥ Tällaiset palautteet ovat totisesti tämän blogin pyörittämisen parasta antia! Itse myöskin olen seuraillut Fashiolistan puolella silmäkovana klikkauksiasi ja täytyy sanoa, ettei siellä ruudun toisellakaan puolella ole yhtään sen huonompi maku ;) Olen iloinen, että olet löytänyt tänne ja toivottavasti pysyt mukana pidempäänkin!

      Jippii tätä lomaa ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se on jo ihan oven takana! Mitä ihaninta kesää myös sinne ruudun toiselle puolelle! :)

      Poista
  10. Nätti hame, kävin omani hakemassa myös keskustan Hennesilt ;) Kiitti vinkistä!

    Sellaista vaan, että eikös laukkusi sävy ole nimenomaan Clay grey eikä pale gray? Sekosin jo itsekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla jos musta oli apua! :) No hittovie niin muuten onkin, itsekkin sekosin! :D Olen mallaillut niin paljon molempia, että menee vähemmästäkin clay greyt ja pale greyt sekaisin ;) Nyt on korjattu!

      Poista
  11. Täydellistä, taas! En ole nähnyt sun päällä yhtäkään asua josta en olisi pitänyt! Itse olen tänä kesänä löytänyt lukuisia mekkoja kaupoista, yleensä mekkojen osto on istuvien farkkujen ohella ollut vaikeinta! Ihanaa lomaa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! ♥ Itse kamppailen täysin saman ongelman kanssa, kun ei tunnu kaapista löytyvän mekon mekkoa tai hamosta. Zarasta luonnollisesti on aina löytynyt aina parhaimmat, mutta kuten arvata saattaa empäs ole niitä napannut, kun en ole koskaan sen liiemmin mekkotyttöjä ollut.. :/ Mutta kyllä niitä ihania versioita löytynee muualtakin! :) Tämä loma tulee niin oikeeseen aikaan, huh! Kiitos <3

      Poista
  12. Täydellistä, taas! En ole nähnyt sun päällä yhtäkään asua josta en olisi pitänyt! Itse olen tänä kesänä löytänyt lukuisia mekkoja kaupoista, yleensä mekkojen osto on istuvien farkkujen ohella ollut vaikeinta! Ihanaa lomaa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! ♥ Itse kamppailen täysin saman ongelman kanssa, kun ei tunnu kaapista löytyvän mekon mekkoa tai hamosta. Zarasta luonnollisesti on aina löytynyt aina parhaimmat, mutta kuten arvata saattaa empäs ole niitä napannut, kun en ole koskaan sen liiemmin mekkotyttöjä ollut.. :/ Mutta kyllä niitä ihania versioita löytynee muualtakin! :) Tämä loma tulee niin oikeeseen aikaan, huh! Kiitos <3

      Poista
  13. Kaunis hamonen :)
    Mun pitää kolme viikkoa vielä odotella loman alkua, mutta huomaan jo nyt tuon saman tunteen kuin sinäkin; hermot on niin kireellä ettei mitään järkee ;) Meinaa oikeesti nousta savu korvista, mutta pakko painaa vielä muutama viikko. Me lähdetään onneksi heti Turkkiin kun loma alkaa, joten pääsee pois näistä ympyröistä ja nollaamaan tilanteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonanna!! ♥

      No sanos muuta! Siinä vaiheessa kun tuntuu pinna katkeavan jo ruokakaupassa taitaa olla loman paikka, eikä se kieltämättä olisi parempaan aikaan voinut tulla! Nyt ei muuta kuin kollarit pakkaukseen mukaan ja metsän keskelle ;) Jippii! Oi kuullostaa ihanalta, ehkä hiiiiitusen paremmalta kuin metsämökkielämäni :D Oikein ihanaa lomaa teille! ♥

      Poista

Suositut tekstit