sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Mökiltä palaaja

Kukkuluuruu! Vieläkös sitä ollaan ruutujen takana? :) Mulla on takana mahtava mökkiviikko, vaikkei säät tällä kertaa suosineetkaan niin olo on silti ihanan raukea ja levännyt. Alussa olikin hieman haastetta keksiä aktiviteettejä vesisateen keskelle, eikä kolmelle pakatulle biksuparillekkaan tainnut kertyä ainuttakaan käyttökertaa, mutta onhan se mökkielämä paljon muutakin kuin pelkkää auringonottoa. :)

Pikaisia väliaika kuulumisiakaan en ehtinyt teille ajastamaan, mutta täällä ollaan taas ja suosikkiblogieni ajantasalla olen ollut ihan mobiiliaikaisesti ;) (Myönnetään, että välillä teki tiukkaa olla poissa bloggerin äärestä jopa mökillä)
Väliin vielä herkullinen kuva minulle täysin uudesta tuttavuudesta; frozen jogurtista. Yummy, must can say! Holtittoman herkuttelun, sekä muutaman ylimääräisen grillimakkaran jälkeen tällaiset himpun verran kevyemmät herkut voisivat olla ihan paikoillaan.. :D

Nyt ei auta muu kuin syöksyä eteisessä tursuilevien matkalaukkujen kimppuun, palaillaan ensi viikolla! 

21 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! <3
    Maistoin itse viime viikolla tuota frozen yogurtia vitsit se on hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos sinä murunen! Ja itse kun luulin olevani ainut mattimyöhäinen taas tämänkin kanssa ;D Mutta tosiaan, allekirjoitan, niin hyvää ja ehkäpä tällä saa myös synninpäästön, kun on jäätelöön verrattaessa reilusti kevyempää ;)

      Poista
  2. Hii :)
    i love your blog and your Pictures! So it will be sooo nice if you write in english,too :)

    Lovly greetz,
    Lis from
    http://lacoutureliiee.blogspot.de

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I def agree with you, this blog is awesome and she has perfect style, but i can't understand a word and google translator translates it kinda weird

      Poista
    2. Oh, thank you so much Lis! I'm so glad to hear that ♥ I would love to write in English, but my knowledge of English is so poor.. That's why i never write in english :/

      xx

      Poista
    3. Höpsis! Kyllä se siitä kehittyy sitten, turhaan noin sanot!:) Muutamakin lause on jo hyvin!

      Poista
    4. Auts, mulla tuo englanninkielen kirjoittaminen on aina aikamoinen haaste.. Meniköhän edes jotenkuten oikein;D

      Poista
  3. Olis tosi kiva jos tekisit sellaisen day with me-postauksen tai postauksen jossa olis esim kuluneesta kesästäsi kuvia? Pleeeease :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa kyllä todella kivalta idealta! Täytyy muistaakkin tuo ensi kerralla kun kamera on matkassa mukana :) Mulla se tuppaa usemiten jäämään kotiin ja siksi niitä kuvia ei tule hirveästi ikuistettua :/ Mutta pistetään korvan taakse! ♥

      Poista
  4. Frozen yogurt on niin hyvää<3 Mua harmittaa kun sitä ei saa täältä mistään:/
    Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! ♥ Oikea diettaajien sallittu herkku ;) Voi, mä olen kyllä niin surkea tän blogin kanssa, ihme kun täällä on edes lukijoita tallella ;D Hah!

      Poista
  5. Oon tässä pari viikkoa käyny joka pv katsomassa ootko postaillu jotain ja nyt suorastaa hypin tuolilla kun näin uuden postauksen! Olen niin koukussa blogiisi :) Ihanaa ja toivon että postauksia tulisi hieman enemmän .. <3 tietenkin kiireelle ei voi mitään !! Mutta kun postauksesi ovat niin hyviä aina! Niin sama homma, kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipas siinä vallan ihana, suupieliä nostattava kommentti, kiitos hirmuisesti! ♥ Aina on yhtä ihana palata pienen tauon jälkeen tänne, kun vastassa on näin sydämellisiä kommentteja teiltä, se antaa aina pienen lisäboostin jatkamiseen.. ♥ Ja nyt hitsivie yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä kaikkeni, että tämä blogi saataisiin takaisin raiteilleen! Murr!

      Kiitos tsemppi kommentista ja ihanaa kesän jatkoa sinulle Katriii! :)

      Poista
  6. Mä maistoin ensimmäistä kertaa frozen yogusrtia vasta ihan muutama päivä sitten ja ihastuin aivan täysin! Taitaa vaan tulla aika kalliiksi kukkarolle kun jäätelöbaari on kotiovesta ihan kulman takana! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe sulla onkin siinä vastustamista.. ;) Mutta jos yhtään lohduttaa, niin minunpas ikkunasta näkee suoraan mäkkärille! :D Onneksi kuitenkin sen verran kaukaa, ettei elmacojen hajuvanat liihottele suoraan sisäpuolelle ;D

      Poista
  7. Jos Iso Roballe eksyt, niin kokeile ihmeessä Kippo nimistä mestaa! 3 täytettä ja sopivasti jääjuguu hintaan 3,95 ;)

    Terkuin,

    Annis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jos tuo olisi ollut mainos niin olisi mennyt kyllä aivan täydestä! Kuullosti sen verran hyvältä ja vakuuttavalta, että täytyykin pitää ensi kerralla siellä suunnin mielessä ;)

      Poista
  8. Mitkä muuten ovat suosikkiblogisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mulla on todella todella monia suosikkiblogeja, joita seuraan aktiivisesti ja satoja muita, joita löytyy lukuluettelosta, joten muutama sellainen "ykkössuosikki" on todella vaikea erotella joukosta! Klikkaamalla tuota profiiliani tulee esille lukuluetteloni, josta mm. löytyy tämänhetkiset blogisuosikkini :)

      Poista
  9. froyo on parasta kesäherkkua♥ onneksi näin telkusta arnoldsin mainoksen jukurttijätskistä joten nyt sitä saa munkin kotikaupungista, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, niin minustakin! Ja lisukkeilla saa jugujädestä vielä himpun verran makeampaa, jolloin se menee kuin oikeasta jädestä! Kiva kun sait oman putiikkisi sinne kotikaupunkiisi :) Tämä on kyllä ehdoton herkkusuosikkini!

      Poista

Suositut tekstit