keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Huulimeikkini suosikituotteet

Hmh, kehtaanko edes myöntää, että joskus valovuosia sitten minua on pyydetty tekemään postaus huulimeikkini salaisista aseista, mutta olen sen aivan tyystin unohtanut.. Noh, täältä nyt pesee à la puolen vuoden vanhojen kuvien, sekä tarkkaakin tarkempien kuvien kera ;) (tämä kivikautinen rötiskö ei tunne sanaa tarkennus, ei sitten missään muodossa..)

En ole kovinkaan kokeilevaa tyyppiä, minua siis tuskin tullaan koskaan näkemään purppuran punaisissa huulissa, vaan luotan useimmiten vaaleisiin, nuden sävyihin huulissa. Tykkään meikata silmät tavallista tummemmiksi niin arkena, kuin juhliinkin ja näin ollen vaaleat nudehuulet tasapainoittavat hyvin tuota komboa, ettei tummien silmien myötä lopputuloksesta tulisi liian intensiivinen.
Huulimeikin tekoon olen löytänyt omat loistotuotteeni ja olen lähemmäs neljä vuotta käyttänyt tismalleen samoja tuotteita, eli ne ovat todella löytäneet tiensä meikkipussiini jäädäkseen. Mutta mitkä sitten ovat nuo vakiotuotteeni?   

Olen jo aivan nuorena tyttönä käyttänyt pohjustuksessa moussemaista meikkivoidetta, jopa sellaisenaan huulikiiltonikin alla. Sen lisäksi, että pieni pohjustus auttaa huulipunaa pysymään pitkäkestoisesti huulissa, saa sillä myös taiottua halutun vaaleusasteen huuliin. Tässä tapauksessa olen luottanut Maybellinen Dream Matte mousseen, sävyyn 008 Light Beige.
Make up store huulipuna, sävy Pretty Baby
Dior Addict-huulikiilto, sävy 267
Pohjustuksen jälkeen taputtelen kevyesti Make up storen huulipunaa (sävy Pretty Baby) halutun sävyn saamiseksi. Punani on luonnostaan todella räikeän pinkki ja niinkuin Make up storen huulipunat yleensäkkin, sisältää se todella paljon väripigmenttejä. Näin ollen tupsuttelun kanssa saa olla todella varovainen, ellei päämääränä ole sirkuspellen huulia muistuttava näky ;D Kesällä taas puna toimii loistavasti ilman vaaleaa pohjustustakin kun kasvot ovat saaneet väriä, ei lopputuloksen tarvitse kovin vaalea ollakaan!

Loppuun vielä pieni sipaisu Dior Addict-huulikiiltoa, sävyssä 267 ja huulimeikkini on valmis! Kivempaa olisi tietysti ollut, jos kaikkien tuotteiden summa olisi saatu ikuistettua kuviin, mutta toivottavasti näistä oli nyt edes himpun verran hyötyä, vaikka ennen ja jälkeen-kuvia ei löytynytkään :)

23 kommenttia:

  1. oletko niin kiireinen ettet ehdi edes kommentteihisi vastata? yleensä aina bloggareista tulee juuri tällä tavalla välinpitämättömiä kun lukijatkin nousevat, postauksia kirjoitellaan mutta kommentteihin ei vastata.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiireen varmasti pystyy jo postaustahdista havaitsemaan, joten koneella ei kauheasti ole viimepäivinä tullut aikaa vietettyä :/ Kommentteihin vastaaminenkin on laahannut, mutta vapaapäiväni kunniaksi vastaan niihin ajatuksen kanssa heti tämän päivän aikana! :) Pahoittelut viiveestä!

      Lukijani ovat ehdottomasti tämän touhun suola ja siksi kommentteihin vastaaminen on tärkeää minustakin, vaikkakin se tulisi viiveellä, niin jokaiseen kommenttiin vastaan aina ja olen aina vastannutkin :)

      Poista
  2. Mua on kiinnostanu Diorin huulikiillot jo hetken. Harmi etten löytäny näin nopeella selauksella yhtäkään kuvaa, jossa sun huulet vilahtais edes pikkusen, enkä vois sillonkaan olla varma että mitä huulimeikkejä oot käyttäny - aika yhtä tyhjän kanssa tää postaus kun ei oo kuvia. :( Ymmärrän toki miks ei näy, mutta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jeanie!

      Ymmärrän kyllä, että koko postaukselta taisi lähteä pohja, kun lopputulosta en kuviin ehtinyt ikuistaa. Mietin sitä äsken itsekkin, mutta ajattelin kuitenkin pitää postauksen kun sitä oli taannoin toivottu! :) Huuleni vilahtavat monissakin vanhoissa postauksissa, tässä mm. eräs;

      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/01/todays-outfit.html

      Ja tosiaan, vaikka vilahtaisikin niin tuotteista voi olla varma, sillä en ole blogihistoriani aikana käyttänyt koskaan mitään muita tuotteita kuin yllä mainittuja ;D Ymmärrän kyllä pointtisi ja voisi olla suotavaankin, että liittäisin vielä myöhemmin kuvan postauksen jatkoksi! :) Mukavaa päivää!

      Poista
    2. No tämäpä lohduttava kuulla, kiitti vaivannäöstäs kuvan ettimisessä :) sori mun hieman negatiivissävyinen eka kommentti - mun pitääki ettiä viron maalta tota ku huomenna lähen ;)

      Poista
    3. Höspsis! Ymmärsin kyllä täysin pointtisi, enkä ottanut sitä lainkaan negatiivisena :) Sama asia kuin esittelisi tuoretta kenkälöytöään ilman kuvaa kengästä, hah ;D

      Poista
  3. Ihanat nuo sun kynnet! Missä käyt laitattamassa? Olis kiva joku kynsi postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia! :) Tuolloin kävin huollattamassa kynteni Vantaan Tikkurilassa, Salon Vivalissa. Olin kyllä äärettömän tyytyväinen Aksun kädenjälkeen, harmi vain, että hän on tähtäämässä muihin hommiin ja uuden paikan etsintä on ollut käynnissä.. :/

      Poista
  4. Ihana meikkilaukku! Itselläni on ollut harkinnassa Toryn Burchin vastaava, mutta tuo LV taisi nyt sulattaa sydämeni... Minkä hintainen laukku mahtoi olla? :)

    ♡: pretty classy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, et ole ainut jonka sydämen tämä ilmestys on sulattanut! ♥ Nyt en valitettavasti muista ulkoa pussukan hintaa, sillä sen ostosta on kulunut jo muutama vuosi, mutta hinta varmasti löytynee Vuiskan sivuilta, kun valitset maaksi Saksan!

      Minulla on siis käytössä tämä suurempi GM-koko ja käytössä se on osoittautunut varsin tilavaksi ja loistavaksi valinnaksi! :)

      Poista
  5. vaaleat nudehuulet tasapainoittavat hyvin tuota komboa, ettei tummien silmien myötä lopputuloksesta tulisi liian intensiivinen. < Nimenomaan vaaleat huulethan tuovat esiin tummasti meikatut silmät. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitin kylläkin, että jos tummien silmien kaveriksi olisi meikannut vielä tummat huuletkin, olisi lopputuloksesta tullut liian intensiivinen :) Näin ollen vaaleat huulet tasapainoittavat tummien silmien kontrastia, eikä lopputuloksesta tule liian tumma :)

      Poista
  6. ihanko tuolla mattemoussella saa ja pystyy tekemään hyvän pohjustuksen :o?kuivattaako se? Mietein vain koska itselläni on sekaiho ,ja usein matte mousse kuivattaa joitain alueita ihosta ja takertuu helposti rumasti kuiviin kohtiin..:/ en ole itse kokeillut niin siksi vaan ajatteilin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla mousse on toiminut lähes korvaamattomana pohjustusvoiteena! Olen joskus aikoinaan kokeillut itsekkin moussea meikkivoiteena ja minullekkaan se ei siinä tarkoituksessa sopinut, nappasi juurikin näihin kuiviin kohtiin heti kiinni :/

      Huulten pohjustuksessa taas toimii vallan mainiosti, tosin tämäkin voi olla yksilöllistä kenellä kuivattaa kenellä ei.. Muistaa vain valita paljon pigmenttejä sisältävän punan, niin pitäisi rohtumienkin pysyä loitolla ;)

      Poista
  7. Anonyymi: Moikka! Valitettavasti en voi julkaista kommenttiasi, sillä tämä henkilö on pyytänyt etten julkaise hänen blogistaan "herjaavia" kommentteja omassa kommenttiboksissani. Minulla ei ole _mitään_ tekemistä tuon blogin kanssa, vaan kirjoitan ainoastaan tätä yhtä ja ainoaa blogia.

    VastaaPoista
  8. Oohos, enpä olisi uskonut, että matte moussesta on pohjustajaksi! Hyvä, jos se sulla toimii, mutta itse kun olen joskus teinivuosina kokeillut sitä meikkipohjana niin lopputulos muutaman tunnin päästä levittämisestä oli jotain kauheaa. Huulillehan on olemassa vaikka mitä omia pohjustustuotteitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen allekirjoitan kyllä täysin, että meikkivoiteeksi tuo ei kyllä sovellu laisinkaan! Pohjustuksena taas toimii loistavasti (ainakin itselläni) ja alunperin se taisikin olla meikkipussini vakioasiakas ainoastaan siksi, että sillä sai juurikin tuon halutun vaaleuden huuliin, mutta toisaalta, hyvin se pitää punaa myös paikoillaankin! :)

      Mä olen kyllä niin yksinkertainen meikkijuttujen kanssa ja joudunkin myöntämään, etten ole koskaan testannut, saatika omistanut niitä oikeita pohjustusvoiteita ;D

      Poista
  9. sulla on ihan täydelliset kynnet ! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus taas! <3 Milloin tulee asukuvia? Pitkään olen jo odotellut seuraavaa blogipostausta.. Tietty se on susta kiinni, milloin haluat postata ja mitä, mutta odotan aina innolla uutta!! :) Mukavaa loppupäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! Seuraavan postauksen yritän saada ensiviikolla toteutettua, sillä nämä pari viikkoa meni kokonaan mökillä rentoutuen ja epäilen, ettei velourpuku-lookkia ole kenelläkään hinkua nähdä ;) Mutta tosiaan, ensi viikolla palaillaan! ♥

      Poista
  11. Moikka! Sulla on ihan mahtava blogi ja vitsi että kiinnostais tietää minkä näkönen olet!:) sais kasvot tälle blogille ku tä on nyt jotenkin niin anonyymi:/ ja haluisin kysyä noista karvaliiveistä ku oot postaillu aikasemmin, mistä mahtais löytyä? Vai oisko jopa sulla myynnissä jotain? Ja onko sulla kuvaa jossain missä sulla on canada goose päällä, haluisin nähä!! Haluaisin ostaa goosen mutta oon semmosella paikkakunnalla ettei niitä ihan mistä vaan löydä.. Ois kiva nähä se normaali ihmisen pääällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ihana kuulla, että olet viihtynyt mukana! Tiedän, kuinka paljon mukavampaa on lukea blogia, jolle on annettu kasvot, mutta valitettavasti en ainakaan vielä tahdo "julkaista" niitä, vaikka mitään sen kummempaa syytä sille minulla ei olekkaan :) Ehkä se kynnys näyttäytyä on liian suuri, kun koko blogitaipaleen ajan on kirjoitellut kasvottomana. En kuitenkaan sano, ettenkö voisi tulevaisuudessa kirjoitella vielä ihan omalla pärställäni, hih ;) Mutta se vaatii rohkaisua!

      Aitokarvaisia liiviä olen itse ainakin löytänyt täältä Helsingin päästä Ajattarelta, mutta liivejä löytyy melkeimpä kaikista turkiksia myyvistä liikkeistä. Myös Ebayssa on suuri valikoima niin teko-kuin aitoturkiksisiakin, joten myös sieltä kannattaa etsiskellä! :)

      Valitettavasti itse en ole koskaan omistanut Canada Goosea, joten kuvaa minulta ei löydy :( n. parisen vuotta sitten tilasin kyllä moisen kokeiluun, mutta pelkästään XS-kokoinenkin oli niin suuri ja massiivinen, ettei se ainakaan omalle vartalolle sopinut laisinkaan. Tietääkseni Canada Goosen Montebello-malli on sirompi ja naisille tehty, joten suosittelen perus goosen tilalle tilaamaan tuon mikäli ostoaikeissaan on! :)

      Poista

Suositut tekstit