tiistai 18. kesäkuuta 2013

Old outfit 240413

Nyt tulisi arkistojen kätköistä hieman vanhempaa päivänasua näytille. Tämä taitaakin muuten olla ainut asukuva, joissa tuo "uusi" kesätukkani on päässyt vilahtamaan!

Tukka on sitten viime näkemän päivitetty talvimodesta kesämodeen, enkä voisi yhtään tähän sävyyn tyytyväisempi olla! Rupesi olemaan jo ikävä sitä vaaleaa kuontaloa, jonka olen koko ikäni ajan omistanut, tosin ihan niin suurta harppausta en uskaltanut ottaa, että olisin sen yhtä vaaleaksi värjäyttänyt, mutta tällä hetkellä voidaan jo melkein puhua blondikategoriasta - ehkei nyt ihan mutta ainakin himpun verran lähempänä ollaan ;-)
Blazer/ Zara, Blouse/ H&M, Denim/ Lindex, Statement necklace/ Mango, Shoes/ Tory Burch
Paikkana mulla toimi täysin ennestään tuntematon kampaamo Bow, mutta sen verran hyvää jälkeä tytöt siellä tekivät, että suurin kiitos unelmatukastani kuuluu heille, eritoten suloiselle Sadulle! :) Ja päivänasussa mentiin tutulla ja turvallisella sinivalkoisella teemalla, sekä Mangon statement "uutukaisella". 

Mitäs tykkäätte? :)

40 kommenttia:

  1. Todella kaunis ja klassinen asuyhdistelmä! Aivan ihana tuo statement kaulakoru :)


    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Maria! Tuo Mangon statement on ihan huippu, sen kun tekisi mieli nakata päivittäin asuja koristamaan :) Love it!

      Poista
  2. Mitkä pidennykset sinulla ovat ja mikä on niiden sävy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmh, nyt en valitettavasti yhtään muista pidennysten nimeä, enkä kyllä tarkkaa sävykoodiakaan :/ Ostin ne nimittäin hieman summan mutikassa, vertailemalla niitä vain oman hiustenvärin kanssa ja kiikutin kassalle katsomatta tarkempia sävykoodeja, hmm.. Veikkaisin, että kyseessä on Dark Blond ja sävykoodina, olisikohan ollut #18? :)

      Poista
  3. Kaunis asu! Niin mukava saada vinkkejä sulta myös omaan pukeutumiseen! :) Tuollaiselta tyylilyyliltä kelpaa ottaa vinkkejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana kuulla! Nyt on kyllä todella otettu olo, kiiitos! ♥

      Poista
  4. Sinä tyylilyyli<3 Asusi eivät petä koskaan!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana tukka :) Todella onnistunut :) Itsekin vaalea ollut, värjännyt tummemmaksi, ja blondi kateus alkoi.. Nyt pikku hiljaa vaaleampaan päin menty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, i feel u'r pain! Mistähän se johtuukin, että siihen tummaan aina vaan hairahtaa, mutta sitten onkin kovempi hinku olla taas vaalea? Taitaa olla tätä naisten logiikkaa taas parhaimmillaan :D

      Mulla hiuslaatu on sen verran erikoinen, ettei siihen tarvita kuin yksi raidoitus kerta ja tukka on taas ihan vaalea. Siksi kai se kynnys tummaan tukkaan on niin kovin matala ja innostunkin aika usein vaihtelemaan tukan sävyä! Nyt lähes kaikki sävyt läpikäyneenä voin todeta, että kyllä se vaaleampi kuontalo vaan omimmalta tuntuu ja toivonkin syvästi, etten enää tummasta innostu.. ;)

      Poista
  6. Tykkään tästä asusta ihan hirveästi! :) voisin ottaa koko asun päälle itsellekin vaikka heti. Bleiseri ja statement on upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipas mukava kuulla, että tykkäsit! :) Tuo bleikku vaan on ikisuosikkini, eipä ihan heti tule mieleen asua jonka kanssa se ei natsaisi ;)

      Poista
  7. Ihana asu taas kerran :) Ja upea tuo statement koru!



    http://linda-fashiontalks.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Linda! Mukava saada tällaista kommenttia kaltaiseltasi tyyliniekalta :)

      Poista
  8. Kaunis asu jälleen kerran, ja todella hyvän väriset hiukset !!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä ihana olla taas lähempänä omaa väriä! Mikä parasta se tuntuu ennen kaikkea vihdoinkin siltä "omalta jutulta" :) Kaunis kiitos kommentistasi!

      Poista
  9. Ihana tukka<3 Itsekin vähän vaaleampaan ollaan menossa, tänään juuri kampaajalla raidotettiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos ihanainen! ♥ Se on kärsivällistä puuhaa, mutta yllättävän nopeasti jo raidoituksella pääsee kohti vaaleampaa päämäärää :) Vaalea kesätukka on must!

      Poista
  10. niiin classy :) kuinka vanha paita mahtaa olla, löytyiskö henkkamaukasta vielä, mitä meinaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman pahoin pelkään ettei taida löytyä enää, tuo kun muistaakseni taitaa olla talven mallistosta :/ 2nd handina huutiksesta voisi löytyäkkin! Kannattaa pistää haut käyntiin ;)

      Poista
  11. Ihana asu, sum tyyli ei koskaan petä! Olisipa itselläkin noin paljon silmää vaatteisiin, mutta kun ei ole niin varastan sulta vaatevinkkejä! :) Onko tämä muuten kellosi ? http://www.amazon.co.uk/Michael-Kors-Mk8077-Unisex-Bracelet/dp/B000YOYJ4A/ref=sr_1_11?s=watch&ie=UTF8&qid=1371626054&sr=1-11&keywords=michael+kors+watch

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, että inspiraatio on välittynyt sinne ruudun toisellekkin puolen, olen todella imarreltu, kiitos! ♥ Ja kyllä vaan, kyseessä on juuri tuo sama yksilö! Taisi muuten olla juuri sama kohdekkin, jota olen aikaisemmin huudeskellut ;)

      Poista
  12. Mielettömän magee tukka! :) ja muutenkin sulla on älyttömän upeita asuja! :D itse olen tyyliltäni melko samanlainen kun sinä,hillittyjä, klassisia vaatteita! Tuota bleiseriä olen himoinnut kyllä niiiiin pitkään..! Osaisitko sanoa muuten uskaltaako mangon sivuilta tilata tänne kotisuomeen? :D törmäsin siellä melko samantyyliseen bleiseriin! Ihanaa juhannusta sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti! Tuntuu todella hyvältä, kun vihdoin on löytänyt värin, jossa tuntee olonsa todella kotoisaksi :) Ja minä sanon, että aivan taatusti uskallat! Itse olen sen verran laiskanpuoleinen kiertelemään kaupoilla, että haksahdan useinkin tilailemaan Mangon ihanuuksia suoraan kotiovelle ;)

      Toivottavasti saat omasi pian itsellesi, sillä taidan tietää mitä tarkoitat ja olen sitä itsekkin ihastellut! Joten rohkeasti vaan, hihi ;)
      Oikein mukavaa (todella myöhäistä) juhannusta, sekä kesän jatkoa sinulle! ♥

      Poista
  13. Oot niin tyylikäs!:) Ihana toi laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, laukku on puhdasta rakkautta ;) Kiitos Emmi!

      Poista
  14. Missäpäin helsinkiä asustelet? Kotisi näyttää ihanan valoisalta ja avaralta :) Olisi kiva saada lifestyle-tyylisiä postauksia! Hyvää kesää <333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en tahdo tarkkoja sijaintikoordinaatteja antaa, uskon, että ymmärrät! :) Lifestyle postauksia varmasti tulossa pitkin kesää, kunhan tästä ryhdistäydyn ;) Oikein leppoisaa kesän jatkoa sinullekkin! ♥

      Poista
    2. Oi, oletko muuttanut helsinkiin? :) Aiemmin kerroit asuvasi Vantaalla, mutta ainakin asunto näyttää edelleen samalta? :O

      Poista
    3. Eih, en ole ja enhän täällä ole väittänytkään, että Helsingissä asuisin! :) Ainoastaan, etten sen tarkempia koordinaatteja tahdo sijainnistani kertoa, sillä mielestäni ne eivät kuulu tänne blogin puolelle.. :)

      Poista
  15. Wau, ihana tukanväri! Sopii tosi hyvin noihin sun täydellisiin asuihin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! Meikäläinen on aika kyllästyvää sorttia, joten toivotaan, että tässä tukassa viihdyttäisiin edes kesän yli, hih ;)

      Poista
  16. Hey! I really love your blog and I was searching for it for such a long time. I saw your photos everywhere..on weheartit, instagram, tumblr etc. but no one posted it with the correct source until someone told me the url of your blog on instagram.. I'm sure it annoys you a lot that people post your pictures on other sites without permission and they're not allowed to.. It happens to me all the time too. Anyways.. I just wanted to tell you that I love your blog and I will (finally) add you to my "Blogs I read page" :) Keep going with your blog!
    xx Pascale
    viral-vogue.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oww, I'm so glad to hear that! ♥ Thank you so much (and sorry for my bad english, that's why i never write in english..) :/

      Poista
  17. OMG !
    You look really classy and beautiful .
    Im im love with you style :) !
    I really like watching you pictures, I hope you never stop bloging :D !
    I only regret that you dont write in English language.
    I'm frome Poland but I know english not very good but enought :)

    XXX
    www.twowayto.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Moikka! Tyylikäs asu ja upea laukku :) ostin itse jonkin aikaa sitten saman laukun punaisena, mutta epäselväksi jäi kuinka laukkua tulisi hoitaa :/ tiedätkö mitään hoitovinkkejä? T.Katariina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Katariina! Pahoittelut vastauksen viiveestä, olin missannut kommenttisi täysin, kun kiireen vilkkaan niitä ennen mökkireissuani julkaisin. Toivottavasti palaat vielä lukaisemaan vastaukseni, vaikkakin valitettavasti minulla ei sen parempaa hoitovinkkiä ole kuin tarpeen tullen putsaa kostealla rätillä ulkoiset tahrat :/

      Olen oikeastaan itsekkin miettinyt millaisia hoitojuttuja tuohon Pradan pintaan uskaltaisi lähteä kokeilemaan. Itse olen tuolla yllä mainitulla huoltanut laukun pintaa ja ihan hyvin esim. karhusienen pehmeämmällä puolella + saippualla on pahemmat tahrat saatu poies :)

      Poista
  19. So classy I love it! Would be so cool if you could write in english 'cause I didn't understand a word :P

    Love,
    Vanessa from trendique.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much Trendique! :) I Would like to write in english, but my english is so bad.. :D

      Poista

Suositut tekstit