keskiviikko 20. helmikuuta 2013

The perfect clutch nro. 2

Ja jälleen seuraa jatkoa täydellisen clutchin metsästykselle! Mistä se johtuukin, että olen ruvennut hamuamaan niitä vaihtoehtoja joita ei ole enää tarjolla? Tällä kertaa olen iskenyt silmäni Mulberryn Harriet clutchiin, suloiseen pebbled beigen sävyyn. Siihen se sitten jääkin, sillä tietääkseni kyseistä mallia ei Mulberryltä ole enää saatavilla? Voih, miksi!

Olen ollut jo hetken vailla tilavaa ja suurempaa clutchia myytyäni Belle Du Jourin parempaan kotiin. Vaikka Evaan mahtuukin juuri ne pakolliset jutut, kaipaisin silti clutchia johon mahtuisi enemmänkin. Ilman, että vetoketjua joutuisi väkisin vänkäämällä survoa kiinni.
Clutchia, joka soveltuisi kesäisin myös arkilaukuksi, jonka voisi huolettomasti napata mukaan vaikka kaupunkikierroksellekkin! Belle Du Jourillekkin olen muutaman ajatuksen suonut, mutta hiljattain korotetut hinnat eivät juurikaan houkuttele.. Nykyään tuosta samasta veskasta saa pulittaa lähes 300euroa enemmän kuin aikoinaan! (Auts!)

Joten haaveilut, ne saavat luvan jatkua. Ja eipä sitä tiedä, vaikka joku erehtyisi listaamaan oman Harrietinsa huuto.netin palstoille ;) Sitä siis odotellessa! Mites on, iskeekö Harriet teihin yhtä lujaa?

30 kommenttia:

  1. Mustakin Harriet on aivan ihana!:) Niin tuossa nudessa, kuin esim. mustassakin värissä. Harmi tosiaan, ettei sitä enää saa, mutta ehkä sua onnistaa huuto.netin tai ebayn ihmeellisissä maailmoissa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lili tsempeistä, vaikka tuskin kukaan erehtyisi tuollaista aarretta minnekkään laittamaan :) Kai se täytyy hyväksyä, että minä olen jäänyt vaille tuota kaunotarta.. Nyyh! :(

      Poista
  2. On kyllä todella kaunis clutch!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se on suorastaan täydellinen! ♥ Ja niin saamattomissa.. :D

      Poista
  3. Moi, löysinkö sattumalta sinun asukuvasi instagrammista, vai olenko erehtynyt? :) (käyttäjä fashi0nforward)

    Tuo henkilö siis lainailee kuvia joita löytää internetistä, mutta ei kuitenkaan ilmoita kuviensa lähteitä. Ajattelin vain ilmoittaa sinulle jos olet kiinnostunut tekijänoikeuksistasi. Aika paljon tykkäyksiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kiitos kovasti kun linkitit käyttäjän! Täytyykin käydä oitis kurkkaamassa, vaikka epäilen, että mulla ei paljon ole tuossa asiassa juurikaan mahkuja :/ Inhottavaa tuollainen kuvien lainailu ilman lähteiden merkitsemistä. Omaa syytä kuitenkin, kun en ole jaksanut kuviani leimata. Argh!

      Poista
  4. Moi! Aikas on kyllä nätti :) Harmi jos ei saa enää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä enemmän kuin harmi, melkein itkun paikka! Hih, noei vainaskaan mutta kuitenkin :D

      Poista
  5. Harriet on ihana! Tarkkailin hiljalleen juurikin nude värissä Harriet clutchia Ebayssä ja hinta nousi lopulta 400 PUNTAAN! Mieletöntä, ottaen huomioon, että muistaakseni viime kesän aleista laukun kotiutti, 300 eurolla.

    Itse hankin juuri Lilyn ja se vasta rakkauslaukku onkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, ihmiset ovat näköjään valmiita maksamaan maltaita menetetyistä aarteista! Enkä kyllä yhtään ihmettele, olisin varmasti valmis itsekkin maksamaan ovh:ta enemmän tuosta kaunokaisesta :) Jos se nyt vaan joskus sattuisi eteeni.. Jota kyllä uskallan epäillä!

      Oi, onnea uudesta laukusta! Lily on niin suloinen ♥

      Poista
  6. Ebayssa on myynnissä tällainen: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Mulberry-Harriet-Alexa-clutch-RRP-450-in-original-packaging-/170992616641?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item27cff444c1 (sori linkkihirviö!). En usko että noita laukkuja on tehty kauheesti feikkinä, mutta aina voi tietysti kysellä vielä aitousarviota The Purse Forumilta (http://forum.purseblog.com/mulberry-shopping/), joka on ihan huippusivu muutenkin, noihin satoihin laukkukeskusteluihin jää koukkuun, varoitan jo etukäteen! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts! Oliko ihan pakko? ;) Minä olen kyllä sellanen arkajalka, että noista ulkomaalaisista huutokaupoista en juurikaan uskalla tilailla.. varsinkaan merkkilaukkuja, mutta nyt kyllä kutkuttaa ja kovaa! Että kiitti vaan Kersti ;)

      Poista
    2. Tänään huomasin vielä uuden kohteen Ebayssa: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Mulberry-Harriet-Alexa-clutch-RRP-450-with-packaging-no-reserve-/171004786589?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item27d0adf79d :D Noista kannattaa tosiaan kysellä sieltä Purse Forumilta kommenntteja, ovat aika hyviä tunnistamaan feikit. Itse olen ostanut Ebaysta juuri niiden perusteella ja koittanut tietysti screenailla myyjän taustat sen verran ku pystyy. Toivottavasti laukku vielä löytyy sulle jostain! :) Ja heheh, pistin "pahan" kiertämään linkittämällä ton Purse Forumin tänne...sen saa muuten myös iPhonen appina puhelimeen mukaan... :D

      Poista
    3. Voi apua Kersti, mitä ihmettä mä sinun kanssasi oikein teen! ;D Tämähän suorastaan yllyttää minua tilaamaan tuon kaunottaren itselleni! Tiedätkö, taidankin laittaa Purse Forumiin samantien viestiä, että mites on laukun laita ;) Kiitos vaan jälleen vinkistä! Ehkä nyt viimein se iänikuinen jahkaaminen loppuu :D

      PS. Eikö tuollanen PF appi puhelimeen ole jo suorastaan laitonta?;D

      Poista
  7. Tuo on kyllä ihana laukku ja kokokin olisi juuri passeli... Itse hingun mustan perään, mutta ei tuo beigekään hullummalta näytä, aivan täydellinen kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Emmi, tuo clutch olisi täydellinen missä tahansa värissä! Nyt vaan varpit ja peukut pystyyn, että ennen kesää huutiksesta tämän voisi bongata.. ♥

      Poista
  8. Toi oliskin just sopiva kesälläkin nuden väristen ballerinojen kanssa :) Sun asukuviin muuten törmää nykyään tosi usein eri blogeissa ja pinterestissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih Pympe, tuota comboa mietin itsekkin! ♥ Tosin taitaa jäädä aika kaukaiseksi haaveeksi clutchin osalta :(
      Ja juu niin taitaa löytyä, voiko sanoa valitettavasti? :D

      Poista
  9. Tuo olisi ihan täydellinen! Ihastelin sitä mustaa sillon aikoinaan ja harmittaa kun en ostanut:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Hjenn älä muuta sano :( Kyllä harmittaa ja kovasti! Täytyy toivoa, että huuto.nettiin joskus tämä ihanuus eksyisi, tosin vähän uskallan epäillä. Kuka nyt tuollaisesta kaunottaresta tahtoisi luopua?

      Poista
  10. Ihanan simppeli blogi! Liityin lukijaksi!

    tervetuloa!

    raakels.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Raakels!

      Kiva kuin eksyit tänne! Ei muuta kuin lämpimästi tervetuloa! :)

      Poista
  11. Kiitos paljon jakusta! Kävin sen tänään noutamassa ja oli juuri niin ihana kun kuvittelinkin ! ;)<3

    // Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla Sini, että pidit jakusta ♥ Ei muuta kuin lukuisia käyttökertoja uuden ihanuutesi kanssa ;)

      Poista
  12. Anteeksi, että kyselen kauhean henkilökohtasia, mutta kerroit joskus että seurustelet niin mietin vain pukeutuuko miesystäväsi yhtä "siististi" kuin sinä, siis yhtä tyylikkäästi :D!
    Ja oletko vieläkin vaate-alalla töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään, kaikki kysymykset ovat tervetulleita! Miesystäväni ja minä pukeuduimme täysin erilailla. Hänellä oli kutakuinkin oma tyylinsä ja minulla omani :D Ja kyllä, edelleen vaate-alalla viihdytään! :)

      Poista
  13. Heippa! Laitoinkin sinulle mailia jo aiheesta, mutta kysympä vielä täälläkin, jos maili meni ohitse (tai roskapostilaatkkoon kuten joskus viestini). Minulta löytyisi tämä Harriet clutch juuri tässä nudessa värissä, uudenveroisena ja tietysti 100% aitona. Oletko siis vielä clutchin tarpeessa? :) Mikäli kyllä, sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: tremble@hotmail.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maria! Laitoin sinulle juuri meiliä :)

      Poista

Suositut tekstit