maanantai 14. tammikuuta 2013

Uutukaiset ranteessa

Joulun alla hankitut uutukaiset pääsivät vihdoin käyttööni kellon rannekkeen lyhentämisen jälkeen. Edellisen Korssini kiikutin myös kultasepänliikkeeseen lyhennettäväksi, sillä rannekkeen pituus oli ilmeisesti nakutettu miehen ranteeseen sopivaksi ja alkuperäiseen kokoon olisi varmasti saanut mahdutettua kaksi rannetta kerralla sisään.. :D Nyt kello on "kustomoitu" juuri omaan ranteeseeni sopivaksi, ehkä hitusen naftiksi, mutta pidän kun se on jämäkästi kiinni ranteessa.

Vuikkarin Luck it! - rannekoru on sensijaan päässyt kovaan käyttöön heti ensimmäisestä ostopäivästä lähtien. Olen yhdistellyt sitä niin yksinään kuin muidenkin korujen kanssa. Toimii kummin päin tahansa! Kellon ja korun yhdistelmä on minulle vielä suhteellisen uusi juttu, enkä ole koskaan tottunut pitämään rannekorua ja kelloa samassa kädessä. En kiellä etteikö toimisi, tottumiskysymys kai tämäkin :)
Watch/ MK, Bracelet/ Louis Vuitton Luck it!
Rannekorusta sitten vielä, Luck it! - korua oli saatavana niin koossa 17, kuin 19 joka selvisi minulle vasta Vuikkarille marssittuani. Hetken soviteltuani päätin valita suuremman, vaikka ranteeni on hyvin pieni ja siro. Mielestäni korun kuuluukin olla ranteessa vapaana, eikä kellon tavoin siihen liimautuneena.

Eipä tuossa koossa kovin merkittäviä eroja ollut pienempään verrattaessa. Pienempi nökötti samassa asennossa, kun suuremmassa koossa korun ja ranteen väliin jäi sen verran tilaa, että se pystyy liikkumaan ranteessa vapaasti.

20 kommenttia:

  1. Onpa ihana yhdistelmä! Itse olen enemmän hopeisten korujen perään, mutta välillä aina pohtii pitäisikö kokeilla jotain kultaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin ennen myös kovin vannoutunut hopean käyttäjä, mutta ihme kyllä pikkuhiljalleen aloin lämmetä kullalle entistä enemmän ja tällä hetkellä minulta ei juurikaan hopeisia koruja löydy (muutamaa pientä korua ja kelloa lukuunottamatta!)

      Vaihtelu virkistää! Ja tietty ainahan voi palata tuttuun turvalliseen :)

      Poista
  2. Aivan upea! Oon itekin niin kauan haaveillu tuosta omassa kädessä mutta ei ole tullut vielä ainakaan hankittu (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Iikku! :) Minunkin haavelistalla tuo kaksikko on keikkunut jo suhteellisen kauan! Joulu on siitä hyvää aikaa, että silloin on "lupa" ostella jotain kauan haaveiltua pukinkonttiin.. ;)

      Poista
  3. Minkä hintainen tuo suurempikokoinen Luck It-koru on? Tosi kivannäköinen yhdistelmä, itse en oo oikeen osannut vielä päättää tykkäänkö kullasta vai hopeasta enemmän, joten oon päättänyt metsästää jostain itelleni semmosen kellon jossa on kumpaakin väriä niin voi huoletta yhdistellä kummankin väristen korujen kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Bella!

      Luck it-rannekoru on saman hintainen niin pienemmässä kuin suuremmassakin koossa ja hinta tosiaan oli 225e :) Itsekkin olen aina ollut enemmän hopean kuin kullan puolella ja vasta tuossa syksyllä sain ihmeellisen kultakuumeen ja sillä tiellä ollaan edelleenkin.. ♥

      Tosiaan tuollainen kullan ja hopean yhdisteleminen kellossa voisi olla hyväkin ajatus! Itse en niinkään pidä näiden kahden sekoittamisesta keskenään, mutta kelloissa se toimii! Tsemppiä kellohankintaan! :)

      Poista
  4. Oi onpa nätti yhdistelmä, tuo koru on vain niin ihana.<3 ps. ootko käynyt solkussa tai laittanut ruskettavaa kun olet niin ruskea? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! ♥ Solkussa olen nyt muutaman kerran satunnaisesti käynyt, kun oli jäänyt 10x kortti käyttämättä. Tässä yritetään kuitenkin pikkuhiljalleen päästä tästä pahasta tavasta eroon kun rupeaa tuo touhu olemaan jo aikamoinen terveysriski.

      Sensijaan tälle perussuomalaiselle "kalkkilaivankapteeni" ihotyypille voisi joku ir olla jatkossa paikallaan, vaikka en liiemmin ole itseruskettavien fani koskaan ollutkaan :)

      Poista
    2. Ihanasti tarttuu sinuun nähtävästi väriä sieltä solkusta, mä saan käydä päivittäin 2 viikon ajan ja oon yhtä vaalea kuin alussa.. :) Onhan niissä terveysriskit, mutta eikö niitä kuitenkin ole paranneltu jo paljon vuosien saatossa:)

      Poista
    3. Juu kyllä sieltä on ihan kivasti tuo väri tarttunut pintaan! :) Alussa tottakai tuli käytyä hiukkasen useammin, mutta päivetyksen ylläpitoon sitten yksi kerta n. 2-3viikkoon. Tämäkin riippuu niiiiin paljon ihotyypistä, juuri niinkuin kerroitkin :)

      Uskoisin, että niitä on paranneltu, mutta mielestäni jo siinä vaiheessa kun ylittää terveysviraston suositukset (10kerta/per vuosi) niin riski kasvaa joka kerralta :( Ei mitenkään suositeltavaa touhua alkuunkaan (+saa upotettua mielinmäärin euroja!)

      Itseruskettavien läträäminen ei todellakaan kuulu lempipuuhaani, mutta siinä vaiheessa kun kyse on terveydestä ei se läträyskään niin vastenmieliseltä touhulta tunnu :) St.morizista olen kuullut pelkkää hyvää ja ajattelinkin tilata sen pian testaukseeni! ♥

      Poista
  5. Varmasti hyvä valinta tuo isompi niin ei ole tosiaan ihan tiukasti ranteessa kiinni, kunahn ei ole vain liian iso :) Tosi kivalta näyttää tuo yhdistelmä :) Itsekään en oikeen osaa pitää kelloa ja korua samassa vaan kello löytyy ainavasemmasta ja kasa koruja oikeasta ranteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Tiia! :) Ja tosiaan itsekkin pidän siitä, että koru pystyy vapaasti liikkumaan ranteessa eikä ole jähmettyneenä yhteen asentoon! Kokokin on todella hyvä, sillä ei ole milliäkään liian suuri ranteeseeni :)

      Ja mitä tulee comboon tulee se vaatimaan aikamoista totuttelua! Omista tottumuksista kun ei niin hevillä pääse ;)

      Poista
  6. Upea kombo tuo kellon ja korun yhdistelmä, oih! :) Itseänikin himottaisi hankkia joku uusi koru ranteeseen, joka päivä kun on vaan sama MbMJ koru ranteessa, niin kaipaisi jo vähän vaihtelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenna se korusi on niin suloinen! ♥ Olen jo hetken miettinyt kullanvärisen rannerenkaan hankintaa, mutta aika hyvin saan "himotukseni" paikattua tällä ruskealla kaunottarella.. ainakin toistaiseksi ;)

      Poista
  7. Ihana yhdistelmä<3 Kultainen kello edelleen haavelistalla...

    VastaaPoista
  8. Heippa! Olen lukenut blogiasi jonkun aikaa ja itsekin aloittanut sisustuspanoitteisen blogin pitämisen. Upea LV kokoelma sinulla ja se pradan laukkikin on niin upea! Kävin itsekin kokeilemassa tuota luck it -rannekorua, tosin löysin sieltä mieleisemmän, double it korun, jossa on kaksi remmiä ja lukko keskellä. Tervetuloa kurkkaamaan blogiini kun ehdit. :)

    http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sanna!

      Täytyykin käydä blogissasi visiitillä! ♥ Tosiaan viime Vuikkari reissulla en tuota douple it-korua nähnyt, mutta tapansa mukaisesti uskon sen olevan varsin valloittava ;)

      Kiva kun jätit kommentin ♥

      Poista
  9. Voi vitsit kun haluisin ton kellon myös! Se on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on! ♥ Ajattomiin klassikoihin kannattaa ehdottomasti panostaa :)

      Poista

Suositut tekstit