tiistai 4. joulukuuta 2012

Päivänasu 2/12/-12

Voi että nyt se olisi sitten joulukuu! Vielä en ole ehtinyt hehkuttamaan tuota lempikuukauttani, mutta minä lukeudun ehdottomasti niihin jotka odottelevat joulun tuloa enemmän kuin kesää!

Täällä blogin puolella ei ole paljon joulujuttuja näkynyt vaan ennemminkin kesäjuttuja mm. ballerinojen ostoa ja sen sellaista unelmointia, mutta minä nyt vaan olen sellainen, että kesällä tykkään ostella joulujuttuja ja talvella taas päinvastoin :) Mutta nyt itse asiaan eli muutaman päivän takaiseen adventtisunnuntain asuun.
Pants/ Dr.Denim/ Shirt/ St.Tropez, Blazer/ Zara, Boots/ Valentino
Kaupoilla pyöriessäni halusin päälle jotain kevyttä, mutta myös samalla sellaista jolla kauppakeskuksen tiloissa selviäisin ilman paksua toppatakkiani. Tänä vuonna olen ollut joululahjojen suhteen ajoissa liikenteessä mutta tuntuu, että niin ovat kaikki muutkin! Kaupat olivat tupatentäynnä porukkaa ja jos olisin siellä vipinässä joutunut talsimaan toppatakkini kanssa niin hermothan siinä olisi mennyt :D

Sujautin takkini olle tuon Zaran valkoisen bukleejakun, joka muuten toimii loistavasti ihan paukkupakkasissakin takin alle nakattuna. Eihän tässä tarvitse villapaitoja enää ollenkaan! Ja muutenkiin tälle villapaitojen vihaajalle se on ainoastaan hyvä juttu ;)
Watch/ MK, Bag/ Prada Saffiano Tote (BN1786)
Koitin kuumeisesti etsiä vaatekaapista tuohon laukun sävyyn matchaavaa paitaa ja löysin jotain jonka olemassaolon olin unohtanut tyystin. Kesällä Nellyltä hankkimani St.Tropezin paita pääsi nyt uudestaan käyttöön bukleejakun kanssa yhdistettynä. Ja kaiken lisäksi materiaali oli nappivalinta kaupoilla kiertelyyn.

Muutaman kerran olen saanut kyselyitä Valentinon saappaaista kuinka ne toimivat talvisalla ja täytyy sanoa, että saappailla tarkenee hyvin pienissä pakkasissa jos jalkoihin sujauttaa oikein lämpimät pörrösukat! Pohja tosin on hyvin liukas ja olen itsekkin meinannut muutaman kerran lentää päilleni, joten vaativat suutarilla uusien pohjien laiton ihan ehdottomasti! Muuta syytä en näe mikseivät soveltuisi talvikengiksi, tosin hurjemmissa pakassissa luotan suosiolla Uggien voimaan :)
Bracelet/ Cailap by Bloggers/ Necklace/ Nimesi.fi
Nyt minun päiväni lipuu siivouksen merkeissä. Kahvit tippumaan ja imurin varteen hääräilemään! Mukavaa tiistaita sinne kaikille :)

20 kommenttia:

  1. Tykkään asusta kovasti :)<3
    Kaikki sopii niin hyvin yhteen!

    VastaaPoista
  2. tosi upee asu ja ihanan laadukkaita nää kuvat, tykkään ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kuola valuen katselen taas asukuviasi! :)

    VastaaPoista
  4. Löysin just tämän sun blogin.. Ihan mielettömiä nuo sinun asut! Tykkään TODELLA paljon tyylistäsi :) I'm in love xx

    sparkwithme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Emmi!

      Voi miten ihana kuulla! Tervetuloa joukkoon vain! ♥

      Poista
  5. Ihana asu ja tykkään varsinkin tuosta bleiseristä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nansku ♥ Kieltämättä tuo Zaran valkoinen bleikku kuuluu bleiserikokoelman lemppareihin :) Sävyltään se on vielä sopivan neutraali niin on helposti yhdisteltävissä erilaisten yläosien kanssa!

      Poista
  6. Ihania asukuvia kerta kerran jälkeen! tykkään, tykkään, tykkään! :)

    Minua ihmetyttää vain, mitä mahdat tehdä työksesi, että voit ruokkia selvästikin ylellistä makuasi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos kiitos kiitos! ♥ Kuule voin ihan rehellisesti sanoa, että ihan perus duunarin arkea. Minulla on jo ensimmäisistä työpäivistä kertynyneitä säästöjä ja niillä pääsääntöisesti rahoitan haaveitani. Välillä toki saatan ihan normaali palkastakin ostella :)

      Poista
  7. Todella tyylikäs asu, tykkään! :)

    VastaaPoista
  8. Jälleen kerran tyylikäs asu <3 Milloin tulee postausta talvisesta asusta? Olis kiva ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minä kiitän <3 No nyt kun kerran sanoit niin eiköhän sellainenkin järjesty! Täytyy ensi kauppareissulla ottaa kamera mukaan ja hivuttautua sovituskoppiin.. ;)

      Poista
  9. Ilove your simply outfits! Have a nice evening:)

    VastaaPoista

Suositut tekstit