maanantai 3. joulukuuta 2012

Etsinnässä: Keveitä valkoisia puseroita

Niinkuin otsikko jo kertookin, etsinnässä olisi valkoisia keveitä puseroita pienillä yksityiskohdilla varustettuna. Tein tänään pitkästä aikaa vaatekaappini invistä ja huomasin, että mitä tulee valkoisiin puseroihin omistan niitä säälittävän vähän :( Sen sijaan kaikkea muuta turhaa ja tarpeetonta löytyi ja tämän viikon aikana tulen todennäköisesti listaamaan aika reilulla kädellä uusia kohteita huutikseen!

Enivei, kurkkasimpas lempparikauppani Zaran valikoimaan ja löysin heti uutukaisista varsin varteenotettavan yksilön. Kaunis laskeutuva materiaali ja pienimuotoiset laskokset edustassa kolahtivat tähän likkaan niin, että osui ja upposi!
Zara blouse, 39,95e
Täytyy käydä huomenna töiden jälkeen piipahtamassa Zarassa, jospa vaikka saisin tämän heti mukaani :) Ja muuten olenkin unohtanut kertoa, että sain toissapäivänä käsiini Mangon tilauksen joka piti sisällään mm. tuon shampanjan värisen "satiini" topin josta teille aikaisemmin höpöttelinkin.

Ja heittomerkeissä siksi etten tiedä olenko ymmärtänyt ihan oikein topin kohteen kuvausta sillä luulin saavani satiinisen topin, mutta sainkin virkatun neuletopin? No se paketti lähti yhtä nopeasti kun oli tullutkin, joten kuvia en ehtinyt teille napata :( Eli myös satiinitopin metsästys jatkukoon!

5 kommenttia:

 1. Kaunis paita! :)

  Milloin tulee taas asukuvia?! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää sormet ristissä, että olisi yhtä kaunis myös liikkeessä! ♥

   Asukuvia tulossa piakkoin! Viimeaikainen pukeutumiseni on lähinnä ollut villapaita, ugg ja toppatakki-comboa päivästä toiseen siksi kuvaamisen arvoiset asut ovat hetkeksi jääneet unholaan ;D

   Poista
  2. Toivottavasti :)

   Noh, ei se mitään! Olis kiva saada asu jossa sulla on "tyylikäs rento arkiasu" just esim. UGG jne. <3

   Poista
  3. No kuule semmoisen voisin julkaistakkin :) Aina kun ei tarvitse vimpan päälle ollakkaan! ♥

   Poista
  4. Jee jee kiva! En malta odottaa <3

   Poista

Suositut tekstit